Никога не съм вярвала ,че Айдан ще остане длъжна на Семиха.Все пак е жена от класа.Дано се е отърсила от простотиите с готвача.
Писна ми и ми омръзна от плановете на бабката.Не харесвам хора като нея, които си играят с живота на другите и определят съдбата им.Тя не е за подценяване ,но е смела и настъпателна , когато пред себе си има по- слаб противник.Искрено се надявам Еда да застане твърдо до Серкан и той да разкаже играта на Семиха ханъм .
Тоя принц що за мъж е ,ако чака вещерката да го урежда с жена!?
Еда и Серхан са срахотни сладкиши! Много харесвам стила на обличане на Серкан бей в последните няколко епизода - мъж ,та дрънка.

Няколко ще трябва да го вържат и държат далеч от Еда, ако има желаещи да се заплюват от сега
Аз си го и представих: Принцът е вързал Еда, стои и си я гледа и изведнъж ние, в доста голяма бройка, разбиваме вратата и му се нахвърляме. Горкият директно ще поеме към летището и айде при камилите
После ще откараме Еда при Серкан с Икаруса и тъй като Истанбул е голям град, по пътя ще я черпим с български гозби, ще я научим малко на български, ще ѝ пуснем ,,Бяла роза" да се чувства булка от рано и ще я ,,доставим" на Серкан с експресна доставка. Това ако я отвлече в рамките на Истанбул и околностите, ако е в родината му... пилоти да има сред вас? 

) 

Али, Налбантова, писали сте едновременно 

Препоръчани теми