Отговори
# 240
Animal BeeНикога не съм вярвала ,че Айдан ще остане длъжна на Семиха.Все пак е жена от класа.Дано се е отърсила от простотиите с готвача.
Animal BeeПисна ми и ми омръзна от плановете на бабката.Не харесвам хора като нея, които си играят с живота на другите и определят съдбата им.Тя не е за подценяване ,но е  смела и настъпателна , когато пред  себе си има по- слаб противник.Искрено се надявам Еда да застане твърдо до Серкан и той да разкаже играта на Семиха ханъм .
Animal BeeТоя  принц що за мъж е ,ако чака вещерката да го урежда с жена!?
Flowers HibiscusЕда и Серхан са срахотни сладкиши! Много харесвам стила на обличане на Серкан бей в последните няколко епизода - мъж ,та дрънка.

Последна редакция: вт, 12 яну 2021, 22:23 от Mery18

# 241
  • Пришълец
Благодарности на Али и Алекс Kissing Heart Kissing Heart

Смея се на това Joy

Съгласна съм с предположението на Азисия - първоначално се чува гласът на Принца, но на Еда ѝ се струва, че е Серкан.

Иначе Ирка е права за всевъзможните предположения, един от коментарите в Туитър гласи: ще почука ли скоро на вратата миник Болат Joy

Налбантова, сватбата май се отменя засега, ще пътуваме ли все пак да проверим на място какво се случва Joy

Последна редакция: вт, 12 яну 2021, 22:21 от Маргарита Н.

# 242
И аз мисля, че Еда е упоена и под въздействие на това и се причува гласът на Серкан, но е на прЕнса.
А и е логично развитие, няма как да ни покажат голямата снимка, приликата на Еда и онази жена и да не я развият историята. Принцът си иска Еда, а щом тя се сгодява, това е единствения вариант да е с нея - като я отвлече. Тук се включват Серкан и бабата, които се съюзяват в желанието да я намерят. Той се издига в очите на бабата по този начин и малко ще я смекчи.

# 243
Мисля си, че ако принцът отвлече Еда, това отвличане ще продължи поне един епизод.
Гледайки снимките зад кадър - куфарът на Еда, снимките от този хотел, а и фактът, че и Ханде, и Керем са там, мисля, че отвличане не ще има.

Маргаритке 🤗,
Теорията за Серкан джуниър най ми допада. Аз много бих искала да видим Еда бременна, а скоро да дундуркат бебе със Серкан. Дано поне видим това на финала.

Еволюцията на отношенията с къзларките.😂

# 244
Марги, аз първо ще отида да спася Еда, защото Серкан първо ще се вайка малко, после ще се задейства. В Събота тръгвам, за да направя засада на Принца и да подготвя територията за нашия бей. Нали трябва да е герой, представям си го следното : Еда е заспала (упоена) под някоя палма в пустинята и тъкмо вече отваря очи - вижда как Серкан припка на двугърба бяла камила, щото кон в пустиня не върви. А от къде бяла камила? От където и Еда в пустинята - фантасмагории 😆 А палмата е от някое оазисче 😏
Сватба че няма да има, няма.. То е ясно, иначе след това става по-трудно да вмъкнат клишета в историята.

# 245
Аз измислих план ако случайно принцът отвлече Еда. Така и така сме организирали транспорта, ще отидем да я спасяваме. Все пак един принц, срещу 200+ луди фенки какво е Grinning Няколко ще трябва да го вържат и държат далеч от Еда, ако има желаещи да се заплюват от сега Joy Аз си го и представих: Принцът е вързал Еда, стои и си я гледа и изведнъж ние, в доста голяма бройка, разбиваме вратата и му се нахвърляме. Горкият директно ще поеме към летището и айде при камилите Joy После ще откараме Еда при Серкан с Икаруса и тъй като Истанбул е голям град, по пътя ще я черпим с български гозби, ще я научим малко на български, ще ѝ пуснем ,,Бяла роза" да се чувства булка от рано и ще я ,,доставим" на Серкан с експресна доставка. Това ако я отвлече в рамките на Истанбул и околностите, ако е в родината му... пилоти да има сред вас? Joy
Nalbantova с теб май почти еднакви мисли имаме в главата и едновременно сме си пуснали теориите Joy Hug

# 246
Ех, не можеше ли някой забавен епизод, да искаме романтика и любов, но можеше да има поне един забавен епизод още преди да ни хвърлят в нова драма. Weary

На мен вторият фраг ми се стори тъжен, може би защото песента е една такава баладична. Текстът е хубав, но с музиката някак си ми налага едно меланхолично настроение - като обобщение преди раздяла. Disappointed Relieved

Аз видях няколко версии:
1) Еда е упоена и отвлечена от принца (гласът бил на принца, ама тя чувала Серкан, но не вижда Серкан, Еда когато се буди и вижда Серкан, се усмихва Fearful)

2) Еда е бременна и е припаднала на партито

3) Бабата е довела хипнотизатор - нали в Мардин са слилни с хипнозата, и е промила мозъкът на Еда, казвайки й "сега като се събудиш не познаваш Серкан Болат, ти мразиш Серкан Болат, женена си за принца и много го обичаш" (и хоп в 29 еп, почваме наново с "Мразя те Серкан Болат")

4) Това с версията, че принцът се жени за Еда или че я лъже, че е жена му, а тя не помни - и гледа снимките с принца и се убеждава сама, че  е жена му... Sob

Ако Еда ще е жена на принца, не искам да е бременна. Weary

# 247
  • Кърджали
Хора, не гледаме трилър, а романтична комедия /в краен случай романтична драма/

# 248
Какво прекрасно чувство за хумор имате, мили момичета! Flowers Hibiscus Sparkling Heart Sweat Smile

Искам първо да пожелая успех на Алекс! Дано всичко, за което мечтаеш са сбъдне! Да ти върви по вода!

Успех в предстоящата сесия на всички студентки! Дано ви се падат все въпроси, които знаете! Тестовете да са удоволствие, а не стрес!

Али, много благодаря за превода на песента! Страхотна е! Напомня ми на нашата естрада от миналия век.

Спокойно, момичета! За следващите епизоди знаем, че ще играят пейнтбол и ще са в Сапанджъ. Как така ще се веселят, когато Еда ще е отвлечена! Моля ви, не се връзвайте на триковете на Шехерезада в края на приказката, пардон, фрага.

Нали трябва да подпалят интереса към серията! Иначе турският зрител ще си помисли, че няма да има драма и интрига и какво ще гледа?

Дайте да подсигурим освен Икаруса и още нещо, че като гледам колко хора надничат от балкона, май ще ни трябва влакова композиция с много вагони или поне два самолета от тези презокеанските!

# 249
Благодаря ви момичета! 🌺💐
Докато вляза в темата Алекс, вече е превела фрага, а Али е качила субтитрите! Страхотни сте! 😘😘😘
Сакън, какви са тези сценарии дето пишете - отвличания, бременност! Това филм на ужасите ли ще става? Стивън Кинг ли е новият сценарист?
Няма такова нещо!
Вижте как блестят очичките на Еда!
За Серкан блестят! Никой не може да попречи на любовта им!

Мира какъв Икарус, на нас ни трябва направо Ориент експрес 😜😁😆

Последна редакция: вт, 12 яну 2021, 23:00 от lady laura

# 250
  • Пришълец
Балдъзите са много щури ама ние тука дваж повече Joy Али, Налбантова, писали сте едновременно Joy
Принца и да я отвлече, Еда ще се освести и той ще си навлече гнева ѝ.  Ще търси начин да се измъкне и през това време бабата ще има възможност да види, че греши в преценката си за Серкан и че е готов на всичко за внучката ѝ.
(А ние разбиваме вратата, нахвърляме се дружно на принца, чакаме Серкан и му връчваме невредима Еда, за да се появят заедно пред баба Мардин и той да се издигне в очите ѝ, герой е все пак) Stuck Out Tongue Winking Eye

Паралел с 6 еп.

# 251
Малко смях от рускините - според тях Балджа си падала по Ленин. Поръчала бюст и тук се любувала на Серкан, който изглеждал като Ленин в мавзолея:

За да се усмихнете още повече, предлагам ви да погледнете гаджето на Мелиса Дьонгел. Да ви прилича на Керем?

# 252
  • София
Привет, момичета! Flowers Hibiscus

И мен втория трейлър ме хвърли в тревожни размисли, но силно се надявам да не са прави тези от вас, които пишат за отвличания, бягства някъде из огромна Турция или даже извън нея! Нямам особено голям опит с турски сериали, но в двете романтични комедии, които съм гледала, нямаше подобни неща! Ако наистина тръгнат по такава сюжетна линия - принца отвлича Еда или г-жа Семиха хипнотизира Еда, така че да не разпознае Серкан, няма ли да излезе сериала от понятието ром-ком? Верно е, че в едно предаване определиха сериала като драмеди, т.е. сериал в който се преплитат комедия и драма, но според мен отвличане и други подобни са повече драма, отколкото драмеди! Надявам се новите сценаристи да запазят жанра на сериала и каквито и номера да въртят г-жа Семиха, Балджа и принца (заедно или по отделно!), да не се стига до тежки драматични моменти! Драми в турския ефир има предостатъчно! Нека нашия сериал да запази романтичния си стил с леки драмеди моменти! Heart

Хубава вечер и приятни сънища! Nature First Quarter Moon With Face

# 253
Марги, пишем си, колкото да не заспим, дето има една приказка 😆
От една страна малко ме дразни, че имаме много снимки от сета предварително, по които си правим заключения кое кога ще се случва и какво предстои. Вярно, че от тях се успокояваме, че отвличане няма да има, но огънят щеше да е по-силен, ако не знаехме, че идва пейнтбол, ски и разни разнообразни, според мен де. Щеше да има да се чудим какво следва. Не се оплаквам, че имаме снимките, просто вълнението щеше да е една идейка повечко май 🤨

Лейди Лаура, ние ако събере парите за билети на този влак, по-добре да ги дадем на Фокс, за да купим сериала за България 😆😆 Четох, че за еднопосочен билет от майна си райна до Истанбул, хора са платили по 9000 евро 😆 Капацитетът му е 180 дупета 🙃

Последна редакция: вт, 12 яну 2021, 23:21 от Nalbantova

# 254
  • София
Не знам къде припада Еда, но ако е в апартамента на принца, може да е видяла картината на Сейман с жена му...

и за да се посмеем малко - мамашите имат следната версия за продължение - принцът отвлича Еда, Серкан подивява и денонощно я търси и в един ден попада на...избягалата жена на принца, която не го познава и той решава, че си е загубила паметта...

Последна редакция: вт, 12 яну 2021, 23:37 от Gugutka52

Общи условия

Активация на акаунт