Отговори
# 420
Минавам и заминавам....
Гости, ЧРД! 🌹
Новата мома по скоро ми заприлича първоначално на младата Клаудия Шифър.
По мое предположение, сега е ред да се появи някоя Стара любов на Серкан, изровена от нафталина  от бабането или някоя недомаслена роднина.
И за протокола, аз съм от тези на които рейтинг и цифри не им  влияят.
Красива Ханде, чаровен Керем, а екипа е един път, купон исмях на макс, въпреки натоварена та им програма.
Хубав ден!
Автокоректора си пише каквото му хареса 🥴

Последна редакция: пт, 15 яну 2021, 13:27 от Slawena

# 421
  • София
Гости, честит рожден ден!  Пожелавам ти много здраве и още повече любов!
Нека живота ти поднася само прекрасни изненади!

Като гледам тази снимка на Неслихан и се сетих, че между Керем и Серкан има още нещо общо.
Тази артистка беше екранна майка на Серкан в "Сезонът на черешите", а сега е екранна майна на Керем в "Почукай на вратата ми".
Като майка на Серкан, беше на късмет той и  Йозге да са неразделни от тогава до момента. Хайде сега нека повлече крак и на Керем и Ханде. Дай Боже и те да са така неразделни.     

Последна редакция: пт, 15 яну 2021, 13:42 от БлагаВест

# 422

"Новото попълнение" едва ли идва за шаферка, щото шаферките са налице от първи епизод. Та чееее ще трябва да се примирим с нов дразнител и колкото по-открит - толкова по-добре. Никак не обичам прикритите съблазнителки, защото мъжкото човечество по-трудно ги различава. И без това, джентълмен Серкан откритите не различава, камо ли пркритите.
Успокоява ме само факта, че по-красива и по-мила от нашата Ханде трудно ще "доставят" за нуждите на сценария от логистиката.
Ама 6 епизода са много, все пак...за гост-артист...

# 423
Сюмейра съм я гледала в Sana Bir Sır Vereceğim, съкратено SBSV Stuck Out Tongue Winking Eye /Ще ти поверя тайна/ и там си беше ок. Да видим тук дали ще е в нашия отбор, или ще ни се разхожда по нервите. Сега проверих, че е наборка на Керем. Най-вероятно на него ще му я пришият по някакъв начин, така де на Серкан Rolling Eyes

# 424
  • Пришълец
Не се знае, може пък да е за Енгин, да вкарат малко цвят в скучния им свят с Пъръл Joy

# 425
Ханде е на първо място според DigiLUP за най-обсъждана актриса  соц. мрежи Wink

# 426
Не се знае, може пък да е за Енгин, да вкарат малко цвят в скучния им свят с Пъръл Joy
Ааа, как скучен, татко й 'къв го дири там 🙄
Нека е за Ердем, за да може Фифи малко да влезе в правия път.

# 427
  • Пришълец
Яд ме е, че между Ердем и Мело не се получи нищо, по-лесно щях да ги възприема Joy Не е за Фифи тоя човечец, дано се появи някоя да ѝ го отмъкне Joy

# 428
За мен той е за Лейля. Двамата са един дол... Като хванеш единия и удари другия.
Пълни перки.
Даже и на двамата да съберем мозъците, няма да правят един цял.

# 429
  • Пришълец
Имаш право, Налбантова. Да кажем, че делят общ мозък Joy

# 430
Искам пак да видим хитрият, умен Серкан, който успешно се справи и с Каан и с Ефе.

Чудя се за новата актриса каква роля ще има. Няма още описание в сайта на Фокс.

Махнали са Селин, Ефе и Алптекин - а те фигурираха сред каста - https://www.fox.com.tr/Sen-Cal-Kapimi/oyuncular

Бабата не са я добавили изобщо, чудя се дали няма скоро да изчезне. Thinking

Герои, които са бизнес партньори се появяват веднъж или от време на време. Не фигурират нито с визитка в сайта на фокс, Scroll нито в повече от един-два епизода Movie Camera ... Thinking

Пример за това са: Еврем бей, Фикрет бей, г-жа Севда, бизнес партньорите на Ефе (от лиман проекта), семейството от Анталия т.нар "Еда и Серкан след 20 години", семейството с бебето... всички се появяват и изчезват.

Ефе и Балджа почнаха работа във фирмата и затова Ефе участва е 9 епизода, Балджа вече е 5-6 епизода ни лази по нервите и изглежда ще продължава...

Може Сюмейра Коч да играе ролята на нов служител в холдинга/Арт Лайф, примерно ландшафтен дизайнер Flowers Herb , финансов експерт Dollar ... Серкан обикновено не назначава нови хора, така че може би е човек на бабата. Moneybag

Другият вариант е ролята да е на роднина на някой, примерно на Серкан или Пъръл и по тази линия да почне работа в холдинга. Thinking

Е разбира се, може да е изключение от правилото и да е клиент на холдинга.
И 6 епизода да гледаме реализацията или провалът на нейният проект.
Но все пак ми се струва малко вероятно, те в тази фирма ремонтират къщи и оправят сделки за милиони за 2 дни...

# 431
  • София
Момичета, не е мой пропуск, нали - все още намаме преведен на български език последния излязъл епизод? Simple Smile

п. п. Не давам зор, само питам, да не съм пропуснала аз. Wink

# 432
  • Плевен / София
Момичета, не е мой пропуск, нали - все още намаме преведен на български език последния излязъл епизод? Simple Smile

п. п. Не давам зор, само питам, да не съм пропуснала аз. Wink
Няма...

# 433
# 434
Гости, Честит Рожден Ден!
Здраве и щастие! И нека животът те изненадва така често и сладко, както ти нас! И аз като патерина се изкушавам от произведенията ти.
На Магийка и Алекс - успех!
Момичета, сватбата я отложихме. Ноо-о-о, гответе се утре за годежа.
Хубав и усмихнат ден!

Общи условия

Активация на акаунт