Отговори
# 510

На Хандето сторито.. Пак снима, 100% Керем 😆

Тази целувка по челото, която сподели Кукличка, е толкова мила.. Почти ми е равна на "носовия кекс" 😆

# 511
  • София
Хайде момичета приготвяйте се вече. Тази вечер сме канени на "Къна вечер". 

# 512
От продуцентите:
Написали са и: Спойлер като спойлер!🤍🎈

# 513
  • София
Алекс, благодаря много за превода на интервюто с Керем. Винаги съм го казвала и пак ще се повторя - Керем е страхотен мъж, актьор, човек. ❤

Виждаме Ханде и компания в булчински рокли. Ах... май тези, които гласувахме за сватба вар, ще познаем! Хайде дано!!! Да се оженят, пък после да идват проблемите един след друг. Нашите вече имат опит с какво ли не. Ще се справят с всичко, сигурна съм. 🥰

# 514
  • София
Еврим Доан (Айфер)  е качила тази снимка в инстаграма и е написала:
"Няма какво да се пише, предполагам, че ситуацията е очевидна..."

# 515
  • София
Аз да питам друго - Керем бей колко още ще ни мъчи, преди да качи снимките, които Хандемий му е направила около езерото?? Изчаках си чаканката. Ааа! 😅😅

# 516
  • Пришълец
https://twitter.com/i/status/1350428771560644620

Готино, всички останали в булчински рокли, само Фифи в черно както обикновено Joy

Много хубаво интервю с Керем, ако повече хора разсъждаваха като него несъмнено щяхме да живеем в един по-добър свят. В Турция се чувства като у дома си, но те и сънародниците му гледат на него като на чужденец...
Алекс Chocolate Bar

# 517
  • София
Керем, ако види Ханде като булка, а това е почти сигурно, че ще се случи, като гледам спойлера на продуцентите, бройте мача за свирен! 😅 Мисля, че приятелството бързо ще премине в друг тип партньорство. А Керем от човек, който не вярва в брака, ще поиска да се обвърже с Ханде и по този начин. Не мога дори да си представя такава ослепителна жена като Ханде как ще изглежда като булка. Ще е спираща дъха със сигурност. 🤍

# 518
  • Кърджали
БРО, тя Хандемий го предизвика да качи за да се види кой е по-добър фотограф, а явно Керем бей много се е харесал и не ще да рискува да загуби в облога кой е по-добрият фотограф. Самочувствието му не може да го понесе 🤣🤣🤣

# 519
# 520
  • Пришълец
От феновете

и ретуитнато от MF YAPIM Sweat Smile

# 521
Нашите сладури
https://twitter.com/i/status/1350459066993274882

Simple Smile

Gift Heart

Heart Eyes

Последна редакция: сб, 16 яну 2021, 17:05 от mi_si

# 522
  • Кърджали

#herşeyseninlеgüzel Всичко с теб е хубаво е днешният хаштаг

# 523
Кадър от епизода довечера:

Джерен е с любимите си сандали, макар и на висок ток, струва ми се, че този път ще танцува и няма да се оправдава.

кадър от еп.3:

# 524

Общи условия

Активация на акаунт