Отговори
# 555
  • Кърджали
БРО, превода на хаштага е "Всичко е  хубаво с теб"
Чакам да свърши озета и да почва новата серия. Определено ще е хубава Simple Smile

# 556
  • София
отново не започна новата серия...
мамашите казват - между 19:30 и 19:45
някой има ли инфо?

# 557
  • София

Да ви кажа честно не ми харесва визуално Мурат Далкалъч, но определено го съжалявам. Явно наистина страда за Ханде. Дори в текста на песента се разбира, че е насочено към нея.

Няма нужда да се опъвам, загубих...
.................................................................
Болен съм, но не мога да се възстановя отново е завинаги....
................................................................
Езикът ми не се върти, любов моя поне мълчи....

Но каквото човек сам си направи, друг никой не може да му го направи...
Спомням си, как го бяха хванали с някакви момичета  да се забавлява. Тогава той замислял  ли се е, за това как се е почувствала Ханде. Когато го даваха по вестниците и медиите, Ханде точно за една нощ се изнесе от общото им жилище и се отписа от него. Тогава още му се чудех на самочувствието. Да имаш до теб такова красиво момиче и да тръгваш да го заменяш с други посредствени момичета.
Е, сега има много да пее и да плаче....

# 558
  • Кърджали
Не са съобщавали че озета ще е по-кратък като миналата седмица, затова може и към 21 тяхно време да си почне /20 наше, че даже и десетина минути след това/

# 559
За втора поредна седмица влизаме и в тренда на Индия Wink

Wink

# 560
Добре де, това не беше ли към средата на серията в събота? Аз ли греша или ще е повече време този озет.

БлагаВест +111111111 за мнението ти за този мурат, даже и името няма да му напиша с главна буква, наказан е 😆

Ps: На някой друг мама-та прави ли му така - като съм на разлипна от последната страница и ми показва точния брой на коментарите, но отида ли на последната и намалят с 1 или 2 🤔

# 561
Страхотни колажи ни споделяш misi Heart

Сега като гледах озета си спомних нали обсъждахте версии какво прави Балджа на Серкан в ресторанта Joy не помня кой предположи , че му измерва пулса , който и да е бил , е познал Stuck Out Tongue Winking Eye

# 562
Оф, много гадна тази Балджа, как и дойде на ума да сложи от ягодовия коктейл в този на Серкан.
Пак се ядосвам! При условие, че той каза, че е алергичен - това си е доста опасно.

Ако Балджа наистина обичаше Серкан нямаше да го направи. Rage
Тя е егоистична личност.

А анкетата на сайта на фокс е: Ще раздели ли Балджа Еда и Серкан?
Т.е. май ше продължаваме да гледаме номерата на Балджа.

# 563
И Пакистан ....

Revolving Hearts

Гамзе:

# 564
Каква Балджа, какви 5лв , щом и двамата са сигурни в чувствата на другия ,няма кой да ги бутне Stuck Out Tongue Winking Eye хубаво все пак да има някой друг скандал, че как ще стигнем до секс за сдобряване Joy

# 565
  • Кърджали
продуцентите били писали че тази вечер озета ще е нормален. Тоест по спомени новата серия ще започне към 21, с рекламите 21:15 някъде...

# 566
Цяла Латинска Америка е луднала по нас. Ето и Колумбия. Никакъв рейтинг не може да ни събори с тази фенска маса Wink

Simple Smile

# 567
продуцентите били писали че тази вечер озета ще е нормален. Тоест по спомени новата серия ще започне към 21, с рекламите 21:15 някъде...

А сега не прескочихме ли разговора с Джерен и Мело или имам бели петна вече от тази Еда и тези нейни очи 😆

# 568
"Интервюто" на Керем от днес:
https://www.youtube.com/watch?v=XNMfvstQ1c4

# 569
  • Кърджали
След малко почваме, но ще има и реклами сигурно

Общи условия

Активация на акаунт