Случи ми се нещо странно XXIV

• 111 899
  • 912
  •   1
Отговори
# 570
И при мен със същия препарат, казаха че щипел и докато кажа, че нищо ли няма и заспах, събудих се бързо и лесно.

# 571
Вярно, че се изписа доста за упойките, но и това е странен случай - на доста хора им се случва подобно преживяване - тунели, коридори, светлини.
Може би преди смъртта виждаме мъртви хора, за да се справим, нещо като защитна реакция, все пак работата на организма е да се самозащитава по всички възможни начини, фактът, че тялото умира е достатъчно травмиращ за психиката.
Интересното е, че всички виждат любими хора, не съм чувала някой да се страхува, че вижда неприятен роднина или нещо подобно.

А дали е така или когато те мъчи искаш само да го съблечеш като мокра дреха?

# 572
Вярно, че се изписа доста за упойките, но и това е странен случай - на доста хора им се случва подобно преживяване - тунели, коридори, светлини.
Може би преди смъртта виждаме мъртви хора, за да се справим, нещо като защитна реакция, все пак работата на организма е да се самозащитава по всички възможни начини, фактът, че тялото умира е достатъчно травмиращ за психиката.
Интересното е, че всички виждат любими хора, не съм чувала някой да се страхува, че вижда неприятен роднина или нещо подобно.

А дали е така или когато те мъчи искаш само да го съблечеш като мокра дреха?
Кой знае, да се надяваме скоро да не разберем...

# 573
Олее,след десетина дни ми предстои манипулация с венозна краткотрайна упойка.Почвам да се плаша .Не искам нищо да виждам и чувам.
Нищо няма да виждате и чувате! Просто ще си поспите Simple Smile
късмет!

# 574
Вчера малко преди да се стъмни преминавах през кухнята.Лампата беше угасена,но не беше се стъмнило напълно.Не светнах лампата.По средата на пътя,лампата сама светна.Помислих си,че е била светната,но пуричката скоро ще изгори и светва и угасва,та не обърнах особенно внимание.Малко по-късно се качих на втория етаж и видях,че в банята свети,а мратата е леко открехната.Загасих лампата (гаси се от коридора) и продължих.Зад гърба си чух,че вратата на банята се затвори(не се блъсна,нямаше и течение) Върнах се и отворих вратата.Вътре нямаше никой.
Преди няколко вечера .Всички бяха си легнали,когато с периферното си зрение видях на вратата на всекидневната мъж с черна тениска,който надникна и изчезна.Мъжете в къщи си бяха легнали по това време и никой не носеше черна тениска от тях.
Вече 4 г живеем в тази къща и до този момент нищо странно не се е случвало.
Не съм уплашена,но се чудя какво беше това

# 575
Вчера малко преди да се стъмни преминавах през кухнята.Лампата беше угасена,но не беше се стъмнило напълно.Не светнах лампата.По средата на пътя,лампата сама светна.Помислих си,че е била светната,но пуричката скоро ще изгори и светва и угасва,та не обърнах особенно внимание.Малко по-късно се качих на втория етаж и видях,че в банята свети,а мратата е леко открехната.Загасих лампата (гаси се от коридора) и продължих.Зад гърба си чух,че вратата на банята се затвори(не се блъсна,нямаше и течение) Върнах се и отворих вратата.Вътре нямаше никой.
Преди няколко вечера .Всички бяха си легнали,когато с периферното си зрение видях на вратата на всекидневната мъж с черна тениска,който надникна и изчезна.Мъжете в къщи си бяха легнали по това време и никой не носеше черна тениска от тях.
Вече 4 г живеем в тази къща и до този момент нищо странно не се е случвало.
Не съм уплашена,но се чудя какво беше това
Може някой да е влязъл взлом? Или някой от момчетата е влязло, но да не си видяла хубаво дрехите? Най-добре ако за чести, сложете камери.

# 576
Преди няколко вечера .Всички бяха си легнали,когато с периферното си зрение видях на вратата на всекидневната мъж с черна тениска,който надникна и изчезна.Мъжете в къщи
Може някой да е влязъл взлом? Или някой от момчетата е влязло, но да не си видяла хубаво дрехите? Най-добре ако за чести, сложете камери.
Имаме камери и оня ден реших,че ми се е привидяло,все пак видях мъжа с периферното си зрение.Пурата в кухнята,два вечера след това също може да е изтощена.Сигурна съм само ,че вратата на банята зад гърба ми е невъзможно сама да се затвори.Тя не се блъсна или затръшна

# 577
И какво показаха камерите?
Първото, за което се сетих са онези хора, които се нанасят тайно в мазета, тавани и други помещения и живеят заедно със собствениците, без те да знаят. Гледах преди време такъв филм, който е създаден на база истински случаи.

# 578
Как пък не си уплашена? Аз ще умра от страх Simple Smile

# 579
Не се сърди човече, кой е филма?

# 580
  • Sofia
“Паразит”

# 581
Аз съм чела статия за такива случаи, вероятно отглас от филма. Но това, според мен може да стане в къща, в която има повече помещения и такива, които рядко се използват. Както и стопаните често да отсъстват. Аз мисля, че ако въпросният човек е бил реален, все е щяло да се чуе някакъв шум, не може така да се дематериализира.

# 582
  • Sofia
Колко човека живеят в къщата?
Имало ли е други собственици  преди вас?

# 583
5 човека живеем в къщата.Никой освен нас не е влизал или излизал. Няма как да ме е страх при наличието на четирима мъже в къщата.Къщата е голяма и стара,но няма необитавани места в нея.Това е една страхотна къща,в която си е удоволствие да се живее и до този момент нищо странно не се е случвало

# 584
А какво показаха камерите?

Общи условия

Активация на акаунт