Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Случи ми се нещо странно XXIV

 • 8 692
 • 147
 •   2
Отговори
# 75
 • в кукувиче гнездо
 • Мнения: 2 503
Децата виждат духове или там каквото и да е - паралелни светове, същества... Моето беше на 3-4 годинки, когато си говореше с едно момиченце. Гледаше към тавана, смееше се и подаваше ръката си нагоря сякаш да вземе нещо. Казваше ми, че вижда едно момиченце и се забавляваше с него. В нашия блок имам съседи, които са имали момиче мой набор, което е починало на 8 години. Може и него да е виждал. Да не говорим, че беше сънувал къщата ни на село и описа с точност вътре какво е плюс баба ми и дядо ми, които никога не е виждал, защото са починали много преди да се роди. А и в къщата не е влизал. Абе, странна работа.

# 76
 • Мнения: 148
Децата виждат духове или там каквото и да е - паралелни светове, същества...
Аз съм от тези хора, които твърдо вярват в езотериката и животът след смъртта. Вярвам и че децата докато са малки имат дарбата да забелязват много паранормални неща, които на възрастните им се струват странни и дори страшни.
Който иска да прочете още подобни истории и как душите на децата избират родителите си, може да прочете "Спомени от Рая" - моя много любима книга.
Все още нямам дете, но много ми се иска и нямам търение когато се появи и то да има дабрата да разказва разни "смахнати" неща. Relieved

# 77
 • Мнения: 48
Историите от миналата тема, които качихте, ме втрещиха! Не мога да повярвам, че се е случвало такова нещо. Интересното е, че дори филми като гледам, децата наистина не се страхуват от духове. Уникално.

# 78
 • Мнения: 3 413
И аз бях чела, че децата имат спомен от минали животи докъм три годишна възраст. С една съседка наблюдаваме детето й, но не показа такива признаци. Но поначало децата са много по-чувствителни и интуитивни, много често ние възрастните им убиваме тази чувствителност. Както убиваме инстинктите да ядат полезни за тях храни, като ги тъпчем с боклуци.

# 79
 • Мнения: 8 773
Някои деца наистина имат спомени от минали животи. Има един документиран случай на момченце, мисля в Америка, което има спомени, че е било пилот на военен(боен) самолет и как умира, помни роднини и близки и ги посочва. После се запознава с тях. Помни как е умрял, какво е изпитал, помни близките си. Много затрогваща история. Дали е истина не знам, но е лансирана в медиите, като истински случай. Пп Не мога в момента да намеря линка.

# 80
 • Мнения: 1 889
Моят син имаше спомен, като беше около 4-годишен, че в корема ми му било топло и удобно и ми показваше как се бил свил (ембрионалната поза). Каза- Ей така си стоях в корема ти (показва), и ми беше топличко и удобничко.
След години съм го питала дали помни какво ми е казал, не помни разбира се.

# 81
 • София-DE
 • Мнения: 2 194
https://youtu.be/jOneij1nQFw това е филма за преродения пилот, много е интересен но е на руски.

# 82
 • Мнения: 8 773
За мен е непонятно как хората вярват в края и нищото, без да са наясно как идва "началото". И О, Боже, как все още има хора вярващи в маймунския ни "еволюирал" произход. ЧеСно, има ли хора, които вярват, че са произлезли от маймуна. Пп Моя мъж прави изключение(той вярва в еволюцията) , макар майка му да е учудена, поради що я маймуносва. Joy Пп Те двамата, свека и мъж ми, белят банана от "правилната" страна, не откъм дръжката, а откъм другата страна, както го правят маймуните, установих, че този начин е практичен, защото обелвайки го, държиш банана за дръжката и е логично. Но... не трябва да имаш маникюр. Joy И да не те дразнят евентуалните остатъци от беленето на плода под ноктите.

Пп Минерва, мисля, че е друг случая с пилота за който писах. Сякаш не е това момченцето. Ще потърся инфо.

# 83
 • Мнения: 3 413
И аз съм го чела случаят с пилота, това е може би най-известният случай в западната цивилизация. Иначе съм чела за доста такива случаи в Индия. Обяснявам си го с това, че прераждането присъства в тяхната религия и те обръщат внимание на това, което говори детето, а не го смятат за фантасмагория.

# 84
 • Мнения: 8 773
То и не е фантасмагория.
Утре ще поровя за случая. Някъде бях го сейфнала.

# 85
 • В Космоса
 • Мнения: 9 297
Моят син имаше спомен, като беше около 4-годишен, че в корема ми му било топло и удобно и ми показваше как се бил свил (ембрионалната поза). Каза- Ей така си стоях в корема ти (показва), и ми беше топличко и удобничко.
След години съм го питала дали помни какво ми е казал, не помни разбира се.

Абсолютно същото и моята дъщеря. Много уютно ѝ било.

# 86
 • Мнения: 926
Моя колежка ми разказа как, когато завела детето, ама дете тийн,  на една жена да му лее куршум, за пореден път, защото се страхува от балони и да не се спукат и да гръмнат, жената и казала, че в предишен живот е било младо момче, което е загинало във война от взрив. От това е бил ужасът.
Всъщност друг беше поводът да и леят куршум, впоследствие се сетих, но така са получили и обяснение за страха. Проблемът и е сериозен, защото детето се напишква при пукот от балон.

# 87
 • Мнения: 29
Историите от миналата тема, които качихте, ме втрещиха! Не мога да повярвам, че се е случвало такова нещо. Интересното е, че дори филми като гледам, децата наистина не се страхуват от духове. Уникално.

Това е наистина много странно. Може би още не разбират за какво иде реч? Моята майка е стояла като гвардеец пред тоалетната, за да си свърша работата спокойно, че ме беше страх от призраци. Hushed
Иначе има филм "I Origins". Препоръчвам го, ако ви харесва тема за прераждане.

# 88
 • Мнения: 1 991
То и не е фантасмагория.
Утре ще поровя за случая. Някъде бях го сейфнала.
Това?
https://www.silvacourses.bg/nay-dokumentiraniya-sluchay-na-prerazhdane/

4.37
https://www.youtube.com/watch?v=FoVx75-YlpY

Последна редакция: ср, 13 яну 2021, 21:25 от krotik

# 89
 • Мнения: 975
Ние сме с малко дете, никога не съм забелязвала да се вглежда в таван, стени и т.н., т.е. да вижда нещо, което ние не виждаме. Само че много обича кучета! Ние нямаме, също и познати с куче нямаме! Но види ли куче по телевизията или на улицата, целият сияе. Тръгвал е безброй пъти подир кучета.
Та си мисля, тази любов определено си я носи от другаде, още повече че я прояви на 1 годишна възраст. Към нищо друго засега такава радост и огромен интерес не съм видяла.

Общи условия

Активация на акаунт