Януари дойде и донесе ни чертички две ! ~бебеправене 383~

• 35 913
  • 757
  •   1
Отговори
# 570
*Make*a*wish*, не знам долкото мога да съм ти полезна, защото аз съм и с инсулинова резистантност, която е причината за поликистозата ми. Затова минах на стриктен нисковъглехидратен режим с интервално гладуване, като целта ми е да държа инсулина максимално нисък.

Що се отнася до тромбофилията, на тази вълна съм и аз. Фактът, че си имаш отклонения в резултатите, не значи, че тази тромбофилия ще се прояви или че е активна. Това разбрах аз тази вечер и целият свят ми се преобърна, защото има вариант дори да не се налага да съм на Фраксипарин по време на бременността. Идните дни ще търся истината в моя случай при генетици и хематолози.

Вчера видях две черти на теста за овулация, симптомите още си ги имам. Дано Flowers Four Leaf Clover

# 571
*Make*a*wish* много стиснати палци от мен, пожелавам да бъде успешна този път! ❤️🍀🤞
Много благодаря за информацията, лошото е че няма как да се свържа с док за да попитам. Единствено каза започваш дуфастон, но аз казах че от него ми става зле и каза тогава утрогестан и това беше, много бързо се случи всичко. Иначе и аз си мисля че все пак дозата не е малка, предишната АГ на доза 2х1 утрогестан ми казваше да пия АП през ден или Акард 75 всеки ден. 🙄
Stonefaced така е наистина и аз така знам че може и да не се появят и предвид че ме водят ниско рисков, предполагам за това ми каза да не пия за сега АП. Мен ме притеснява обаче че е висока дозата на утрогестана а нали го водят че сгъстява кръвта. Та за това се чудя какво да правя. 🥴
Желая много успех! 🍀

# 572
Believe, аз бих започнала утрогестана от тази вечер. Нека има Grinning Щом не са казали "от утре", значи почваш си веднага. Аз така го разбирам. Успех и след 14 дни да ни утрепеш с ЧХГ! За акард не знам какво да ти кажа, най-големия проблем ми е да пия или не аспирин протект. Засега карам (дори и в момента) на натокиназа, което е с основната съставка на натаспин.
Ели, успешен трансфер!
Make a wish, дано се е спукал. Чакаме новини.

# 573
Аз напротив бих дала малко повече време на втория фуликул да се пукне и бих почнала утрогестан от утре Simple Smile Ма най-добре да звъннеш да питаш.
Трябва и аз най-сетне да пусна АСЕ и Фактор 13, надявам се да успея тази седмица.
Много хора с процедури този месец - айде всички да са успешни, пък тези дето ловят яйцето вкъщи да го хванат и да изпразваме темата Simple Smile

# 574
Believe уж утрогестана поставян вагинално не сгъстявал кръвта, но като цяло май всеки лекар е на различно мнение. И аз мисля, че трябва да пуснеш възможно най-скоро АСЕ и фактор XIII, че и моите от основния пакет излезнаха като твоите, но после и хомозигот за АСЕ. На мен АП ми е изписан още след ову, но при двете ми неуспешни бременности доказано кръвта ми се сгъстява много въпреки АП и фраксито Expressionless  Не знам дали не е вариант да пиеш Натаспин?

# 575
Благодаря за отговорите и палчетата момичета! Нека всяка една от нас сбъдне мечтата си! 🤗
Скрит текст:
Имате ли представа дали сутрин в 9 има хора пред Геника? Смисъл нали с тия ковид тестове. Понеже времето за утре ми е доста ограничено и не знам какво да правя, дали да изпратя както ми казаха проба по ЕКОНТ? Дадоха ми инструкции онзи ден, но не се сетих да попитам как е и дали има много хора сутрин 🥴. Или да изчакам събота да отидем с ММ? Утре по принцип пътя е до Пловдив и за това времето е доста ограничено и се чудя дали да рискувам.

Последна редакция: нд, 31 яну 2021, 22:09 от Believe*

# 576
Здравейте, момичета,
Честито на всички с положителни тестове🤗 Желая ви успех. Стискам ви палци всичко да е наред 🤞
Сега идвам със следното питане - този месец 4 дни след О няколко поредни дни имах не много силни болки долу в ниското, както преди цикъл. После спряха🤨. Очаквам да ми дойде идния петък. Обикновено тези пмс болки започват около 9-10 след О, но този месец бе различно. Възможно ли е да са свързани с нещо положително и при някоя от вас случвало ли се е да има подобен симптом на толкова ранен етап? 🤔

# 577
Да се включа и аз и съвсем да забърксм BelieveJoy Първо, много стиснати палци за успешна процедура! И аз като Одри смятам, че е по-добре да почнеш от утре с утрогестана. Още преди втория ми трансфер, след като бях чела тук и из немските форуми, питах моите лекари дали мога да вземам АП. Казаха ми при нискорискови мутации - не,  последните клинични изследвания с мишки показвали, че затруднява имплантацията, ако искам да го почвам - след положителен тест.
Miss, тези болки може и да значет нещо положително, може и да не значат. Стискам палци другият петък да имаш + резултат, а дотогава не търси симптоми.

# 578
Miss, тези болки може и да значет нещо положително, може и да не значат. Стискам палци другият петък да имаш + резултат, а дотогава не търси симптоми.
Опитвам се да не търся симптоми, но някои неща, за съжаление, са по силни от самата мен 🥺

# 579
Аз съм имала 2 инсеминации, но на току-що спукани Ф (бях за пункции). И при двете съм започвала дуфастона същата вечер. Моята логика е, че щом единият се е спукал, вероятно LH е достатъчно висок и в най-кратко време ще се спука и другия. Няма ли бита таймираща инжекция? Ако правилно помня от обясненията на Денис, 2 овулации се случват само в рамките на няколко часа докато трае пика, не повече. Разбира се, може и да не съм права. Дано Believe се e свързала с лекар.
Скрит текст:
Разтърсих се и цитирам Пънче-Мънче от далечната 2013: "когато се спука единият фоликул и се превърне в жълто тяло той започва да секретира прогестерон, който подпомага пукането на другия фоликул. Прогестеронът, приеман точно преди овулация я подпомага, а в случайте на кисти - подпомага тяхното резорбиране  Peace Затова изписват Дуфастон за почти всичко  Mr. Green (последното в кръга на шегата)"

# 580
Момичета включвам се с един въпрос,който ме тормози.На какво може да се дължи кафеникаво зацапване преди и след менструация.Случвало ми се е само при извънматочната ми бременност и затова доста се притесних,съответно си направих даже тестове,въпреки,че нямах повод,но от страх да не стане като преди.Почти целият месец бях на изследвания,ехограф,микробиологии,нямаше нищо притеснително.Овулацията също беше проследена,защото при мен трябва да се следи от коя страна е.И тъкмо се успокоихме,че всичко вече е както трябва и се появиха тези зацапвания.Този месец единствено прогестерон не съм пуснала,и тъй като съм преминала и през лапароскопия преди няколко месеца и са изключени и други по-сериозни неща,се чудя дали от нисък прогестерон може да се получава.Моля някой ако знае да пише 🙂

# 581
  • София/Севлиево
Тестовете за Ковид се правят на отделно място от другите в Геника и само на Плиска.Аз ходя по обяд и всеки път е различно-един път има хора,друг-не.Предполагам че и сутринта ще е така...

# 582
Много ви благодаря момичета ❤️!
Започнах утрогестана от снощи и дай Боже всичко да бъде наред! Манди Имах общо 8 инжекции фостимон 75 като последната беше в петък 12:30 часа, а хориомон в 17:30. Обаче единият все още не се беше спукал, а док каза "идеално". Надявам се да се е спукал вече 🙏🙄🥰.
Благодаря за подкрепата, страхотни сте! 🤗❤️🥰
За Геника ще проверя по ЕКОНТ, ще ги попитам как става и след това ще отида до лабораторията да ме боцнат. Ако пък нещо не ми хареса ще остане за събота да отидем с ММ на място.
АП за сега няма да пия че наистина ме е страх да не се обърка нещо.
Ели успех 😘
Успех и на всички 🤞!

Последна редакция: пн, 01 фев 2021, 10:47 от Believe*

# 583
Билийвче, много стиснати палци, чакам тлъсто чхг Flowers Four Leaf Clover Hug Не можеш ли вместо аспирин да взимаш натаспин, така ще избегнеш евентуалните вреди? Иначе нали знаеш за разреждане повече вода, омега 3 там другите неща на Сигридов като естествени разреждащи, но ти не си с 4 мутации като мен, няма от какво толкова да се притесняваш, дори и да си без аспирин или натаспин Simple Smile Всичко ще е наред и още веднъж успех Flowers Four Leaf Clover
Ели, успех на трансфера и чакаме да е успешен Flowers Four Leaf Clover Да се настани хубаво снежинката за цееели 9 месеца Simple Smile
Кристи, как си? Не спирай да пишеш, мисля те, стискам ти много палци Hug Flowers Four Leaf Clover
Луничке, ти как си? Мисля те и теб, дано скоро се похвалиш Hug Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: пн, 01 фев 2021, 10:49 от Winter11

# 584
Успех , Белийв! Стискам палци да се похвалиш след 2 седмици с хубаво чхг.
Марго , интересно ми е това, което казваш за аспирина и имплантацията. Из темите тука четох, че подпомага, ама явно не е съвсем така. Не съм търсила научни статии по въпроса. В предишната клиника ми го бяха изписали от трансфера в комбинация с фракси , а даже не бях правила генетичните още. Предполагам заради утрогестана го дават.

Общи условия

Активация на акаунт