Отговори
# 540
Здравейте, момичета Heart
За акото - Виктор започна да си ака всеки ден по веднъж от пробиотика. Нормален цвят, тип горчица. Имали сме и тъмно зелени акита, но това беше с млякото за недоносени и после като минахме на единичка. Хюлия, знам че е възможно цвета да е такъв заради някоя от съставките на АМ. Може и от антирефлуксното така да става. Всички тези по-специални млека водят до такава промяна.
Ползвам Пуфис двойка, защото ги бях набарала много на промоция в емаг. Преди бях на Памерс премиум кеър. Ползвала съм и тези от Лили, Бочко също, не помня да са пропускали всеки път. С всеки ми се е случвало пропускане, но по-скоро е било от неправилно слагане, знам ли Thinking
Взех и аз Мустелата за крусти, че има малко по главичката, не мога да дам мнение, че само два пъти съм слагала засега. Ще дам мнение след няколко дни.
Момичета, аз искам да ви споделя нещо и евентуално за съвет, ако някоя е имала подобен случай.
Лохиите ми спряха началото на Декември, цикъл нормален ми дойде на 15ти Декември. Свърши, после пак ми дойде на 30ти. Писах на АГ, каза да изчакаме да видим следващия. Бях на преглед след това, всичко си беше нормално, гледа яйчници, шийката е възстановена, матката почти и тя. Микробиологията излезна чиста, само ми даде Цикатрида да слагам за шева, че нещо опъваше и имах дискомфорт. Каза, че следващия цикъл го очакваме нормално да дойде. Така и стана, е, подрани с 6 дена, но това мисля, че е в границите на допустимото. Беше малко по-оскъден, свърши и днес пак ми дойде. Пак на 14тия ден. Писах й, каза, че може да е задържана киста, ако е по-оскъден, утре ще отида да ме види на ехограф. Аз все си мисля, че е нещо хормонално и още се наместват хормоните, дори прочетох, че до 6тия месец е нормално. Отдавам го и на това, че не кърмя също..
Някоя имала ли е подобен проблем с предишни раждания или нередовен цикъл? Беше ми като по часовник преди бременността Confused малко ми е притеснено Confused

# 541
Сийлов с първото раждане ми дойде след 3-4 ти месеца..От там нататък с години наред ми беше нередовен цикъла..Идваше ми през месец два..и така 3-4години..След това почна със седмица две да ми закъснява,после с 5-10дни ,15 дни и така..3-4 месеца преди да забременея си идваше точно на датата.Мисля,че и при теб ще се оправят нещата..И не си мисли,че не можеш да забременееш така,защото когато ми беше нередовен..2015/2016 май беше,забременях..Направих аборт по желание..Не се притеснявай..

# 542
Аз крустите с ей това ги мажа
https://apteka.framar.bg/30024664/%D0%B1%D0%B5%D0%BB%D0%B0-%D0%B … 100-%D0%BC%D0%BB-
Днес ходихме до църквата. Малката беше будна и си чу молитвата. Щом излязохме веднага заспа. Сега чакам майка ми да дойде и толкова. Клисарката е разказала как една баба ( може би свекърва) отишла с една питка и казала , аз за 40 на бебето да четеш. То не че и нас не ни врънкаха, но беше на лекар и пропусна ( ура).
Може акото да е по - зелено , ако му е било студено.
Аз пък имам нещо като топче по средата на среза от секциото.
И успях да обуя нормални дънки. 🥳🥳🥳

# 543
На моя акото му е зелено ако предишния ден му е било студено или ако много се е напъвал и е имал колики.
Дни като днешния ме карат да се чувствам НОРМАЛНО. Слънце и разходки. Днес дори успях да среша оранжевата маймуна.....събрах цял плик косми, а той изглежда като глухарче.

# 544
Здравейте мамитааа .. 🥰🙂 Днес е слънчевооо 🤩 едно  ми е хубавооо..Мисля да водя Алпай на гости при моите баба и дядо,че не са го виждали до сега на живо.От два месеца само снимки пращаме,а живеят на 5 минути пеша..Вие какво мислите да правите в този прекрасен слънчев ден..??

# 545
Вчера водих бебката ми с кошче за кола (На 15 мин ми е пеш, хората ме гледаха странно, но ръцете ми издадоха багажа, ама търпях до последно докато се приберем )на преглед при ортопед, от там при баба ми да я види за 1 час и се прибрахме. Днес ще я оставя в сестра ми за 1 час (Този път със слинга, макар че е на 7 мин пеш), за да отида при педиатърката и после до личния ми лекар и се прибираме.
Нямам време за разходки Grinning

Здравейте мамитааа .. 🥰🙂 Днес е слънчевооо 🤩 едно  ми е хубавооо..Мисля да водя Алпай на гости при моите баба и дядо,че не са го виждали до сега на живо.От два месеца само снимки пращаме,а живеят на 5 минути пеша..Вие какво мислите да правите в този прекрасен слънчев ден..??

# 546
Времето е топ. Чакам дребното да стане, да яде и излизаме поне за 3/4часа. В следващата седмица на лидл ще има потници за кърмене 2бр. 20лв.

# 547
Ей супер, тъкмо се чудех няма ли да пуснат пак потници. И аз чакам да се събуди Деян и да излизаме. Ще ходя до Лили дрогерии, че трябва някои неща да взема,пък то си е 2 спирки разстояние.
Вие кога сменяте залъгалките, на определен период или се захабяват?

# 548
Форевър пак ще си направиш разходка само,че за ангажименти..Не е много приятно,но някой път ни се налага..
Да идва вече лятото..Викам на ММ дойде ли лятото няма да ми видиш очичките 😄 Слънцето си е дручко веднага ми идва настроението.Макар че съм притеснена за акото на Пайчето,снощи и одеве рядко ми се видя,иначе е жълто..и фонтанелата му е вдлъбната като го храня,това нормално ли е ,че не помня..

# 549
И при нас е по-рядко акото, жълтеникаво си е вече, но не виждам като пресечено в него. Притеснявам се да не е настинал нещо, но пък не дава признаци да му има друго. Има малко сополи, но не текат извън нослето, нито хрипти да е запушено. Само се гърчи от време на време заради коремчето, но не му давам нищо за колики в момента. Покихва и покшля от време на време, но нещо от сорта на 2-3 пъти дневно, кихане повече, особено като го съблека на повивалника, няма температура, яде си и си пика и ака често. Та не знам.
При нас фонтанелата си е леко вдлъбната от началото. По принцип знам че при обезводняване може да хлътне много, но предполагам, че Алпай си се храни нормално. Какво стана при вас с кърменето? Успя ли да разбереш дали му стига кърмата или давахте АМ?

# 550
То за гъстотата на акото зависи и кога смениш памперса. Ако е веднага и аз се стягам че е редичко.  Ако е след хранене и изчакам 20 мин , си е ок. Така че се ориентирам по цвета и честотата. Сега от снощи има наакан памперс. Така че смятам че е нормално.
Но аз се сдухвам и шашкам за всичко. Жълтеницата преминава, дойде обрива,  вече завехнаха и е по-добре,  но има нов на дупето. Пъпчето ми се вижда леко подуто и по- тъмно ( нова драма) и си прибира ММ от работа и ме пита видя ли че дете одрала,  а тя драскотината е от два дни вече.... После защо си изнервена. Или милион тъпи коментари и въпроси. Понякога се чудя дали въобще ме познава, или рязко е спрял да мисли.
Хубавото е че все повече свиквам, и си създавам рутина, и мога да правя все повече неща. Остана време да се мина с епилатора. Ако доктора даде зелена светлина за секс...може да ми се оправи настроението. Не сме го правили от както сме направили детето.

# 551

Мамаситас гледайте какво взех от Пепко - 40бр. памперуги за 8лв......за проба да видим стават ли.

# 552
Аз пък в момента съм барнала оферта на памперс премиум 3ка 20бр за 5лв сега съм си поръчала 2 пакета за проба, да видя как са, че мисля че са турски.

# 553
Ани, вие отдавна ли сте заедно с твоя мъж? Ако не сте, ще мине време да се напаснете. Представям си при нас колко по-различно щеше да е, ако бях забременяла преди 10-12 години, а не сега (ние сме заедно от близо 16 години). Дай му време да посвикне, но гледай малко по малко да го въвличаш в живота на детето.
Аз чакам за очен сега, че още е подут клепача въпреки тобрадекс.

# 554
Малечка не знам как да ти отговоря на въпроса за това дали се храни нормално 😄 защото не знам кое вече е нормално.От вчера едвам си изява храната,сучи малко заспи,събуди се и продължава..Къде яде къде не яде..сега пък така..
Иначе онзи ден за кърменето,го кърмих цял ден и спа 2 часа ,после дрямки по 30-40минути,после 1 час и така..Вечерта вече го дохраних,че почна да мрънка..И тогава акото му беше такова зелено... 😒 Днес в 08:00 сутринта го кърмих дохраних.После в 11:00 пак кърмих,и изпи около 50мл ам.Сега пак кърмя и заспа..

Общи условия

Активация на акаунт