Отговори
# 705
Това с биберона не го пробвах, но той днес си хапна.. Беше по-спокоен.
При Фурлакис с направление, да. Само ехографа се плаща 30лв, но от това, което прегледах навсякъде е я 20, я 30лв.

# 706
Днес бяхме на ваксина.Докато му биеха инж.не плака много,но след това като го сложих да легне за да го облека рев голям.От двете страни на бузките чак ушичките има точици кръв под кожата,от напъването и реването.Каквото е мина..другия месец пак.Лл пак ме пита има ли някакви новини за резултатите казах,че няма.И той предложи да ми даде направление да пуснем ние изсл.да видим какво става.Ще видя другата седмица да отида да пуснем кръв.Дано всичко да е наред.Вече е 5850кг и 58см..

# 707
И ние днес бяхме на ваксина. 5900гр и 60см.
Сложиха и Ротарикс или там както е. Казаха, че е хубаво да се сложи, то какво ли да кажат...... Ама спомена, че я слагат от 2 години и са нямали проблем,  та ни навиха да я дадат. Тя явно е отскоро, преди я нямаше.

Сега спи, купихме и панадол да имаме....

Ние не плакахме много, педиатърката ни е хахо Stuck Out Tongue Winking Eye, хахахха, та след първата в едното краче тропа по масата и му отвлече вниманието, а след втората го подмяташе и въртеше на,,самолетче,,  и той рева малко, докато го облека. После спа.
Е тя каза, че не е от ревливите, явно другите реват повече.
Ние вече 4-5-ти ден спим от 23ч до 6ч. Ураааааа пу пу пу.
Ще видим тази вечер как ще е. Но мина.
А и за забелването каза да не пипаме нищо, е ако сме искали, ама нямало нужда....хм, уж Стара генерация беше пък, чак ме изненадва понякога.

Сестрата много му се радва , каза че страхотно име сме избрали и все си мислела за него като гледала някакъв сериал Влад по Битиви имало дете с това име. Хаха сега ще ме накара да гледам сериала...

Последна редакция: чт, 11 фев 2021, 15:46 от изгубен

# 708
Какви са големи бебоци.  Моята девойка ако има 4.500 кг в края на месеца ще е чудо. Или кантарчето им е прецакано.  Ние в къщи си я мерим и съм по склонна да му вярвам. На предната консултация в нас беше 4 кг , а в болницата 3.600. Изписаха ни 3 кг.
Памперсите от Лидл стават. Мисля че не запарявят толкова. Ползвам ги през деня.
И не знам дали от чая има значение ( пия хип на гранули), но като пия боза ефекта е огромен. Предните дни ги чувствах празни. Снощи изпих 2 чаши и днес даже изцедих 100 мл, понеже щях да пръсна.
Аз много се чудя за ваксината за рота вируса. Ще говоря с педиатъра, но той е против повечето ваксини.

# 709
И аз мислих да не я слагаме, ама днес педиатърката ни я сложи, каза че е хубаво и така...
Нормално ли е да е унесен след ваксините. Спа от 1 до 18ч. И сега е такъв ,сънен, яде и спи... а Т. няма...

# 710
Нормално е. Може и утре да е така.
И аз мислих да не я слагаме, ама днес педиатърката ни я сложи, каза че е хубаво и така...
Нормално ли е да е унесен след ваксините. Спа от 1 до 18ч. И сега е такъв ,сънен, яде и спи... а Т. няма...

# 711
Абе не мога да разбера аджеба, аз ли съм закостеняла, или мамите във декемврийската група са съскащи иноваторки. Който членува вътре, вижда. Скоро предстоят мразовити дни и всяка се надпреварва да пише как ще си изкарва бебето навън и нищо не може да я спре. Каляване та каляване. На запад било еди как си, те били чули еди що си, ама не знам си какво. Викам какво ще стане ако не излезе това бебе 2-3 дена, те ми се репчат. Бахти хората.
Та в тоя ред на мисли и вас да питам. Как ще постъпите? Аз съм решила за себе си, че при минусови и близки до 0 температури НЯМА да си изведа бебето, пък те ако щат и ски да му обуят. Подразни ме как се коментира охотно излизането, сякаш се гони норма, а аз видиш ли какво право имам да се възмущавам.

# 712
  • Sofia
Аз го извеждам всеки ден за малко . Нямам избор , защото ходя за другите деца. От моята педиатърка знам, че студът НЕ пречи. Казала ми е на не извеждам само при вятър и/или мъгла.

# 713
Аз няма да извеждам при минусови температури. Другите какво правят с децата си не ме касае.

# 714
И ние не излизаме в студени дни...то вярно,че при нас студът почти винаги е свързан и с вятър, в който не е редно пък съвсем. Ноо въпрос на личен избор, аз някак не мога да се прикривя да изляза в студа, " за да я калявам".

# 715
  • Sofia
Зависи и какво разбираш под излизане - десет минути на двора или разходка един час ....

# 716
В това време няма да го изваждам,неприятно ми е на мен самата.Въобще под 0 ли е не излизаме.За каляването има много възможности,не е само студа. Когато се налага да,но целенасочено не.

Последна редакция: пт, 12 фев 2021, 07:58 от Tsareva_89

# 717
В това време няма да го изваждам,неприятно ми е на мен самата.Въобще под 0 ли е не излизаме.За каляването има много възможности,не е само студа. Когато се нолага да,но целенасочено не.
Има време за излизане и на отрицателни температури, и на дъжд, и на вятър, и на мъгла, но не мисля, че това време е когато си на 2-3 месеца. Ще му се случи на детето да излезе все някога, та нали живота е пред него.
За мен това не е каляване. 🙂

# 718
И аз има дни в които не излизам....не ми се обува, облича, навлича бебе за да ме духа вятъра, пък и къде да ходя...то в такива дни парка е пуст. Ако имам работа до някъде  като Жанинче,  щеш нещеш ще го обличаш и навън.

Снощи вдигнахме Т. Дадох Панадол 3 мл. -5900гр сме все пак...И спахме цяяяла нощ.

Голям вятър ,има паднали дървета...

# 719
[bГаби[/b]  абсолютно се съгласявам.Спокойно няма да си само ти,която няма да си изкарва детето.Аз също няма да го извеждам.Колкото и добре облечено да е,пак ще диша студен въздух,а това не е хубаво за гърлото.После,питат защо ми хърка детето..
Еди къде си изкарвали децата да спят вън на -10 ли беше какво 😳на голям човек му е студено на такива температури,а това крехко дете с кости на птиче 🤷.. казвам ви някои жени там са много префантосани...

Общи условия

Активация на акаунт