Отговори
# 75
Деси,  милата душица как се е опъпчила. Добре че си има мама да си го гушка и обичка.
Сийлов,  аз и сестра ми преди 7 години си купихме един апартамент-двустаен в Банско, но не в тези комплекси,  а в градската част. С Яни съм решила,  че животът ни няма да спре, както се получи за 3 години с Мони.....всичко да е график ядене и график сън.

# 76
Мамаситасс 🙃 гледам във фейсбук  една мама писала, че на 22.12 подала документи за еднократната и днес са и превели. При вас има ли някакво движение?

# 77
Деси спомням си,че каката имаше такъва пъпчици по гушата,но не бяха много.Не ги третирах по никакъв начин,минаха от само себе си след няколко дена..Бяха ми казали претопляне,което е възможно, защото тогава бяхме с печка чудо и не можехме да регулираме температурата в стаята и все отварях врата..Дано и при вас мине бързо..Само мога да кажа да не ги мокриш и ще изсъхнат по бързо..
invisible преди малко изпратих ММ да провери все още няма превод..ЦКБ Пловдив

# 78
Скрит текст:
ето го Деян как се е опъпчил. Дано минава по-бързо, че като го гледам и жал ми става. Вече поне седмица е така, само обрив по тялото е от вчера и не виждам да минават. В началото реших, че са му излезли пъпки от това че го целувам, ама тц, явно не е от това. И под косата чак има.
За помощта аз подадох миналия петък и ми казаха другия месец след 15ти. Явно тогава пускат преводите, така че в зависимост от банките най-вероятно днес или понеделник.

# 79
  • Варна
Привет!
Обикновено пиша ведри постове, но този няма да е такъв, така че ако някой не иска да чете за болести, сега е времето да прескочи тези редове.
От както се роди нашата дъщеричка на 17.12, ММ няколко пъти казва, че едното и око е по-малко. Снощи се вгледахме добре в него и двамата забелязахме голям бял участък в зеницата на едното око. Днес сутринта спешно се консултирахме със специалист, като преди това ми побеляха косите от това, което прочетох в интернет. Отхвърлиха най-страшната, но все пак имаме проблем и започнахме да търсим лекар от Белгия, който да направи операцията. Диагнозата ни е вродена катаракта на лявото око, като ще се прегледа пак обстойно под пълна анестезия.
Това, което искам да кажа на вас е да не отлагате прегледите при специалисти, защото ранно диагностицираните заболявания имат големи шансове за лечение.
И това клише, което е толкова силно за тези, на които им липсва:
"Бъдете здрави, Вие и вашите най-скъпи дарове от живота!"

# 80
Панова от все сърце ви пожелавам бебче да се оправи и бързо да забравите за проблема..Поне сте го открили навреме,което е много добре..❤️❤️

# 81
Милите душички, дано се оправят бързо. Gpanova успех и дано всичко мине без проблеми и да забравите за тревогите.
Ние бебка не я целуваме много, леко по косичката, или през шапката.
Тези дни е доста поспалива. Хапва , сгушва се и спи. През нощта вместо гушкане , се държим за ръка.
А за кърма май най - безотказно ми действа бозата. Лошото е че местния производител фалира, а е трудно да се намери със захар. Така че може да пробвате.

# 82
Здравейте, включвам се на бързо само да споделя за пъпчиците. Нашият педиатър изписа калциев глюконат ампули, по 2 мл. сутрин и вечер ефект имаше още на следващия ден!

# 83
Панова съжалявам, че се е случило това с вашето бебенце. Браво на
 вас че сте го хванали толкова рано. Пожелавам ти бебчо да се оправи, но и ти да се запазиш психически.

# 84
Панова, я ведро, ще мине. Нашата племенничка беше така, направиха и операция и го отстраняват, то седи едно като бяло петно  нлНе са ри го видели при раждането?
 Ние днес ходихме на преглед за устата и имаме дата за операция.
 Всичко  ще се оправи спокойно. Знам око е, но специалисти имаме  и то добри. Незнам защо чак в Белгия търсите, но вие си знаете...

# 85
Сега проверих, превели са ми вчера 171 лева от НОИ, а очаквах 250... AstonishedПодала съм на 6-7 декември.
Панова, извинявай, сега прочетох. Пожелавам ти всичко да мине възможно най-леко за детенцето и да се окаже незначителна манипулация. Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: пт, 15 яну 2021, 21:14 от Малага

# 86
Панова Важното е, че сте го открили навреме❤️ Всичко ще се нареди и ще остане само неприятен спомен!
Момичета, от къде взимате дрехи на мъниците? Голяма част от нещата взеха да му умаляват. Мисля от HM или Lc Waikiki да поръчам, но ако знаете и други сайто с прилични цени , ще се радвам да споделите.
Тея дни явно коликите съвсем са се настанили у дома Sad Самуил хич не спи следобяд. Клепат му очите, унася се за 10-15 Мин и пак се буди. И през нощта е голямо въртене, сумтене, плачене. Милото така се превива Sad

# 87
gpanova, стискаме палци операцията да мине бързо и безпроблемно. Пиши ни как се развиват нещата.
Малага, възможно ли е да е остатъка от болничния? Питам защото еднократната я превеждат днес на всички. И аз получих съобщение за превод от 250 лв днес следобед.
Изгубен, за кога я насрочиха? Само на устничката ли е?
New Reality, как го прилагате? Инжекции?
Моята Калина също започна да пъпчасва. За сега основно по челото и клепачите.
Днес ходих на профилактичен преглед, който се оказа само изследвания... 3 пъти ме бодоха докато изкарат едва милилитър. Хемоглобина ми незнайно как е изхвърчал над 140 при положение, че преди 27 дни влязох да раждам с 115 и имах неустановено от къде кървене след раждането. Изписаха ми фосфомицин за бактерии в урината.

# 88
Филме, насрочихме дата за 23.02. Но не е сигурна, просто да има запазена, те ще ни звънят кога до пуснем изследвания  и да вземем направлението.  Трябва да имам и аз и бебето бърз антигенен също....Доста неща ни обясниха и особености, въведоха ни в асоциацията, дадоха ни пароли за вход в платформа,  снимаха го, проследяват си пациентите до 20 годишни... На 5 год. Логопеди препоръчват ако е нужно, после ортодонти, абе следят си ги. Нашето уж е леко та ще видим. Ще седим 2-4 дни там та ще е чудо, храненето най вече ме притеснява.

Кажете каква е разликата   между  Нан и Нан Комфортис. Сега ММ е взел Комфортис...... А кърмата ми неусетно намалява въпреки чай и тнт.... има случаи са празни и дърпа само милия.  Sad

Днес събрала всички документи  отидох да подам за детски,  ама не стана. Заради сменен настоящ адрес, водя се в друга община, заради КПП-тата си бяхме изкарали  да ходим до село. Сега ще трябва или в другата община  да подам или пак да сменя адреса.....уфффф

Последна редакция: пт, 15 яну 2021, 18:14 от изгубен

# 89
Панова ,Изгубен успех и от мен всичко ще бъде наред с бебоците 🥰.
Момичета чето ви редовно ,но нямам време да пиша ,браво на вас че успявате .Днес и на мен ми преведоха 290 лв от социалните (еднокрактана помощ + детски )Аз подадох документи на 29.12 .А за кг не ми се говори и аз вървим нагоре а уж кърмя.Започнах да правя упражнения вкъщи ,че много съм се обездвижила заради това лежане .Чакам с нетърпение да се затопли вече и да сме по цял ден навън .
Да ви попитам как сте с кърменето ние по цял ден сме на гърда ,не знам какво е това режим ,добре че поне вечер прави пауза от 5-6 часа .Вие така ли сте или успяхте да направите режим .Като има колики само гърда я успокоява ,но иначе нямаме проблеми с тях и нищо не и давам .

Общи условия

Активация на акаунт