Отговори
# 345
Briela, и на моето бебче беше така и очето беше съвсем леко отекло и притворено - аз даже не бях забелязала, мъжът ми ми обърна внимание. Педиатърката го погледна и каза, че е конюнктивит и предписа капки. Най-добре е да се консултирате с вашия лекар.

# 346
Добро утро, мамасити!
Sealove - много яко, трябваше по-рано да кажеш хах, поздрави значи на Виктор ❤️
За диастазата днес ще проверявам сама някак 🤷‍♀️
И нашето оче беше за кратко така, леко подпухнало и сълзеше, предположих, че е слъзния канал и започнах да чистя по усърдно и май се оправи.
Момичета, днес ставам на 25, черпя ви, после като стане тортата ще покажа снимка, а пък дребното заспа в 23:30 и се събуди сега в 6:30 🤯🤯🤯🤯 подари ми 6часов сън, чак се притеснихме сутринта хаха

# 347
  • Sofia
Честит рожден ден, Деси! Бъди жива и здрава Simple Smile

# 348
Честит рожден ден, Деси! С пожелания да си много здрава, щастлива и обичана, и още много дълги нощи в сън за Виктор! Simple Smile

# 349
Деси, честит рожден ден ❤️

Бебката ми спа 7 часа, направо се хванах за главата и се учудих, сутринта тя нормално се събуди. Аз и мм добре поспахме 😂

# 350
Честит рожден ден, Деси!
Здраве и много щастие!
Малее на 25...прекрасна възраст. Аз на 25 реших да уча и изкарах 2 висшета....

Честит  сняяяяг.
И ние спахме от 12.04 до 5,45....чак се наспах.

# 351
Моето бебче скоро ще стане на 1 месец. Имаме много подсечено дупе. Третирах го със судокрем, павловича мас, витасин, Бочко, крем от аптеката, правя отвара от тетра и с нея почиствам нааканото дупе. Сега пък го поливам с олиото за след баня. Изчерпах се вече- дали може да се слага цикатридина.

# 352
Крем, моята педиатърка ми беше казала да пръскам със спрей цикатридина, но аз не я послушах, понеже беше изписала и кортикостероиден крем. Топкахме в смрадлика, в калиев перманганат(редувахме ги)  и мажехме с пикотанин и гел от алое от време на време, пръскахме и с алое фърст. Нито един крем против подсичане не помогна, а направо му се белеше кожата, но за 3-4 дни се оправи, не знам и аз от кое се повлия.

Деси , бъди Здрава и щастлива и малкото човече много да ви радва,

# 353
Честити 25, Деси! Толкова хубаво ти предстои... 😃
Момичета, споделям какво ми отговори Denis - водеща темата за хормоните (предполагам някои от вас я "познават")
 на въпросите за кръвни изследвания след раждане, вкл. и за косопада

# 354
Честита да си, Деси! Бъди здрава и щастлива! Крем, аз препоръчвам Бепантен. Не съм имала неуспех с него. Онзи ден малчо се беше подсякъл на вратлето. Мина за 24 часа.

[/b]
Моето бебче скоро ще стане на 1 месец. Имаме много подсечено дупе. Третирах го със судокрем, павловича мас, витасин, Бочко, крем от аптеката, правя отвара от тетра и с нея почиствам нааканото дупе. Сега пък го поливам с олиото за след баня. Изчерпах се вече- дали може да се слага цикатридина.

# 355
  • София

Не знам с кое е най-добре да се маже, но гледайте и да го оставяте малко по-дълго да се проветри дупето на въздух при смяната на памперсите. Simple Smile

# 356
Деси честит рожден ден. Желая ти цялото женско щастие на Света, под всякаква форма.
Крем, понякога от смяната на какво ли не за мазане става по-зле. Може да е нещо бактериално.....пиоктанина,  това синьото и цапащо , тогава ще помогне.
Яни не вдигна температура,  но бе мега киселяк, дори спахме заедно цяла нощ. Днес си е вече моето човече.
Някоя мама има ли ринг-слинг да каже как е работата с него?

# 357
Малечка пиконтанин, разтвор 1 или 2%?

# 358
Деси , честит рожден ден! Да си здрава и много щастлива и бебчо много да те слушка! ❤️
Леле, ако при всяка ваксина е такъв кошмар ще лудна. Нощес е дремнала 2-3 часа, но с проплаквания. Имаше 37 и 4,5 температура, но беше толкова нервна. Коликите хляб да ядът! 😄Днес е по спокойна, но не смея да се похваля. 😊

# 359
Крем 1% но забравих да кажа, че 4-5 дни бяхме и без памперс. Бях се запасила с еднократни чаршафи да постилам под него и му подлагах пелени на дупето, съответно няма как да пропуснеш дали се е напишкал човека. И вместо кремовете мажехме със заешка мас или павловича(мазно, а не цинков крем)

Общи условия

Активация на акаунт