Отговори
# 360
Каква ваксина слагат сега?

# 361
Някоя мама има ли ринг-слинг да каже как е работата с него?
Аз имам, даже два. Simple Smile Уших си ги при шивачка, един брой излезе за около 20 лв. Не спирам да се чудя на какви цени ги продават. Предимството е, че бързо се слага и маха, няма връзвания. С новото бебе още не съм го ползвала - ортопедът препоръча след 2,5 мес.

# 362
Фифи, аз си взимам Yaro ring sling втора ръка за 50лв. Явно всяко дете е различно. Първото седеше в бабаслинга, но в него новороденото е полулегнало,  като гръбчето пак си е извито. Този хубостник не иска вече легнал....първия месец го носих в бабаслинга,  ама вече не иска.
Ще пробвам с този с халки.....ако не стане ще прежалят тези 50лв.

# 363
Аз имам ринг слинг и дори първата разходка беше с него, но докато се приберем, малката беше ми слязла до пъпа 😅 Въпреки, че лятото бях на консултация, първият опит се увенча с неуспех.

След това реших да опитам с еластичен, понеже разполагам с два... С него нещата се получиха...

Ето ни и нас от онзи ден, когато реших да излезем, но взе, че заваля 😁

Предстои да остана сама за неопределен период, тъй като таткото ще бъде командирован, затова поръчах caboo слинг, който след малко ще взема от Спиди. 😊 Струва ми се най-лесния вариант 🤱

# 364
Благодаря Ви за пожеланията! Аз онзи ден излизах с раницата и беше много гот, само хората ме гледат малко странно какво имам под якето хаха
Черпя ви с вече готовата торта 😍

Последна редакция: ср, 27 яну 2021, 15:33 от Desislava13

# 365
Честит рожден ден,  много здраве и късмет!!!
Не виждам начин да го превъзпитам, дори снощи се скарахме , защо имало бодита размер 62 при другите, и защо комплектите не са заедно , а разделени на ританки и блузки.
Винаги ми е било странно , как примерно снахи и свекъри не се харесват, или син/ дъщеря с родителите си. В нашето семейство винаги е имало комуникация и разбиране. Тук е ужас.  Или как жената ражда и започва да си игнорира мъжа и става обсебена от детето. Ей го на , и аз ще стана такава.
Изследванията са добре , от хемоглобин 103 на изписването , сега е 137. Но захарта ми е малко висока, предполагам от нерви.
Казаха да слагам компреси с риванол на гърдите на бебето. Вие правите ли го ?
Бяха по - подути, уж за месец два се чисти.

# 366
Ох,  Ани, при вас има явно нещо недоизяснено, седнете и се разберете....имате ли брак?Не че нещо променя това де...то си е до човек....
А такива  емоции хич не им обръщай внимание, кое къде съм прибрала и как съм го подредила ,ако не му харесва да заповяда, да ги изглади и подреди той. Даже сега последната пералня я прибрах, седя 2 дни на гладачната маса на купчина, снощи само ги нагънах и днес ги прибрах неизгладени. Писна ми и гладенето. Което е много намачкано ще гладя като имам време. Стига вече.
А който ми намира кусури да заповяда да го свърши по- добре.
Но ние сме се уж напаснали с ММ, не че няма дрязги.
Та  за такива дребни неща хич не му се връзвай....
Иначе за превъзпитание е късно при някои мъже, трябва да си напаснете и да се разберете. Иначе няма да ти е лесно...
Трудно е да се живее с родителите под един покрив...абе 2 и повече поколения не трябва да са в една къща..всеки да си знае кухнята....

# 367
Този хубостник не иска вече легнал....първия месец го носих в бабаслинга,  ама вече не иска.
Ха-ха. Simple Smile Нашият човек е същия - иска само вертикално да го държим и носим. Ха си го наклонил, дори и леко, и веднага почва да мрънка. С кака му се шегувахме, че има вграден нивелир за отвесно положение. Simple Smile

Деси, чести рожден ден! Много щастие, любов и сбъднати мечти! Wine Glass Birthday Gift

Последна редакция: ср, 27 яну 2021, 18:59 от Fifiana

# 368
Деси, Честит Рожден ден и от мен!

Желая здраве, на теб и цялото ти семейство! Бъди щастлива, обичана и нека всичките ти мечти се сбъднат! ❤️ Весел празник! 🥳🎂🍻

# 369
Деси честит рожден ден 💐 Здраве, усмивки и щастливи дни❤️

Днес Самуил става на два месеца. Бяхме на ортопед, всичко си му е наред 💙 Показа ни някои упражнения и каза, че след четвърти месец може да го слагаме в ергономична раница. Утре сме на консултация и май ще му слагат ваксини

# 370
Честит Рожден Ден, Деси! Много здраве на теб и всичките ти близки пожелавам!
На мен ми бяха дали да пробвам слинг на caboo и се влюбих. Взех си втора ръка за 85 лв . и съм адски доволна. Спаси ме при коликите, готвя с него, тичам до близкия магазин. Силно го препоръчвам, защото се слага за секунди. И
на мен Фурлакис ми каза след 2,5 месец, но ако и придържам гръбчето и главата е закрепена за малко можело. А аз го използвам за спешни случай 🙂  

Моята мишка от днес е с ваксини и силно се надявам да мине леко -Дай Боже!

Последна редакция: чт, 28 яну 2021, 07:38 от Jordanka Dimitrova 590585

# 371
  • София
Деси, Честит Рожден Ден ! ChampagneBalloonBirthday
Бъди здрава и много щастлива с двамата си мъже ! Heart
Ех, кога бях на 25... Струва ми се преди цяла вечност. Grin
Тортичката изглежда супер.
И мен ме гледат странно като изляза с издуто яке. Grinning

Анни, с гърдите на бебето не се прави нищо. Ще минат от самосебе си.

# 372
Включвам се и аз към отбора на издутите якета 😃 И мен ме гледат странно из квартала, особено вчера както валя сняг си сложих и качулката и просто съм едно огромно движещо се яке 😂 и се прибрах цялата в сняг, като полярна мечка:

# 373
Деси, Честит рожден ден и от мен!Пожелавам ти здраве,любов и спокойни дни и нощи! В тоя студ не смея да извеждам Коко.Другата седмица е на ваксини.Аз не давам панадол,а кърмя по начесто,поне с баткото така се справях.За зъби съм давала по 5 мл. Панодол,че не се трае.Но ако го боли ще му дам.Това за гърдите е доста става практика,както е писала rave от самосебе си минава.Като гледам само аз не съм писала час за ортопед ....
Ани ,искренно се надявам да се разберете с мъжа ти.Изнервили сте и дано по-скоро се изнася дядото,тегливи енергия.Само не с лошо,с караници от рода на всичко ще взривя,ми е доста крайно.С търпение,любов и говорене се постига повече.Има мъже и мъже,не всички са детешкари и се впускат да сменят памперси,това не означава,че не си обичат детето.Нещо има разминава в предствите ви за ролите.Дано се изясните.

# 374
Благодаря на всички за подкрепата. Явно всичко ни е ново( особено за него) а и липсата на физическа близост си казва своето( доктора изрично забрани). Заедно сме от 8 години,  не сме женени( проваления брак на родителите му се оставил дълбока следа). Просто трябва да свикнем с новата емоция и ангажимент. И не на последно място да си останем сами.

Общи условия

Активация на акаунт