Отговори
# 645
[bRave[/b] такива са - като бельо. Аз ги ползвам и отгоре си нося нещо, в повечето случаи суитшърт.
Моят фейсбук е Katty Tsnv.

# 646
Моето секцио беше на 25 .12. След месец ми спря напълно, но 2 пъти за по ден - два се появява течение ( розово, слузисто и с леко неприятна миризма) и видях нещо като косъмче на салфетката, предполагам конец. Сега ми няма нищо. Секс не сме правили страх ме е да го вкара до матката. Ще чакам разрешение( в петък съм на преглед).
Минахме ортопеда. Всичко точно, даже каза , да си я държим в по- седнала позиция, няма проблеми.
И аз минах през Лидл, взех си боксерки и топ( ще ги разглеждам после) и бодита на малката. Днес е пенсия ден и беше ужас в магазина. Те са си тръгнали на разходка.  Остават 40 дни до пролетта. Нямам търпение, да пеят птички, да цъфнат лалета , да се изнесе свекъра 😂😂. Плюс че ще стана на 30.
И аз съм за наша си група. От онези дни се замислих, че всички сме правили секс по едно и също време с една с съща цел ( общо казано).

Последна редакция: пн, 08 фев 2021, 17:10 от Anny45

# 647
+ 1 за прайвет група! Тази във фб ми идва ту мъч.. Много хора, много нещо.
Аз пък така ги чакам тези потничета от лидл.. Имам един черен и ми е безумно удобен,само пера, съхне и наново хаха.
Утре сме на Ортопед при Фурлакис, някой да е бил при него да каже какво точно представлява прегледа?

# 648

Утре сме на Ортопед при Фурлакис, някой да е бил при него да каже какво точно представлява прегледа?
Ние бяхме миналата седмица. Доволни сме, пусна и таткото. Внесохме го със столчето за кола (което е препоръчително съгласно информацията, която ми изпрати след това по имейл) и показа как правилно да го поставяме. Не бяхме махнали една от подложките, а тя била за до 40 дни... Показа още как да слагаме лепенките на памперса, за да не стяга крачетата - по диагонал с остър ъгъл сочещ надолу. Демонстрира гимнастика, правилни и неправилни пози за държане, огледа отгоре до долу бебето. Говори доста бързо 😃. Следващият преглед след пълни 6 месеца.

# 649
Рейв, с тъкан слинг сме, да, ами засега сме си със слинга, но малкия човек вече не е никак малък, както казах наближаваме 6 кг, и не знам докога ще мога да го нося... но засега издържам, на моменти просто почва да ме боли кръста, а не ми се ще да го прецакам още с първото дете, че планирам да имам и други някой ден и да бебенося и тях 😃 така че няма да се насилвам, като почне да ми тежи, ще се откажа. Важно ми е до 3 месеца да го нося (четвъртия триместър, както го наричат), после вече нямам зор. Ние излизаме вече и с количката чат-пат, за по-дълги разходки, когато е хубаво времето. Радвам се, че и там му харесва.
Относно ерго-раницата, определено мисля да взема, да, но може би ще търся втора ръка от познати или от олх/фейсбук групи. Просто не ми се дават толкова пари за нова, ако трябва да съм честна. Но татко му на Ицо е навит да го носи, със слинга малко трудно се оправя, но с ерго-раницата ще го носи със сигурност. Идеята е като стане по-тежък да го носи баща му, за да можем пак да си ходим и на планина и на разни места, които не са подходящи за количка. Мисля си да взема ергобейби омни 360, за да можем да го носим и напред. Но това след 3-тия месец.
Абе като цяло станах голям маниак на тема бебеносене 😃

# 650
И аз съм ЗА отбрана група във фейсбук.
Elina Dimitrova с една бяла ретро капела съм на снимката 😁

За момента ползвам еластичен слинг, ни смятам след четвърти месец да взема ергономична раница.

# 651
Нека се съберем и там, който желае, но да не спираме да пишем тук. След време, като тръгнем на ДГ и училище е много по-удобно, тогава там,
За бг мама няма да има време.... https://www.facebook.com/groups/1116011668859723/?ref=share

Сега ще е интересно кой кой е.....хахаха

Нашия младеж не е акал втори ден.  Започвам да се притеснявам.....Снощи го държах така свит,както за естествена бебешка хигиена, нищо..... хм

Последна редакция: пн, 08 фев 2021, 18:39 от изгубен

# 652
Изгубен с разместения график и пропускане на хранене и аз имам само напикани памперси.
Топовете много ми харесаха , ако има останали , ще си взема още.
Сега тестваме техните памперси. Доста меки са, не знам дали ще издържат по - сериозно пълнене.
На ортопед ходихме до доц. Алексиев. Доста бърз преглед, но в същото време обясни и погледна всичко.

# 653
Изгубен благодаря за ФБ групата. Там като сме си само ние може да си качваме снимки на децата без притеснение.
Аз нищо няма да взема от ЛИДЛ че имам толкова много дрехи от сестра ми, че до сега съм му купила само две бодита,  просто колкото да не е без хич. 
Малага, това с памперса ми стана интересно.  Лепенките ги насочваш надолу и по диагонал при залепване ли?

# 654
  • София
Лори, и аз така. Съвсем друга емоция с бебчето е. Blush
Но дори и в подходяща носилка и правилно поставено бебе, се чудя дали има някакво максимално време на ден за носене... В петък ще питам д-р Фурлакис.
Ще видя и аз кога ще взимам раница, че в жегата не виждам просто как ще издържам със слинга.
КитКатти, ясно... Ми откъде да си вземем някакви потничета за лятото и да са за кърмене... Дано в Лидл пуснат по-нататък нещо, което да не е като бельо.

Гащеризоннчето ще го връщам. Ооогромно й е. Мисля, че около годинката може и да й стане. Joy

Последна редакция: пн, 08 фев 2021, 23:22 от rave

# 655
Да, лепят се под остър ъгъл, но става хлабав памперса под пъпа и нещо не ми харесва. Възможно е да не го правя правилно.
Аз поръчах да ми вземат от Лидл потници (М ми се видяха огромни, но като ги облякох има не толкова много набор и свобода) - имат платка с ластик, ще й лепя подплънките и ще ми спестят сутиена.  Също боксерки, две панталончета и суитшъртче  за бебето. Издирвам тъмно синият сутен за кърмене - много са удобни, имам 2 лидълски. Харесвам качеството на лидл, също и за спортните стоки - при всекидневно потене в залата издържат с години!
***Една приятелка забеляза в основата на миглите на горния клепач на бебето червенина и каза, че вероятно недостиг на желязо. Имате ли ооит с такъв случай?

# 656
Страхотна идея Изгубен 🌹,вече се присъединих.Разбира се,че ще пишем и тук,все пак тук беше началото на запознанството ни,споделяхме и добро и лошо и как се развиват бебчетата ни..🤗❤️Благодаря на Рейв,че ни събра в тази хубава декемврийска тема.. 🌹

# 657
Доста бързо се събрахме там, браво на нас.....
Малага,  нещо и аз не разбирам това обяснение за памперса, как така се лепят лепенките и каква е целта на това залепяне?

# 658
И аз се включих в групата. Хюлия, при мен с цеденето е същото. Сега прочетох съвета за топлия компрес. Колко време трябва да седи преди цедене?
Иначе на мен ми спряха лохиите много бързо за около 7 дни след секциото. После след седмица изтече голямо количество наведнъж. Сега има някакви капки. Иначе имам подозрения, че съм в овулация, но след 2 седмици ще се разбере Blush
Бебката не иска и не иска да бъде бебеносена и това е. Даже се скъсва от рев в ергобейбито.
Момичета, колко се чака за час при Фурлакис и къде преглежда?

# 659
  • София
Бриела, писахме наскоро. Преглежда в Неоклиник, час се запазва през супердок.

Последна редакция: вт, 09 фев 2021, 00:16 от rave

Общи условия

Активация на акаунт