Организация за шкафове, гардероби, дрешници - тема № 9

• 77 262
  • 751
  •   2
Отговори
# 570
  • Mediterraneo
Имам същата кутия от едни бисквити. Не я ползвам за храната, защото 6 кг храна няма да се събере в нея по никакъв начин. Ще остане поне половин пакет да се мотка. На друго място няма къде да я сложа, да не я достигне кучката. Утре ще видя какво количество ще събера в нея.

# 571
25 см.... Храната на кучето не е проблем в какво е. Отделно се вижда да са два вида. Тя като мине от ляво и няма проблем дали е в чувалче или в кутия. И когато се купи нова няма да се изсипва върху старата и да става застояване на дъното

# 572
Може в две еднакви една над друга да се събере. Те са теснички.

# 573
Препоръчайте ми някакъв шкаф за обувки за южна тераса.

# 574
  • Sofia

На открито ли ще бъде? В Бриколаж гледах едни пластмасови шкафове - имаше на различни височини.
Тук съм снимала най-високия

# 575
  • Canada
На мен ми е много удобна тази подредба в шкафа ми под мивката

За кучешка и котешка храна има специални големи кутии със закопчали.

# 576

На открито ли ще бъде? В Бриколаж гледах едни пластмасови шкафове - имаше на различни височини.
Тук съм снимала най-високия

Остъклена е терасата.

# 577
  • Sofia
Тогава всеки шкаф ще свърши работа

# 578
За шкафа под мивката си реших проблемите с изтеглящ се механизъм.
Обикновената вратичка става чело, вътре монтирахме рамка с кофи за разделно събиране, сложих една голяма и една малка и в останалото пространство всички препарати или кой каквото съхранява. Имам място и за един рафт. Има място и до самите кофи за разни неща.

Последна редакция: пн, 26 апр 2021, 12:42 от mami21

# 579
  • München, Deutschland
И при мен е такава подредбата - отдолу 3 кофи, малко торбички и големите разфасовки с препарати, отгоре рафтче, на което стоят гъбки, тези цветните квадратни изтривалки (които се ползват мокри), торбички за боклук, по-малките шишенца с препарати (за керамика, за метални повърхности, за махане на котлен камък и т.н.), малко отсипани хапчета за миялна в една кутиийка и торбичките за замразяване.

На мен ми е много удобно така, преди рафтчето беше кочина, после ми го добави милото (около тръбите е отрязал и ги е завъртял така, че да ми пречат най-малко) и съм много хепи с подредбата.

# 580
Момичета, пристигна изтеглящото чекмедже от Алиекспрес. Доволна съм, отговаря на описанието си. Поръчах го на 8 април, днес го взех.
https://www.aliexpress.com/item/1005002111455580.html?aff_fcid=d … ;tmLog=new_Detail
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 26 апр 2021, 17:27 от gretacvetina

# 581
  • sofia
Аз тези дни чистих шкафовете в кухнята, промених подреждането на някои и бая място се отвори, а нищо не съм изхвърляла. Те са основно с рядко ползвани неща и оптимизацията помогна.
Имам едни тесни открити рафтчета, остана за тях да измисля нещо. Врата не ми се слага, но да сглобя някакви кутии по размер и те да се виждат, а не набутани готварски книги и тефтери.

# 582
Момичета, пристигна изтеглящото чекмедже от Алиекспрес.
Скрит текст:
Този контакт няма ли да пречи, ако се наредят по- високи неща в чекмеджето? Или е с достатъчна дълбочина?

# 583
mariat, аз нямам намерение да слагам високи неща там. Сложила съм гъби и кърпите за почистване. Контакта е там, защото имаме бойлерче в шкафа.

# 584
Скоро някой беше качил снимка от кухненски плот, върху който имаше шише олио, обхванато от пръсти. Много ми хареса идеята за такава поставка за олио, но не мога да открия снимката в темата. Почти съм сигурна, че я гледах тук. Ако някой се сеща за това и/или има идея откъде мога да закупя таква, моля да даде информация.
Шкафа под мивката при мен е зает от съдомиялната. За целта се наложи да режа тръбите / те са пластмасови / и да ги позавъртя настрани, така че я наврях отдолу. Празното място до нея е оползотворено от пластмасова кутия с капак / има ги в Айко, Кауфланд - с пералня или щипки за пране отпред /, за съдомиялните тъблетки - събират се повече от 100 бр., солта, вази за цветя. Четките за почистване на шишета, които така или иначе почти не ползвам, съм закачила на едната стена на шкафа с едни малки бели кукички, които са с винт.

Общи условия

Активация на акаунт