Обсъждане на имотни обяви-19

• 27 677
  • 833
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Локацията, локацията, ама 10 минути с автобус не е център. То за София не е, та какво остава в по-малък град. Не бих купила панелката.
Не е център, ама 40мин с автобус не е в същия град. Това е да идеш от София до Самоков.

# 721
Факт. Не мога да си го представя.  Във Варна, Пловдив, Бургас.... Не излиза никъде. Може би Варна, все пак Wink

# 722
  • София
Варна и Владиславово най-вече, в Бургас, Меден Рудник май е по-кратко, но отива към 30 мин.
В Бургас не се сещам квартал на 10мин с автобус от центъра.
Като изключваме Лазур и Възраждане.

# 723
Факт. Не мога да си го представя.  Във Варна, Пловдив, Бургас.... Не излиза никъде. Може би Варна, все пак Wink
Може би по скоро около 25-30 мин , не съм пътувала честно казано , съвсем приблизително го казах .
Но в пиковите часове като нищо ще отидат и 40 мин.
За Бургас става въпрос.

# 724
Е, ако е за Меден рудник, отговорътч/изборът се подразбира - в полза на централния квартал, разбира се 🙂

# 725
  • София
Има и 3ти вариант. Оглеждате се за други варианти. НС в по-хубавия квартал.

Последна редакция: пт, 22 яну 2021, 16:59 от Танграта

# 726
Чудесно, тук си имаме бургазлии (поне един), така че ще се изкажат по-обективно от мен, дето минавам през Бургас само на път към морето.

# 727
  • Sofia
Скрит текст:
И до Витошка, и до Ректората - 15-20 мин. са ми и до двете дестинации. Пеш. Но не съм в долен Лозенец, да не се объркате. В гадния център съм. Има си "зеленина, застрояване (до 5-6 етажа предимно), транспорт, (близо до) метро (3 различни спирки на метрото, по избор), инфраструктура, училища, детски градини, близост до центъра (баш си е в центъра), близост до парк (не гора)." Това по критериите на Попея. И не става ясно, по тези обективни критерии, защо е гадна локацията.
man_darin_ka, това Драз махала ли е?

# 728
Не, Драз махала е между Сливница и Козлодуй.
Аз говоря за между Сливница и Дондуков. Кюлуците. Laughing, дето не било ясно има ли канализация (липсва ми смеещото се търкалящо се човече!). Много-много-много лош квартал! (смеещо се търкалящо се човече). Фраш е от етно-културни екземпляри и свърталища на разни индивиди. Чак от скъпите квартали се виждат! (смеещо се търкалящо се човече).

# 729
  • гр. Варна
Поземлен имот 68134.302.492,
 Нито една от долепените отзад сгради, поне при публичния изглед в кадастъра, не се води жилищна сграда.
Сграда 68134.302.492.1 Жилищна сграда
Скрит текст:
За къщата на Пиротска, № 35 е.
№33 е.
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 22 яну 2021, 18:31 от pkol

# 730
Етнически, социално и сексуално-най-разнообразният район е до мен - нали съм на 300-400 м от Министерството на земеделието. Мислех, че сме се разбрали, ама пак претенции от други райони гледам😄😄😄
Само не знам за сексуално многообразие и не-дискриминация точки ще ми давате или ще отнемате 🤔

# 731
  • София
Ха, и баба е там на Раковски срещу Агенция Митници. Аз ходя пеша от Изток през Борисовата - Университета - Александър Невски и по Раковски/ нали крачки да правя Joy/

# 732
Мандаринка, никой не е казал това, а че е по-лощата част на центъра. Колкото да го отричате с Джедая, цените го показват.  А че вие сте си свикнали и го харесвате, никой не отрича. И че е по-добре от много други в София, също. Но това е субективно, а цените са обективни. И те показват коя част на центъра е по-предпочитана.  Не знам защо спорим.по очевидни неща. Аз поне мисля да престана.

# 733
https://m.imot.bg/details/1e159672078541825

Някой да се сеща къде е това? Не съм привърженик на скосяванията, но пък цената е приемлива... Не се споменава асансьор, да не би там да е уловката? Не познавам района.

# 734
Има "чавка" за асансьор, няма начин сравнително ново строителство с такава етажност да няма. Скосовете са неприятни и не знам каква част от квадратурата е тераса, но който иска много стаи  все трябва да направи компромис.

Общи условия

Активация на акаунт