"Влад" - новият румънски сериал по бТВ.

• 58 395
  • 746
  •   1
Отговори
# 525
Много ми харесва серията. Щефан добре го насадиха, а той веднага си показа рогата. Елиза си вярва, че е пленила Влад, но само Тити има достатъчно ум да се усети, че той ги работи всички. И Лео всъщност, който може да е жесток, но винаги сам си върши мръсната работа.
Всички актьори играят чудесно. Само Влад ми е едно голямо дърво, стил нашия Наум Шопов. Нещо се съмнявам, че ролята му е да е чак толкова хлъднокръвен и непоклатим. Очаквах да видя в очите му емоции, ама не.

# 526
  • София
Влад трябва да бъде хладнокръвен и непроницаем.
От една страна се дразня, че не мога да разбера какво му е в главата за Елиза - колко я обича още, ще й отмъщава ли... Ако е режисьорско решение - адмирации!
И тази сцена с Тити беше много силна 🙂

# 527
  • София
Влад - сезон 2, епизод 15

директен линк 16.02.2021

# 528
  • София
https://www.imdb.com/name/nm0174457/
Dan Condurache - Тити
Като млад е бил готин 😉

https://images.app.goo.gl/y8qQng8Z1oPX2tud9

Последна редакция: ср, 17 фев 2021, 00:26 от almadji

# 529
Тоя пръстен, който Влад е поръчал, явно е  като пръстена на майка му, с който е мислил да предложи на Елиза (всъщност да не би преди обира да й е предложил? първите епизоди изпуснах). Ако е така, явно този пръстен е част от плана му за отмъщение. За Елиза ли ще е? Или за Роксана, а от Елиза се очаква някаква реакция? По-скоро за Елиза и така тя да разбере кой е той всъщност.

# 530
  • Стара Загора
тази вечер ще е много драматично... жалко, че му се вижда края

# 531
  • Пловдив
Явно в него бошуват сбор от разни емоции...поне по монолозите си го казва.. Simple Smile
Незнам и аз за пръстена...за момент си помислих за Роксана, ама надали.
Сега ще ги остави ли в къщата...какво ще стане? Той ще ги издържа ли, понеже надали Елизка ще бачка Simple Smile
А това с признанието пред Щефан ми дойде от небето...не го очаквах толкоз скоро.

Ами Тиби и Мики Smile дорде си обърне и тя гола...смешни ми бяха.

Тити ще използва някак това дето чу...ама как...?

# 532
  • София
Любовните сцени нещо им куцат Stuck Out Tongue Winking Eye

Аз пак за моите любими сцени Wink - Влад, както беше хванал Тити за гушата, после небрежно-елегантно му оправи пижамата Joy

# 533
На мен ми харесаха Тиби и Мики. Особено той как се спече. 😂😂😂
Снощи беше интересно,да.
Чезар и Делия взеха да ме дразнят.
Аз не вярвам да ги издържа Влад семейство Щефанови. Той каза и на Рокси,че ще наеме адвокат на Щефан,но си беше със служебен. 😁 Тате каза,че ще ми купи колело,ама друг път.
Щефан много злобен. Ще ги повлече,ще ги избие,не знам какво... За минута не дадоха да се разкайва за Ади или да помисли,че той му причини същото.
Тити да не би да ги е записал вечерта и да ги изнудва нещо? И как пък забравиха за него,а той е все на подходящото място в точния момент. 🙄

# 534
Тоя пръстен, който Влад е поръчал, явно е  като пръстена на майка му, с който е мислил да предложи на Елиза (всъщност да не би преди обира да й е предложил? първите епизоди изпуснах). Ако е така, явно този пръстен е част от плана му за отмъщение. За Елиза ли ще е? Или за Роксана, а от Елиза се очаква някаква реакция? По-скоро за Елиза и така тя да разбере кой е той всъщност.

Предложи ѝ, да, тя прие и след това му върна пръстена, а в съда каза, че е отказала предложението му.
Но истинския пръстен нали го даде на майка си, защо сега направи копие? И на мен ми е интересно на кой ще го даде..
Мен също взеха да ме дразнят Далия и Чезар, според собствените си виждания са си прави и започнаха да се държат гадно с него.

# 535
  • Пловдив
Явно и Влад разбра, че просто са го използвали...Чезар и Делия визирам, а той може би ги чувства близки, но тия двамката са безскрупулни.

# 536
Е, колко да го е използвал Чезар? Ако не беше той къде щеше да е Ади и дали щеше да е още жив? Ами парите, ами връзките, ами операциите, ами плана за отмъщение? Да, направил го е с цел, но засега Влад не е успял да му се "отблагодари" според мен.

# 537
Мисля, че още в началото, след като са се видяли след излизането от затвора, на Влад му е ясно, че ще работи и ще бъде верен на Чезар до гроб.
Тук не иде реч за използване.

# 538
  • Пловдив
Добре, де...и така де е, ама нещо изглеждаше разочарован, поне на мен така ми се стори.

# 539
Да беше разочарован, но защото Чезар не му направи следващият план, за Тити, заради Юлия.
Така си мисля, щото мозъкът на отмъщението е Чезар.
Апропо аз съм съгласна с Влад за Юлия. Да спрат да я гледат като цвете в саксия.
Обаче Далия не приема чуждо мнение.
Съществува само нейното и грешното.

Общи условия

Активация на акаунт