"Влад" - новият румънски сериал по бТВ.

• 58 393
  • 746
  •   1
Отговори
# 540
Да беше разочарован, но защото Чезар не му направи следващият план, за Тити, заради Юлия.
Така си мисля, щото мозъкът на отмъщението е Чезар.
Апропо аз съм съгласна с Влад за Юлия. Да спрат да я гледат като цвете в саксия.
Обаче Далия не приема чуждо мнение.
Съществува само нейното и грешното.
Да беше разочарован, но защото Чезар не му направи следващият план, за Тити, заради Юлия.
Така си мисля, щото мозъкът на отмъщението е Чезар.
Апропо аз съм съгласна с Влад за Юлия. Да спрат да я гледат като цвете в саксия.
Обаче Далия не приема чуждо мнение.
Съществува само нейното и грешното.

# 541
  • София
За Юлия има две възможности - да стои скрита, строго охранявана, което си е затвор Wink или да се включи, да действа. А познайте какво ще прави Stuck Out Tongue Winking Eye Йордаке засега я мисли за мъртва, но шилото  ще изскочи от торбата Joy

# 542
Влад е гола вода без Чезар. Сега ще го видим според мен, като не успее да се оправи с Тити.

# 543
Щом истинският пръстен е у майката на Влад (семейна скъпоценност), то Влад е решил да се разкрие на Елиза чрез този пръстен и да я върне в миналото.

# 544
  • Пловдив
Еее...много гнусно в затвора Confused  не беше нужно да ни го показват.

# 545
Какъв човек само е Елиза...Не мога да си представя да прекараш с някого толкова години, той да отглежда детето ти и ти да го закопаеш така. И това и е за втори път.
Сцените на Щефан в затвора ми идват в повече...
Жалко, че Матей и Роксана ще плащат за грешките на Елиза. А на Влад май вече му загорча отмъщението. Иначе епизодите с развръзката са супер.

# 546
Мда,и на мен ми дойде в повече.
Елиза е нечовек. То бива да си хладнокръвна и безчувствена,ама нейното е прекалено.
Лео и той подляр,нарочно я закара,но по-добре де. До кога щяха да я лъжат...

# 547
Невинната душа Роксана го отнесе! Вината си Влад никога няма да може да превъзмогне!

# 548
  • Пловдив
Жалко...до тая серия филма си вървеше добре.

# 549
Горката Роксана! Нищо добро не видя от живота и накрая най-близките и я убиха. С помощ от Лео. Всичките са изгорели души вече.

# 550
Това със затвора ми дойде в повече.... много повече.

# 551
Сцените в затвора бяха отвратителни..........
Жал ме е за Роксана... Не заслужаваше това. Тя е изкупителна жертва... За съжаление добрите хора си патят......

# 552
Отвратителна беше сцената със Щефан в затвора. Беше твърде прекалено това, наистина . Иначе отмъщението е вече факт най-накрая. Щефан е в затвора, Лео е в кома и да оцелее не се знае положението му, Елиза загуби сестра си и е по- нещастна и самотна отвсякога. Отгоре на всичко е и разорена. Доволна съм ,че Влад е отмъстен вече. Но, много беше тъжна сцената с катастрофата с Роксана и Лео. Тъжно ми е за нея, че умря без да разбере истината , и в лоши отношения със сестра си и с Влад, но тя и ролята вече и се изчерпа. Влад осъзна, че близките му бяха прави, че отмъщението не беше начинът .Той сам разбра , че не е сладко. Остана само Тити, който винаги е ход напред и го позна, че е Адриан( това по време на рекламите го показаха). Какво ще стане с Влад оттук нататък ? Дали следва да пострадат близките му и отмъщението да му се върне повече? Подозирам, че да. Това според мен е кръг, в който ще има накрая много жертви.  Ще очакваме утре финалния епизод за сезона и ще гадаем предстоящото за сезон 3.

# 553
  • Sofia
Сцените в затвора и нам мен ми дойдоха малко в повечко.
Добре,че гледам и Езел в момента,за оправяне на вкуса /и най-вече-заради актьорската игра/.
Някой преди време беше питал дали сериалите са едно към едно.Ми не,не са.Аз съм доста епизоди напред,но там Роксана е още жива,Влад ѝ разказва кой е ... и така.Доста моменти са орязали румънците.За някои не е толкова фатално,но от други се губи нишката и доста неща остават необясними.
Има разлика и в същността на героите.Май вече съм споменавала за Делия.На мен,лично,ми е доста нелепа в ролята на леля-мафиотка,ама...
Ще видим нататък как ще се развива действието.

Последна редакция: ср, 17 фев 2021, 23:16 от avi10

# 554
През цялата серия се усещаше супер голямо съмнение у Влад дали не постъпва грешно. Интересно кой го снима постоянно и то винаги, когато е с Елиза. Чезар ли да е пратил хора или Тити.

Общи условия

Активация на акаунт