"Влад" - новият румънски сериал по бТВ.

• 58 390
  • 746
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Влад - сезон 2, епизод 16

директен линк

катастрофа, мотор, Лео, Роксана загива

# 556
  • София
Пресолиха затвора, гадно беше това.
Фотографчето вероятно е от Йордаке, но това сигурно ще остане за трети сезон. Или пък, ще спасяват Инженера от властната му жена, кой знае 😀

# 557
  • Пловдив
Направо ми се отщя да гледам след снощи...

Довечера ли е посл.епизод? В петък няма ли?

# 558
Не, в петък няма да има. Довечера е финалът на сезона.

# 559
Много грозна сцената снощи с Щефан. Можеха да я спестят, чак гадно ми стана.

# 560
  • София
Аз съм благодарна, че не дадоха такава сцена с Ади...

# 561
  • Sofia
Общо взето се опитват да повторят това, което се е случило с процеса и в затвора с Адриян, за да изпита същото Щефан. Фотографа е на Йордаке, но подробности ще покажат днес в серията.

# 562
  • Разпиляна във въображението
Толкова много съвпадения как на никой от тримата не му светна, че се повтаря 1:1 случая с Ади.

Отвратителна сцена с Щефан. Напълно излишно подробна.

# 563
На Разван му светна. Единият си получи заслуженото,остават още двама. Той не знае за Тити.
Дразня се как и той и Елиза обясняват на Влад колко добър е бил Ади. Да,бил е! Но какво получи в замяна?! Предателство. Нормално е да се промени. Няма да подаде и другата буза,я.
ММ снощи намери трети сезон,но без превод. Казва ми-сега ще пусна последната серия и ще ти кажа кво ше стане. 😁 Забраних му! Ще си чакам.

# 564
  • Пловдив
М да...очаквах след думите на Разван да му признае, че той е брат му и точно така действа и се радва, че намира подкрепа Simple Smile

# 565
Аз пък мислех,че когато Елиза го пита кой си ти,ще й каже Аз съм Адриан! Ама не. 😁
Обмислям да потърся турския. Ще ми бъде интересно да гледам. Къде го гледате вие? Има ли го някъде целия?

# 566
Значиии, не че нещо, но любовната сцена между Тиби и Мики ник'ва я нЕмаше. Щом забелязах, че на прасеца  на Мики има белег от операция. И вече три дни се въргалят в леглото. Ама страст йок. 🙄
Обаааче в затвора "екстра" сценка ни показаха. Гадост. Иначе няма да се досетим как на Фане му се връща с пълна сила.
Горкичкият Казакоу.
За един от гадовете ми дожаля...
А той е най - корависърдечният престъпник. Ама на!

# 567
Според мен на затворническата сцена щеше да ни бъде достатъчно само да чуем какво се канят да му направят, нямаше нужда да го виждаме. Не знам майка ми и баба ми, които също го гледат как биха реагирали на подобна сцена. Майка ми казва, че си го залужавал, заради всичко, което направил на Ади. Бабата не я знам, като я чуя ще споделя размислите й за сцената.
За Лео и на мен ми дожаля, защото си личеше, че го гризе съвестта и единственото, за което се бори и да бъде щастлив с Роксана.
А за Роксана колко ме е яд.... на никого нищо лошо не направи, толкова добра и чиста, а да свърши така...
На Елиза сълзите и мъката не могат да ме впечатлят, най-хладнокръвно да предадеш мъжете, които обичаш и то по един и същи начин и все в името на пари.. долно, много долно.

# 568
  • Sofia
Аз пък мислех,че когато Елиза го пита кой си ти,ще й каже Аз съм Адриан! Ама не. 😁
Обмислям да потърся турския. Ще ми бъде интересно да гледам. Къде го гледате вие? Има ли го някъде целия?
Няма да съжаляваш. Wink
В YouTube го гледам аз.И във Vbox го има,но май е по-лошо качество.

# 569
Благодаря! Днес го почвам. 🥰🤗

Общи условия

Активация на акаунт