"Влад" - новият румънски сериал по бТВ.

• 58 376
  • 746
  •   1
Отговори
# 570
И аз му се чудя на Езел, ама гледам още 2 турски сериала в реално време и отделно Влад и май няма да ми стигне времето 😂 До колкото разбрах има доста разминавания между турския и румънския варинат? Има ли в турския вариант подобни сцени на снощната? Въпреки, че имам опит с турските сериали и съм почти сигурна, че няма да има, пак да питам 😂

# 571
Ее Адриан Артеа в сравнение с тоя турския си е манекен. 😁 Нещо не ми харесва визуално. 🤥  И Щефан и Лео са по-хубави. Май само Елиза е по-добре в турския.
Ама в началото е 1:1,даже и репликите. 😃

# 572
  • Sofia
Абе ш'ти хареса,гледай...
А Али там ми е любим. И вуйчо.

# 573
Ти с дублаж ли гледаш или със субтитри?
Че ми излизат и двата варианта,обаче някакви части по 16 мин.
Има ли тема за Езел да не спамим тук? 😃

# 574
  • Sofia
Ми знам ли дали има,доста стар е филма.
Със субтитри гледам.
Има и епизоди,разкъсани по 15-16 мин.,но не е проблем,защото си тръгват сами един след друг.Ето,например:

Последна редакция: чт, 18 фев 2021, 12:03 от avi10

# 575
  • Стара Загора
Ах, тази Карла....

# 576
Изключително ми беше дразнеща Роксана като герой.

Не съм гледала още епизода от снощи, но разбирам че са я приключили.

Радвам се, беше много лигава, нищо не работи, живее в чужд дом и разполага с чужди пари.
Абсолютно нищо не е постигнала в живота, а само мрънка и реве.

# 577
  • София
Влад не е Адриан. Адриан умря. Ако не беше Инженера, щеше да бъде мъртъв много преди пожара.
Много ми беше тъжна сцената с майката... "Това не е моят Адриан" - да, не е и няма как да е Sob

# 578
Не е нейният Адриан, защото няма представа нейният Адриан какво преживя в затвора.. няма как толкова добър и чист човек като Адриан да остане същия след всичко, което преживя в и малко преди затвора..

# 579
И аз му се чудя на Езел, ама гледам още 2 турски сериала в реално време и отделно Влад и май няма да ми стигне времето 😂 До колкото разбрах има доста разминавания между турския и румънския варинат? Има ли в турския вариант подобни сцени на снощната? Въпреки, че имам опит с турските сериали и съм почти сигурна, че няма да има, пак да питам 😂
Лично намирам доста разлики между "Езел " и "Влад" .Такива извратени сцени в турския сериал няма, но и героите са с по-различни характери.Най-противен там е Щефан ,Лео и "инжинера" са доста по-симпатични.

# 580
Насладата се на Чезаре в рап клип

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3588770731139108& … d=100000186501469

Апропо вуйчото / инженера в Езел ми беше по симпатичен.

# 581
Между другото следя Адриан Артеа в ИГ и всяка вечер пуска сторита,които му пращат от БГ,до като гледат сериала. 😃
Има и страничка за самия филм,vlad_serial се казва,и там пускат интересни неща. Открих и повечето актьори,Мики,Тиби.. Симпатяги са всички. 🥰

# 582
  • София
Насладата се на Чезаре в рап клип

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3588770731139108& … d=100000186501469

Апропо вуйчото / инженера в Езел ми беше по симпатичен.

Joy

# 583
Ооо, Адриан и аз го следя в ИГ, краси ми фийда всеки ден 🙈🤪
И Олимпия също, тя също споделя сторита на фенове, които гледат сериала.

# 584
Елиза ми е противна,за това не я следвам. 😁😂😂

Общи условия

Активация на акаунт