"Влад" - новият румънски сериал по бТВ.

• 58 369
  • 746
  •   1
Отговори
# 585
Еее, и на мен, ама актрисата се справя добре сякаш. 😀
Роксана (Диана Сар) ми излезе в ИГ, но нещо не ми допадна визията и стайлинга й в реалния живот и не я последвах 😀

# 586
Хвърлих по едно око в инстаграмите на някои от тях от любопитство. От целия сериал от жените общо взето само Мики ми харесва горе-долу - сладка и чаровна и в реалния живот, харизматична е. В тоя сериал на мъже да се нагледа човек- То Влад, то Тиби, то Лео, то Адриан, все красавци според мен. Даже и Разван е хубавец с новата прическа, само дето ролята му досега беше все дразнеща и ровеща, където не трябва. Апък за Влад, какво да каже човек- и в реалността все така хубав- то визия, то ръст , тяло, стил. Красота и сексапил в едно. Heart Eyes На жена му не й е лесно с такъв мъж. Grinning

# 587
  • Стара Загора
Ау , сцената в затвора ,беше брутална !
Елиза , абсолютна кучка !

# 588
Ама наистина Роксана с такъв хубав ген нищо не постигна! Баща и го издирват от няколко държави за престъпления. Сестра и е изпечена измамница, вкарала двама мъже в затвора. А Роксана на всичкото отгоре и тежко болна.
Наистина не мога да разбера негативните нагласи към Роксана и Разван. То излезе, че другите са супер успели, силни и смели, а тези едни добри, безполезни и ревящи.

# 589
Успях да изгледам трети сезон, но на румънски, за съжаление не го намерих на друг език. Естествено не разбрах голяма част от разговорите, но доста се и подразбира от действията на актьорите. Ако някой има желание да гледа, ето линк: https://m.facebook.com/VladSerialToateEpisoadele/?tsid=0.0660661 … amp;source=result .

# 590
  • Разпиляна във въображението
На мен ми е безинтересно след като вече прочетох, без да желая, какво се случва в трети сезон.

# 591
Къде е писано за трети сезон? Аз нищо не съм видяла. 🤔
Жалко,че свършва днес. Ще ми липсва. 😃

# 592
И аз искам, ако може, някъде да прочета за 3ти сезон. 😀

# 593
  • Стара Загора
И на мен ще ми е интересно , какво става в трети сезон. Моля споделете.

# 594
Да, аз също искам да знам какво ще се случи в трети, та даже и в четвърти сезон, който не е готов...

# 595
Някой ако пише,нека е в скрит текст.
Аз мернах само,че
Скрит текст:
Щефан е на свобода и е разбрал за Влад. 🥺

# 596
Карла човек на Йордаке ли е ?

# 597
Разван разбра.

# 598
  • Пловдив
Карла човек на Йордаке ли е ?
явно...внедрил я при Влад.

Как е разбрал Разван? По думите дето каза на Елиза ли?

То ся и Тити ще разбере...

# 599
Ех, ама как свърши... още 5 минутки да имаше..

Общи условия

Активация на акаунт