Всичко за всички марки гел лакове - 34

• 33 509
  • 721
  •   1
Отговори
# 585
С пила.... повечето гелове за изграждане не се разкисват.
Олеее, в чудо ще се видя. Благодаря, ще му мисля!

# 586
Има фрези за левичари, да. Както има и фрези за десничари и такива, които са с насечка и в двете посоки и стават и за работа с двете ръце.

От кърпичките без власинки ползвам такива и съм много доволна. Тези за кола маска са ми твърде дебели и твърди.

https://a.aliexpress.com/_mrYoFAF

# 587
  • Пловдив
Момичета, имате ли представа това лак ли е или някакъв пигмент върху лака? Можете ли да предложите нещо такова? Много ми хареса...

# 588
Не съм качвала маникюр скоро, така че ето нещо от мен. На ноктите на дъщеря ми. С леко пролетно настроение, напук на студеното време. За втори път и рисувам пеперуда. Естествено, има и камъни☺️ Снимката беше направена след многобройни напомняния от моя страна.

# 589
  • Варна
Момичета, имате ли представа това лак ли е или някакъв пигмент върху лака? Можете ли да предложите нещо такова? Много ми хареса...

Синкавия оттенък на ноктите ми прилича на отражение на светлината от печката Simple Smile

Последна редакция: вт, 16 фев 2021, 19:03 от polieta

# 590
  • на брега на морето
И на мен ми прилича на отражение, на синя неонова лампа.
Маминка 2, супер е! Heart Eyes
(И аз обичам да си правя пеперуди печат с камъни.)

# 591
Аз пък точно се ядосвах, че всичко ми оставя власинки. Никога не съм ползвала такива ленти. Само в Джъмбо ли има? И как се борави с тях - изрязвам квадратче и напоявам със спирт предполагам.

# 592
  • Варна
И в Елитис ги има всякакви.

# 593
  • Пловдив
Ами не е отражение,не е и от лампа, самият нокът е това. Има и други снимки и там се вижда. Ако някой забележи някъде подобно нещо,моля да свирка Simple Smile

# 594
Чета, че повечето от вас хвалят и са доволни от течността за сваляне на neess - в момента обаче не е налична в makeup.Bg и не мога да я поръчам. Някой знае ли друго място от където може да се поръча?
Интересува ме и removera на Коди дали е също толкова добър?

# 595
И да не е на Неес, не е такава драма, повечето течности за махане на гел лак вършат еднаква работа. Аз лично съм най-доволна от лакочистителя с ацетон на Форте, след него в класацията е лакочистителят с ацетон на Лидл.
Сега съм поръчала течност за сваляне на гел лак с ланолин на Silcare. Ще дам отзив, като пристигне.

# 596

Откъде мога да го купя? Някой знае ли, мирише уникално!

# 597
  • Light of Zartha
Относно синкавия отенък, имам някакъв неизвестен пигмент от Джъмбо, който докарва подобен ефект. Взех го преди време с мисълта, че е русалка, даже май така пишеше, но не е. Последният път като минах от там ми се стори,че няма промяна в нещата за маникюр и има шанс да се намери. Ако не е търсеният ефект, то поне не е скъп.

# 598
  • софия

Откъде мога да го купя? Някой знае ли, мирише уникално!

Ох,любим ми е!
Аз си го взимам от аптеката до нас.

# 599
Коя аптека? Аз съм от Бургас, ако някъде в Бургас го има. Не искам да го поръчвам а направо да го взема. Мисля,че се водеше крем брюле

Общи условия

Активация на акаунт