Пазаруване от НМ, тема 48

• 40 886
  • 765
  •   1
Отговори
# 450
Летен. Тънък е. Мда....по морето много духа вечер Sunglasses

# 451
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0926745001.html
Току-що я получих, единственото хубаво нещо е цветът- взех сиво- синя, иначе- гадна изкуствена , държаща студено материя, намачкана до безобразие и много къса.
Шалът в розово не е тръба, а просто една дебела поло яка.
И двете си заминават.
лелееее, аз поръчах в черно блузката и сега пътува
толкова ли е зле
представях си я дори за официална и стилна((
Сивите сребристи боти си ги нося със---суросинкава (зелено утрепано) чанта, но и с черна, на всичко бих ги носила
Най-добре на сива според мен, ама такава нямам
Но пък чакам сиви дънки и сиво яке
Няма да се очупят кожата, на мен са ми добре обаче, вече не ми правят мазоли и при хлопане, ще сложа стелки (имам , ама ме мързи да ги търся) Май и не се пързалят толкова, тези дни бях с тях в снега и поледицата, изолира добре подметката, не са много топли, ама... аз ги нося, не са нещо уау, ама ...по-различно.
За блузата с голямата яка  на мен яката ми харесва и затова го поръчах и цвета , че си нямам такива. Вече го носих и яката я повдигам и подпирам, като бялото на снимката, не е да лежи на рамото и много добре си стои, не пада, не я оправям Нещо като поло, но срязано по средата, не знам дали може да се добие представа. Имам и един космат елек от НМ го взех преди 2-3 години и си го слагам в работата понякога и яката отгоре, на мен ми хареса засега.
Обаче за блузата почвам да се ядосвам сега(( Май сама я пуснах в поръчката, дали да не я откажа направо((

# 452
Фани, може и да ти хареса, но самият намачкан вид, гадна миризма на пластмаса от плика и това, че е къса, много ме разочароваха.
За човек, обичащ гладенето , може и да не е проблем, ама аз не съм от тия.

# 453
Аз не гладя по принцип или един-два пъти в годината, когато пътувам (това за мои дрехи де)
Иначе си я представях тежка материя, това е вискоза, вярно студено ще държи, ама аз за пролетта я взимам. При това М поръчах и май ще ми е малка, нямаше Л, но ми хареса много и .. уфф , то другата седмица ще дойде. не би трябвало това да се мачка, какво остава да се глади, май ще я откажа, благодаря ти.

# 454
  • София
Защо не ми хваща кодът за бюлетина??? Отписвах се, записвах се и не става!!!
Самоцитирам се - дайте жокер какво да направя. Пробвах през 3 профила и не става!!!

# 455
Понякога става бавно.
А понякога изобщо не става.
Първо регистрация на мейл и абониране, после профил.

# 456
Пробвай нов акаунт.

# 457
Оня ден пробвах...първо не хващаше, но след 10 мин.го прие.

# 458
Днес го пробвах, прие ми го без проблем, веднага.
Получих тези Боти с мъхеста подплата, много са хубави. Нося 39, но от тук си поръчвам 38, не ме стягат засега Simple Smile

# 459
Нещо не мога да ги позная... Линк, може ли?

# 460
Незнам как да дам линк от мобилното приложение. Кода им е 0622955006

Бяха ги пуснали на 35, аз със кода ги намалих на 31 и нещо

# 461
една рокля с пайети и буфан ръкави дълги, намалена на 27лв
просто, защото стана дума за пайетите, ако някой си търси
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0927519001.html

# 462
Дами, някой с отзиви за таз поличка? Гони ме желае да нося светли дрехи ☺️
httpss://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0904839004.html

# 463
Линка за поличката не ми се отваря нещо((
Днес трябва да ми дойде якенцето, то пък един дъжд тук((
Мисля в събота работи еконт, ама...ще видим

# 464
Здравейте. Мнение за тази дамска жилетка
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0874818001.html
Изглежда ми доста топла, има малко вълна, но се чудя след пране да не стане одеяло?... Simple Smile
Получих жилетката, цвета е като на снимките без манекен. Искаше ми се да е мааалко по-наситено розово, но и така ще я нося. Ръкавите са ми леко дълги, иначе не ми стои като на манекена, по прибрана е на мен. Това е за р-р ХС, ръст 164 и 52 кг. Много е мека и топличка. Доволна съм.

Общи условия

Активация на акаунт