Пазаруване от НМ, тема 48

• 40 811
  • 765
  •   1
Отговори
# 60
Чакам го вече седмица , уж тръгна ,а се забави. Да видим ок ли е.
Моето пристигна. Много го харесвам. Мислех, че ще е малко по-дълго, понеже манекенката е висока, но в никакъв случай не е късо.
  А отговаря ли си на размера,че и аз му се чудя 🤔?

# 61
Чакам го вече седмица , уж тръгна ,а се забави. Да видим ок ли е.
Моето пристигна. Много го харесвам. Мислех, че ще е малко по-дълго, понеже манекенката е висока, но в никакъв случай не е късо.
А какъв размер поръча, че аз се колебаех С или М, поръчах С, а сега в сайта М е изчерпан 😄

# 62
Здравейте, някой има ли тази парка? Може ли да сподели впечатления? Гледам, че май е доста уголемена? А като модел и матетия как е?

# 63
  • София
Здравейте,
Днес получих тази дънкова риза, благодаря на Фани че я сподели:
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0875272001.html
Поръчах XS за дъщеря ми, но ако не я одобри гледам че и на мен ще ми стане. Уголемена е.

# 64
За якето се чудех дали да е М или L. Между двата съм. Поръчах L и лееко ми е широко като го премерих с тениска само, но аз съм доволна, исках да е не е по тялото, за да си го нося и с пуловери. Не мога да преценя дали щях да съм доволна и от М, не рискувах, защото не исках да ми е тясно и да се налага да го връщам.

# 65
А като модел, материя как е? Притесняват ме тези големи джобове.
Аз поръчах и L и S. M няма налично. Попринцип си мисля, че съм за М, но така сега ще премеря и двете и ще преценя.

# 66

Какво значи буквата след размера?

# 67
Това се обяснява през страница.
Значи за ниски хора, до 160.

# 68
Месечината ако вземе с Р, сигурно като къси гащи ще са й Joy

Да не се обидиш, Месечино Hug

# 69
Относно черното яке - усхокоявам се аз, че имам дрехи на марката и С😁

# 70
Ами, не, при H&M май не е съвсем сигурно, че Р става само и единствено за ниски! Купих си панталон с Р, защото нямаше от стандартната дължина, а ми хареса. 174 см съм и ми стои като летен панталон над кокалчето. Приятелка си купи също Р от друг модел панталон, а тя е 163 см и при нея панталонът до кокалчето на глезена.

# 71
  • Варна
Месечината ако вземе с Р, сигурно като къси гащи ще са й Joy
То не е лъжа hahaha Моа си избирам бермуди от Р номерацията Joy

# 72
Аз ще ти режа от моите, ще ти пращам парчетата, ти ще надиш твоите...Joy

# 73
Това цигарения за 5.99 ли е? От него взех нормална номерация, че не искам рибарски, нося цигарените по-скоро като клин- да са дълги панталони, а не до кокалчето. От самия панталон за себе си съм доволна, имам и другия (нещо като леопардово) на същата цена- по-добре не мога и да си представя като цена и за тази цена съответно качество е доста прилично.

Последна редакция: чт, 14 яну 2021, 23:44 от fenyx

# 74
Здравейте, не е по темата точно но след направена поръчка от HM се наложи да направя връщане, на част от закупените артикули(2 пуловера и чифт дънки) та извиках куриер, попълних бланката за връщане и след няколко дни получих имейл че касовата ми бележка е получена отворих я но вътре е отразено че ще ми бъде възстановена сумата само за двата пуловера и дънките изцяло липсват описани в фактура...предполагам е някаква грешка от тяхна страна случвало ли е се на някой от вас?

Общи условия

Активация на акаунт