Пазаруване от НМ, тема 48

• 40 854
  • 765
  •   1
Отговори
# 690
Някой да има тази чанта или да я е  виждал, как е? Особено размера ме интересува и не само. https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0887912002.html
Имам я, чантата е много хубава, поне на мен ми харесва. Качествено е направена, размерът е среден. Единствено вътре е някак тясна и не събира кой знае какво.
Благодаря, mamamishi. Ако е удобно, бихте ли я измерили?

# 691
Азалия, не съм мерила предница и задница на чантата, ще ме караш да ставам и да я вадя)) Ми върни я , не се ядосвай повече.. Но на вкус всички сме различни, както и на фигура, на много неща. Хубаво е да се споделя според мен, пък който каквото си хареса и избере, ако някой иска помощ и съвет...то затова е темата. Не е да се хвалим и мерим покупки, а да споделяме.

Последна редакция: пт, 05 фев 2021, 07:29 от Анонимен

# 692
Е, Фани, Азалия с добро коментира
Аз имам обувки и съм доволна но чанти ни една да съм доволна. Повечето са адски боклуци. Що така, не знам. Все има по нещо дразнещо
За повод и тоалет все пак щом е подходяща и ти върви, си я носи.

# 693
Някой да има тази чанта или да я е  виждал, как е? Особено размера ме интересува и не само. https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0887912002.html
Имам я, чантата е много хубава, поне на мен ми харесва. Качествено е направена, размерът е среден. Единствено вътре е някак тясна и не събира кой знае какво.
Благодаря, mamamishi. Ако е удобно, бихте ли я измерили?
25/19см е, аз я взех ня някакво намаление и нямах много надежди, но чантата е стилна и хубава.

# 694
Много ти благодаря, mamamishi Simple Smile

# 695
Имам няколко сполучливи чанти, но са от преди години. В последно време като че ли качеството наистина падна. И с дрехите май е така, има хубави, има и боклуци, но най-лошото е, че не знаеш какво да очакваш и е пълно тото. С безплатна доставка и връщане е добре, но сега като има вече доставка, ше спирам с експериментите:grinning:

# 696
Идвам рано рано да благодаря на Фани - благодарение на нея се спретнах и съм хубава и модерна Joy

Пуловерчето е прекрасно. Много се харесвам с него..пасна ми идеално Heart Eyes

С широки ръкави е, с новото палто са супер комбина. В бялото няма да влязат ръкавите, но с леопардовото е перфектно.

Благодаря ти, душа..че ми го препоръча. Hug

# 697
  • Пловдив
Тет, та застуди ли при теб, че го намуши?

Аз днес съм с горчичения шал Simple Smile 

Искам такава кожена пола, обаче такива тип лек клош и разкроени хич не ми отиват Head Band искам с дължина до коляното.

# 698
Снощи минах край мола.
Не открих панталона, който си харесах в сайта. Но пробвах един друг черен панталон - тип дънки. Струва ми се, че размер 29 на моя предишен сега отговаря на 40.
Ще трябва да го търся онлайн.

# 699
При мен е мразовито сутрин, дори денят да е топъл .. към 12ч се стопля, ако ще се...

# 700
mystic woman
Малко късно май се вкл, но за дънките и аз като Дева мисля, че този р/р ти е ок, защотот моделът е такъв, а той определно ти стои много добре ! Аз имам подобни от друг сайт, и да в начлото е странно преминаването м/у моделите Simple Smile
Зарибихте с тази айетена блузка, то и аз не нося много такива, но цената е нищожна, сравнена с  ефекта й. Но няма БД и ще се въздържа, ако не отидем до МОЛ тези дни, че деттео иска на шопинг Wink

# 701
Таз сутрин рано - нов профил и съответно- черна блуза с пайети и черен панталон от онези до глезена, добре, че погледнах- имаше ми номера.
Иначе за чантите- две съм поръчвала и двата пъти ги връщах- не си струват, някак са дървени.Deichman имат по- хубави неща
Едната как вонеше, не е истина, доста приличаше по вид на показаната тук със синджир.

# 702
Имам нелоши чанти от НМ, но са по-големи и преди време вземани. За чанти обаче избор от магазини- бол.

# 703
Оф, не е ли време вече за онези персонални картички с код за 20-25%...Липсва ми ровенето из н-брой профили, тръпката при приемането на кода и изсмукването от пръстите на каква да е поръчка, та да не отиде на халос отстъпката:))
Нищо не съм поръчвала след оная вълнена пола. Чакам нещо "да ме грабне", но уви.

# 704
На мен ми липсва някое хубаво номаление. Преди години като знам колко много и много евтини неща купувах по промоциите, а сега само ме е яд като гледам.

Общи условия

Активация на акаунт