Пазаруване от НМ, тема 48

• 40 177
  • 765
  •   1
Отговори
# 720
Ама как, 2021 е. Що да не сравним качеството със стоки от преди... 30 години и разликата да не е много голяма! 😆

Последна редакция: пт, 05 фев 2021, 17:11 от Анонимен

# 721
  • Sofia
H&M имат и качествени дрехи от естествени материи, но изобщо не ги зареждат в България,  цените им ги правят непродаваеми у нас. Иначе съм купувала рокли на НМ от естествена коприна , но в Англия.
В реала у нас почти всичко е гаден полиестер.

Последна редакция: пт, 05 фев 2021, 17:21 от Karen

# 722
  • Варна
Азалия,
Просто сетих и споделих, няма нужда от язвителни коментари. Аз лично на боклуци чак не съм попадала, имам право на мнение, нали?

# 723
COS са качествените дрехи на Н&М.
https://www.cosstores.com/

Имаш, естествено, но как ще ми сравняваш нещо от преди 30 години със сега?!

# 724
Днес бях с боти от естествен велур, с меко вътре, с платформа...много топли, удобни, и джиджани. От H&M. Премиум куолити. На промо за 50-60 лв ги взех миналото лято.
Има и качествени неща.
Има и с компромисно качество.

# 725
Аз винаги съм мислила Зара за по- квалитетни , обаче не.
Напоръчах десетина неща, само три са хубави и качествени, едните дънки с евтинеещ цвят, роклята все едно аз съм я шила. И десетте лева не си заслужават, абсурд пълната им цена.
След тазгодишното намаление и стоки рязко ми паднаха дори под нивото на НМ.

# 726
Има и качествени неща.
Има и с компромисно качество.
Това казах и аз. Но ще добавя, че има и неща, не с компромисно, а със скандално качество! Но наистина качествените са много по-малък % в сравнение с останалите категории. Качествените съответно си носят тежестта на цената. Няма евтино качество, това е истината. В истинските намаления е ползата за клиента, но тук и това гледат да заобиколят.

# 727
Азалия,
Просто сетих и споделих, няма нужда от язвителни коментари. Аз лично на боклуци чак не съм попадала, имам право на мнение, нали?

И аз не съм.
И ако нещо не ми харесва, връщам, хич не се колебая.
Но артикул с дефект, или да ми се скъса бързо, нямам.

# 728
Начи в София в моловете намалените неща са с малък процент, поне в мъжкото...
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0925969001.html това яке даже не беше намалено.
Иначе беше спокойно преди час.

# 729
Детето носи боти изк. кожа от НМ, вече два месеца, ок са. Даже питах тук, в темата, имаше отзиви, че си заслужават - на намаление и с кодове - 28 лв. Имаме и чанта от 54,99, с кодове 19 лв. Е, здрава е вече година, а и учебници и тетрадки се мъкнат с нея. И още две симпатични, но малки чанти. Подкрепям, че има и дрехи с компромисно качество. И аз съм попадала на несполучливи артикули, но финтовете с кодовете и регистрациите все още ме забавляват, затова съм още клиент на сайта. Редовните цени,... Че тях кой ги гледа, кой купува ненамалени... Само ако е свръхтрепач артикулът, вероятно.

# 730
Покрай хобо чантите точно, много им се разсърдих, бяха мисля по-скъпи от 3,75 лв, и още нещо имаше дето ми откзаха и мн се изнервих, защото имах само една-единствена "такава" поръчка... мисля беше около преди 5 год.
Имам само изгодни боти за 10 лв и това ми е най-далаверата от ХМ !

# 731
Ааа, ботите от 10 лв.! Heart Eyes
3 години ми служиха вярно, супер бяха!
Сега се оглеждам за подобен модел, няма.

Чорапите пропуснахте, ей!
Цял стек за 2 лв. Joy

Хобо чантите бяха по 5 лв. ама вие някакви Фатки сте приложили, та сте ги докарали до 3.75. Sunglasses

Онова малкото, Иси, доста чанти поръча.
Къде се губи то, дали няма някоя изостанала? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 732
  • Пловдив
И аз имах такива боти... Simple Smile

Всички дънки са ми от НМ, доста неща имам и то повечето покрай темата.
Мерси за което Wink

# 733
На мен почти целия гардероб вече ми е от НМ. Simple Smile
Обнових го изцяло, примъкнах безброй торби обратно. Simple Smile
Благодаря на темата за находките! Heart

# 734
Ей, сега ме подсетихте за ботите по 10 лв. С колежките на работа бяхме поръчали 10 чифта. Куриера едва ги качи до 2рия етаж. 😃 Което, пък ме подсеща, че е имало времена в които куриерите влизаха в сградите.

Общи условия

Активация на акаунт