Пазаруване от НМ, тема 48

• 40 951
  • 765
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте, момичета! Да не остана по назад и аз поръчах и получих обсъжданото последните страници черно капитонирано яке с качулка, нооо ми прави впечатление, че има някакъв проблем с ципа. По средата някъде трудно , ммого трудно се отваря. Искам да знам и при вас ли е така ( да не е от сгъването на якето, в плика нали е на две) или моето само има проблем?

# 181
Здравейте! Мога ли да попитам, ако някой има тези боти
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0907807001.html
, знае ли, или би ли ми измерил колко са високи от петата до горе?
Благодаря предварително!

имам ги, ще се опитам по-късно да измеря и утре да пиша

Последна редакция: ср, 20 яну 2021, 10:40 от tralala i az

# 182
Tralala i az, много ти благодаря. Hug Обаче днес на обяд ги получих и щях да пиша. На първо обуване в офиса, ми заспаха и изглеждат много удобни.
Получих и тези, но май са умалени и сигурно ще ги върна,независимо,че са ми много удобни като вид и височина,но леко ми притискат крака на петата.

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 19 яну 2021, 15:12 от Анонимен

# 183
Здравейте! Мога ли да попитам, ако някой има тези боти
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0907807001.html
, знае ли, или би ли ми измерил колко са високи от петата до горе?
Благодаря предварително!

имам ги, ще се опитам по-късно да измеря и утре да пиша

имам и останали няколко талона, мога да отстъпя някой, трябва да ги изровя, но последния път не ми работеше един и нямам представа дали тези ще хванат
Ще помоля ако може талон за отстъпка-ще бъда много благодарна😍!

# 184
Здравейте, момичета! Да не остана по назад и аз поръчах и получих обсъжданото последните страници черно капитонирано яке с качулка, нооо ми прави впечатление, че има някакъв проблем с ципа. По средата някъде трудно , ммого трудно се отваря. Искам да знам и при вас ли е така ( да не е от сгъването на якето, в плика нали е на две) или моето само има проблем?
И аз днес го получих-нямам проблем с ципа,иначе якето е страхотно попадение за тази цена...

# 185
Сега го огледах по-внимателно ии проблемъ не бил в ципа, а на едно място машината е минала навътре и излиза по-голямо парче от плата и то спира лекото минаване на ципа Sad иначе да, много е хубаво, но една идея ми се струва уголемено, мисля, че и в хс щях да вляза. Друг със същите наблюдения?

# 186
Привет,
Пристигнаха ми дънките.
Доволна съм.
Черните от серията PETITE ми заспаха.
Р-р 38p.
Сините можеше номер надолу, но не е фатално, ще го нося с колан. Взех р-р 28.
Скрит текст:

Шалът е най-голямото ми попадние, голям и мек, страхотен! Сигурна съм, че ще топли много, като одеало е!
И тениска, ей така да не му е самотно на шала, че бяха в една поръчка 😀
Късичка е, но ще си отива с дънките!
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 19 яну 2021, 20:37 от Mamma_knows_best

# 187
Ауу, същия шал поръчах и аз!
Радвам се, че е хубав, на мен съчетанието на цветовете ми хареса.

# 188
Да, да, супер е! Имам едно бежово палто, за него го взех! Много сладки цветове и в толкова мекичък! ❤️

# 189
Аз пък същия шал дори не го отворих, няма къде да го нося толкова огромен, не ходя с палта. Чака връщане. А днес получих детски дрешки, които остават и чорапогащници зимни за мен, които може би и те ще останат.

# 190
И моите сиви дънки дойдоха. Утре ще ги меря.

# 191
  • Бургас
Вчера и аз получих два чифта дънки
От тези 31/32 , не са за моята фигура, разширяват ме в ханша и ми сплескват задните части Stuck Out Tongue Winking Eye също така са ми адски впити от коляното до глезена. Днес си заминаха на обратно.
От тия поръчах 30 . Много по добре ми стоят поне аз се одобрих, само това скъсаното мушвам крака и пръстите ми директно в отвора. Ще видя шивачката ми нещо може ли да подшие примерно парче тюл, дантела. Имам и други скъсани така, но по малко и крака ми не се пъхва в дупката.

# 192
  • Пловдив
Първите са плитки, нали?

И аз искам шааал!

Къде да намеря стягащите бикини от тая снимка
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0707269011.html

Последна редакция: вт, 19 яну 2021, 21:23 от mystic woman

# 193
# 194

Общи условия

Активация на акаунт