Alessa - снимки и мнения на дрехи от бранда

• 40 125
  • 777
  •   1
Отговори
# 60
Аз след толкова мислене си взех черното палтенце Only In Your Dreams. От много време го гледам и реших, че ще съжалявам, ако не го взема, защото рядко се появят единични бройки и не съм сигурна дали ще го пуснат пак, защото е стар модел. С него обаче същият проблем - дебело е, но доста късичко. Ще трябва да дебна точните метеорологични условия, за да го нося 😂

# 61
Здравейте, поръчах си палтото I Need Too Much бежовото, дойде в четвъртък, не знам може и аз да си въобразявам, но ми се вижда че е носено, стои едно такова като зацапано и по ръкавите и на места по дължината на палтото топчета, после се сетих да погледна плочката с бранда , дали е с фолио, нямаше. Реших да го върна и също така да им кажа за моите съмнения , когато им звънна по телефона. Някой си го е поносил и им го е върнал, най-вероятно. На вас случвало ли ви се е такова нещо?

# 62
Здравейте, поръчах си палтото I Need Too Much бежовото, дойде в четвъртък, не знам може и аз да си въобразявам, но ми се вижда че е носено, стои едно такова като зацапано и по ръкавите и на места по дължината на палтото топчета, после се сетих да погледна плочката с бранда , дали е с фолио, нямаше. Реших да го върна и също така да им кажа за моите съмнения , когато им звънна по телефона. Някой си го е поносил и им го е върнал, най-вероятно. На вас случвало ли ви се е такова нещо?
Ужас, аз имам палтото и беше с фолио на плочката със сигурност. Нека го сменят за тяхна сметка. Тук имаше голяма дискусия за него, но според мен си заслужава.

# 63
Върни им го, трябва да вземат да слагат етикетите на такива места, където няма вариант да го носиш с етикет.
Аз бях поръчала официална рокля, дълга, на която плочката /от тези мъничките/ липсваше, когато пристигна. Всъщност тя беше изчерпана и един ден случайно погледнах и беше налична в моя размер. Роклята ми трябваше за повод и нямах време да им звъня, да питам, а я исках много и не ми се връщаше, в никакъв случай обаче не е приятно.
А това с найлончето също ми се е случвало с едно късо яке, но след време го продадох. Едно найлонче не е световен проблем, но като знаеш, че трябва да го има ..

# 64
krystall, не е в найлончето проблема, както бях написала и в първият ми коментар, явно сте ме разбрала погрешно, не съм дребнав човек,даже не се и бях сетила за него, едва когато  забележих че палтото е зацапано и има топчета , ми светна и погледнах дали има фолио, това също подтвърди предположението ми, че е носено.

# 65
Върнете палтото. Аз веднъж получих топ с петна на гърба. Не беше носен, по скоро някакъв фабричен проблем, но за тази цена нямаше как да го оставя. Писах им веднага и го сменихме. Обърнете и внимание транспортът да е за тяхна сметка.

# 66
Bobe, разбрах те много добре, за това и съм написала за поставянето на етикетите на видни места, /а не скрити вътре в якетата/.
Найлончето обаче допълва предположенията, че е носено.

# 67
  • Пловдив
Аз се включвам като фен на марката. Клиентка съм им от 4 години и 80% от гардероба ми е с техните дрехи Sweat Smile Най- много ми харесват роклите им. Има дрехи за всеки вкус – изчистени, кичозни, спортни, сексапилни и строго елегантни. Факт, че са с доста завишени цени и растат с всяка нова колекция.

Като притежател на доста техни дрехи и премерила и върнала не малка част, мога да споделя кое ми е направило впечатление на мен. Мисля, че ще е полезно.

Първото беше това, че всичките им панталони са с висока талия. Това го разбирам, защото от години е супер актуално, обаче горе в талията нямат никаква еластичност (обясниха ми, че е заради щампите по колана, но дори и панталоните без щампа нямат еластичност). Това не е удобно и автоматично прави панталона подходящ за изключително слаби момичета, защото на мен ми отрязва много грозно корема и талията (а в никакъв случай не съм дебела, по нищо не личи, че съм раждала). Иначе имат огромен избор от кроп-топове, някои от които изключително сексапилни, но аз все още не съм събрала кураж да изляза така, колкото и да ме кефи визията Simple Smile

Другото нещо, което съм забелязала са моделите на бански. Долнищата са страхотни, очертават дупето много добре.( при интерес мога да ви изпратя снимка) Но горнищата са за доста раздалечени гърди. Моите гърди гледат напред и не са под мишниците, както повечето силиконови, и при всяко движение ареолите ми се показват. На външен вид е много красив, но не за всяка фигура. Мисля, че ги шият спрямо техните тела.
 Коланите са само за талията, също така. Къси са за кръста Simple Smile

Други забележки като цяло нямам. Влюбена съм в марката и предпочитам една тяхна блуза, пред три от Илиянци
Simple Smile

# 68
Някой може ли да каже мнение за тези дънки, дали и те са толкова тесни в талията. Аз съм слаба, но не съм с най - тънката талия на света.
https:// https://alessa.bg/keep-it-sexy-dnki-s-visoka-taliya-cherni

# 69
А на мен това, че панталоните им са по-тесни в талията всъщност ми харесва. Аз имам 32 см разлика талия - ханш и обикновено, когато нещо ми е точно на дупето, ми е много широко в кръста и стои отворено откъм гърба. С техните модели този проблем не е чак толкова голям.

Според мен това е въпрос не на размер, а на пропорции.

# 70
От както започнах да пазарувам от тях, другите ми дрехи в гардероба останаха не носени. Просто, когато трябва да избера какво да обличам предпочитам техните. Спестяват ми ходене по магазините. Само съжалявам, че не ги открих когато нямах проблеми с кг, а сега когато не мога да нося всичко което харесвам. Предпочитам една тяхна дреха, отколкото две евтини. Преди много пазарувах от интернет имах си фаворити магазини, вече не пазаря от тях. Връщала съм, но повечето ги запазвам. Куриерите са страхотни. Само това, че може да се върне дреха без срок не ни харесва. Трябва да се промени. Знам, за момичета, които обличат с етикета снимат се излизат с дрехата и после я връщат... Напоследък започнаха да правят много къси якета, блузи което за мен е минус.

# 71
За съжаление, наистина много момичета носят дрехите, а после връщат дрехата с етикета.
Аз също им бях фен до преди 2-3 години
Последната ми поръчка беше едно сако. След като го извадих от плика да го пробвам, етикета падна на земята. Огледах го и забелязах, че връвта му е била обгорена явно със запалка като са се опитали за залепят връвта за да не личи, че е била срязана и етикета премахнат. Стана ми гнусно. Не съм го облякла това сако нито веднъж, не съм го и връщала. Как да обясня, че момичето от което са го получили го е поносила "малко", после е скалъпила нещо с етикета и им го е върнала Open Mouth
Трябва да преразмислят политиката за връщане.
Отделно имаше няколко недоразумения с карата ми за отстъпка, няколко пъти не бяха начислили. След като разговаряхме, обещаха че при следваща поръчка ще приспаднат сумата. Е, това не се случи. Отново ми стана обидно, че трябва едва ли не да се моля за отсъпката си.
Може все още да имат хубави модели, но като качество не бих казала, че са най - високо изпълнение. За същата сума предпочитам да нося чужди марки, които наистина са с перфектно качество и предлагат много добро обслужване.

Последна редакция: вт, 02 фев 2021, 16:14 от Simbioza87

# 72
При мен се получи пък друго - в началото съм имала поръчки и по телефона и те ми казаха, че няма как да ми ги прибавят към останалите.
Сега обаче са подобрили сайта и пише дали през сайт или по телефон е поръчката.
Преди седмица обаче поръчах яке по телефон и на другия ден още не беше излязло в профила ми, а те ме уверяваха, че виждат поръчката. Да, не се съмнявам, че щяха да я изпълнят, но после пак трябваше да се разправям за неговата сума и прибавянето й към общия ми оборот, за това реших да си пусна поръчката през сайта и да ми е мирна главата. Звъннах им да анулират поръчката по телефона, за да не ми изпратят 2 якета и се разбрахме.

# 73
При мен се получи пък друго - в началото съм имала поръчки и по телефона и те ми казаха, че няма как да ми ги прибавят към останалите.
Сега обаче са подобрили сайта и пише дали през сайт или по телефон е поръчката.
Преди седмица обаче поръчах яке по телефон и на другия ден още не беше излязло в профила ми, а те ме уверяваха, че виждат поръчката. Да, не се съмнявам, че щяха да я изпълнят, но после пак трябваше да се разправям за неговата сума и прибавянето й към общия ми оборот, за това реших да си пусна поръчката през сайта и да ми е мирна главата. Звъннах им да анулират поръчката по телефона, за да не ми изпратят 2 якета и се разбрахме.

извинявам се за нахалството какво якенце си поръчахте Grin Heart Eyes аз също поръчах три блузи преди 10 дни, но ги чакам все още , тъй като ги преиздават

# 74
Elfina, Mad Love якето, но то е от наличните, поръчах го на 27.01. Казаха, че все още изпращат поръчки от намалението и имат много работа.

Общи условия

Активация на акаунт