Препарати за съдомиялна - 11

• 50 952
  • 736
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Ето в кутията.

Да и моята логика е, че ако таблетките са като лидълските 3 в 1 се слагат без да се белят, но надписа на кутията ме изненада.

# 331
Маха се опаковката .
Не са като лидълските .
Сега погледнах , че имам няколко останали , като твоите .
Ето как са с опаковката
Скрит текст:
Така трябва да се сложат
Скрит текст:

# 332
Лаленце, белят се - със сигурност!

# 333
Като сме на вълна Финиш _ купих си бутилка гел за 32 измивания преди 2 дни . Вече пуснах 6 миялни с него и съм много доволна . Беше супер евтин , под 7 лева за 32 измивания . Като го сравнявам със Сомат , не намирам разлика . Не вярвах , че ще има продукт  на Финиш от който да съм доволна , но явно има Grinning .
https://vnosnipreparati.com/product/finish-gel-igienizzante-gel- … adomiyalna-32dozi

# 334
Аз пък си купих този на Сомат, на съвсем прилична цена!

До сега миех с този, но го направиха 11 лв.

# 335
Как си го намерила на 8.90 ? Astonished Scream
Аз го купувам за 12 .. Rolling Eyes

# 336
Как си го намерила на 8.90 ? Astonished Scream
Аз го купувам за 12 .. Rolling Eyes
Ами на склада от където пазарувам е толкова!

# 337
А аз си мислех , че 12 са малко ...
Но в моя град няма много магазини за внос ....

# 338
А аз си мислех , че 12 са малко ...
Но в моя град няма много магазини за внос ....
Ами специално при нас този склад от години държи ниски цени, всичко от там купувам.

# 339
  • Пловдив
mimi.7299,в Бургас имате магазини за вносни препарати,завиждам благородно.

# 340
mimi.7299,в Бургас имате магазини за вносни препарати,завиждам благородно.

Артемида, виждам, че си от Пловдив - на прома виста се сещам за два магазина за паралелен внос. Единият е до Новотела, а другият - на Джумаята.

# 341
  • Пловдив
Djordja,благодаря!Тези магазини ги знам-това са м-н Борн,пазарувам там въпреки,че цените са доста високи,около домът ми има м-н за вносни препарати на добри цени,знам и други подобни м-ни в Пловдив,но проблемът ми е,че не поддържат постоянен асортимент и не винаги намирам това,което търся,а каквото има в момента.Затова за гръцки стоки ходя в гръцки маркет в Пазарджик,за италиански стоки пък Виа Тракия на магистрала Тракия,немските препарати купувам от Борн,онлайн пазарувам също.

# 342
Аз мислех да поръчвам някои неща от Борн , обаче цените ме отказват ...
Поне двойно са завишени ..

# 343
Артемида, наистина цените са доста високи в тези магазини. Правя сравнение с цената на прах за пране, който ни носят от Германия - почти двойна е тук.
За съдомиялна аз ползвам Финиш Куантум, меки капсули, купувам го най-често от Метро. Има ли разлика същият Финиш с този, който е за немския пазар? Някой ползвал ли е? Иначе от измиването на нашия Финиш съм доволна.

# 344
  • София
mimi.7299 , и аз купих златния гел на Сомат. Добавя ли се допълнително гланц към него  при стартиране на програмата или гланцът е включен вече в гела?

Общи условия

Активация на акаунт