Препарати за съдомиялна - 11

• 50 970
  • 736
  •   1
Отговори
# 360
# 361
За почистване на миялната ползвам препарата на Финиш - пуска се на празна машина.
[/quote]

Моляте дай линк. Не го откривам.
[/quote]

Потребител преди мен е дал линкове, но искам да уточня, че цената е силно завишена на посочените места. За пример, купувам го от Метро на редовна цена от 5 лв.

# 362
  • София
Аз почиствам с това и съм доволна. https://www.ebag.bg/preparat-somat-za-pochistvane-na-sdomiialna- … -br-x-20-g/117520
Не е оставало никога нищо по съдовете - нито като миризма, нито като вкус. И за цената на едно почистване с течен препарат, правя 3 почиствания с таблетките. Но и ползвам Fairy platinum plus, които капсули уж профилактично чистят миялната - предполага се, че не е особено замърсена (ако се съди визуално и по миризмата, наистина не е).

# 363
Пробвах гел на сомат и на финиш мият, но все слагам по повече понеже си, мисля че са по-слаби. Таблетките са ми по-лесни хвърлям една и готово напоследък взимам такива които не се разопаковат та още по-добре. Finish Quantum и Fairy platinum или там както се водеше. Всички ми измиват добре.

# 364
  • Sofia
Здравейте имам питане, случвами се някой път като преключи миялната и я отворя в отделението за таблетката да не се е разтворила цялата. На другото пускане слагам таблетка на същата фирма Сомат и  при един вид на Финиш ми се е случвало да няма проблем и всичко е наред. На налягането вода ли се дължи или на подреждането вътре 🤔

# 365
Katerina, явно не подреждаш добре съдовете и някой от тях пречи на капачето да се отвори хубаво.
В долната кошница, пред капачето, внимавай и не слагай високи съдове - тави например.

# 366
  • Велики Преслав
От подредбата е.

# 367
Може някой  съд да е попречил да се разтвори .

# 368
  • Sofia
Благодаря Ви Simple Smile

# 369
Аз до момента не съм ползвала гел или капсула, а само таблетка, но ми е интересно и ще купя за проба. Гел бих ползвала ако по някаква случайност трябва да пусна половин зареждане, че и без това сме с кубче и таблетките според мен са в повече. Но наистина таблетките са супер лесни за употреба и дозиране, стига да не трябва да се разопаковат.
И ние сме с кубче, и таблетките ги чупех наполовина, просто цяла не е нужно, но сега с гела е по лесно, сипвам малко или много, в зависимост колко е пълна. Нямала съм случай на неизмити чинии.

# 370
  • Пловдив
За почистване на машината ползвам течният препарат от Лидл - пускат го 2 пъти годишно и зареждам. Две бутилчици са на цена 5 лева. Пускат се на празна миялна.
Скрит текст:

# 371
И аз последно купих този , от акцията през март.

# 372
  • Mediterraneo
И аз това ползвам. Както и тези таблетки

# 373
Тарталета , за жалост тези таблетки ги няма в България.

# 374
За почистване ползвам това, абе аз съм фенка на сомат!

Общи условия

Активация на акаунт