Препарати за съдомиялна - 11

• 50 923
  • 736
  •   1
Отговори
# 255
Привет,търсачи на читав препарат Simple Smile
От около 7-8 месеца се сдобих с малка Бош машина ии започна търсене на препарат,който мие перфектно.До момента бях най-доволна от течния Сомат.Една колежка ми донесе да пробвам от нейния и останах мега доволна.Поръчах си и аз.Мие перфектно и няма никакъв мирис като отвоя миялната.Продава се в интернет прострранството за 20 лв и 5 кг.Тази туба ще ми стигне за поне 6 мисеца

# 256
Здравейте, използвам Finish за освежител на миялната, обаче от презапасяване, сега видях, че е с изтекъл срок на годност преди да иХвърля опаковката, а вече го сложих и пуснах една миялна Sad. Ще го махна, и ще изплакна отново съдовете, но ме гложди дали не е вредно.?!!

# 257
Здравейте, използвам Finish за освежител на миялната, обаче от презапасяване, сега видях, че е с изтекъл срок на годност преди да иХвърля опаковката, а вече го сложих и пуснах една миялна Sad. Ще го махна, и ще изплакна отново съдовете, но ме гложди дали не е вредно.?!!
Според мен след като свърши миенето , пусни отново същите съдове повторно .
И този ароматизатор – директно го изхвърли .

# 258
Да, изхвърлих го , сега обаче остава да върна отново измитите посуда в миялната, че вече ги извадих 😕.
Дано не е вредно, ще ги пусна отново тези, за които се сещам Sad
Така е като не се гледа срока на годност Sad

# 259
Този препарат  е купен от магазин за внос , нали ?

# 260
  • Mediterraneo
Ох, изтекъл срок на годност на ароматизатор! Точно толкова е вредно, колкото и на този в срок. Втелявате се.

# 261
Оф, ами май да, ама параноята е голямо нещо Simple Smile,
Благодаря Ви!!!!

# 262
Да, да, Платинум искам, че тях си харесвам. 50 броя за 20 лв е добре, но май ми се щеше да взема от опаковките по 74 броя. Ще продължавам да търся, имам още капсули от сегашната опаковка; ако не - взимам 50. Благодаря ви!
Във Фантастико видях преди 2-3 дена, 68 броя бяха 23лв. Но сега не ги виждам в брошурата. Сега има Original за 18лв.

# 263
Някой може ли да ми сравни Fairy platinum гел и Finish гел със Сомат гел? В момента ползвам Сомат и се чудя дали да рискувам

# 264
Finish не струва . И двата вариантасъм ги ползвала – не мият добре .
Сомат ми е любим . Фейри също не е лош .

# 265
Здравейте ! Незнайно защо съм изсипала гел за съдомиялна машина на мястото за блясък. Има ли начин да се премахне гела от там?

# 266
Здравейте ! Незнайно защо съм изсипала гел за съдомиялна машина на мястото за блясък. Има ли начин да се премахне гела от там?
С прахосмукачка от тези , където могат да изсмукват  и вода ? От тези , с които се перат дивани .

# 267
  • На изток от Ада
Със спринцовка с игла, такъв съвет съм чела тук.

# 268
Благодаря Ви . Утре ще пробвам 👍

# 269
Момичета, забелязвам че пластмасовите ми купи и шишета като ги извадя и са целите на изсъхнали капки. Сега ползвам таблетките на Кауфланд. Пуснах ги отново с капсула на Финиш, ще видя утре какъв ще е резултата и дали е от препарата.
Миналата седмица намалих и гланца на 3, понеже ми се стори че много бързо свършва. Ако и с капсулата на Финиш излезнат така ще увелича пак гланца да видя дали ще се оправи.
Според вас къде бъркам?

Общи условия

Активация на акаунт