Препарати за съдомиялна - 11

• 51 957
  • 736
  •   1
Отговори
# 405
Само определени драскат .
Вече 6 месец мия основно с таблетки Сомат и Фейри Оригинал .
Нищо не са ми надраскали . Нищо .
Не знам защо толкова ги плюят ...
Но много зависи и от качеството на стъклото ...
Голям плюс на таблетките е , че са по_лесни за дозиране _ само слагам таблетката и пускам .

# 406
  • Пловдив
Никога не съм ползвала Astonish таблетки за миялна - някой има ли впечатления от тях?

Имам един отворен пакет от година, така си стои. Не ми харесва как мият.

# 407
  • Пловдив
Нищо не са ми надраскали таблетките-ползвам Феъри платинум,Сън,Свелто.Аз пък не съм доволна от течните препарати(гелове)не само в миялната,но и в пералнята.

# 408
  • София
А какво ви е мнението за Финиш? Аз със зор ще доизразходя една кутия таблетки, мама ми даде няколко от новите им за проба и също са пълна скръб. Въобще не ми харесват!

# 409
Гела е добър , всичко друго е ужас

# 410
Аз пък ползвам единствено и само таблетките на Финиш Куантум и съм доволна.
Финиш имат и по-евтини модели таблетки, та който пише, че не е доволен (което няма да промени моята употреба), нека спомене и разновидността.

# 411
И аз използвам Finish Quantum (не quantum ultimate) доволен съм дори и на автоматичната е нямало неизмити, да не говорим на интензивната.

# 412
И Класик съм ползвала и Куантинум , и All in 1 , и тези новите в черна опаковка и всички видове гелове .

# 413
А какви са ви забележките към Finish ?

# 414
А какви са ви забележките към Finish ?
Таблетките и капсулите правят деруги по чашите и не мият много добре .

# 415
Ами аз нямам такива забележки.

# 416
Ами аз нямам такива забележки.
От къде ги купуваш ?

# 417
От Метро преди купувах основно Сомат all in one. Сега взех Финиш Quantum (квадратните) и не намирам разлика. Fairy Platinum също съм пробвал. Нямал съм неизмити неща или надраскани с никоя от 3те марки. На Геловете не съм им фен нещо.

# 418
Новите Фейри Платинум + са супер . Изчисти тава от мусака , която предварително не бях накиснала /само махнах големите остатъци / и пуснах на ЕКО програмата с другите съдове _ блеснала е .

# 419
Аз не ползвам Еко програма, някак все мисля че са неизплакнати от икономията на вода. Иначе много лъскави излизат и най-сухи на нея понеже сушенето с вентилатор и е около час, на другите програми е 20-30 мин.

Общи условия

Активация на акаунт