Eucerin AtopiControl – подарете спокойствие на сухата и раздразнена кожа

• 9 746
  • 350
  •   1
Отговори
# 180
  • Бургас
Харесва ми,че лятото почернявам много добре.
Не ми харесва,че кожата на лицето ми се омазнява.
А тази на ръцете ми е много суха,

# 181
Харесвам тена си,не харесвам получаването на пигментни петна и омазняването на т зоната на лицето.

# 182
  • Благоевград
Кои са нещата, които харесвате в своята кожа и кои не?
Не ми харесват разширените пори и чувствителността на кожата ми. Проблемна и бързо омазняваща е. И факта, че трудно хващам тен.

# 183
Към моята кожа нямам претенции, /кретено/устойчива излезе и на студ, и на пек, и на мазилки всякакви, проблеми не ми създава, така че съм ѝ благодарна. Но около мен има с капризна кожа, т.е. суха, сърбяща, зачервяваща се и трудно повлияваща се.

# 184
Хубаво е това, че е светла и нежна. Недостатък е, че е чувствителна и трябва да я пазя от слънцето и студа. Трудно намирам подходяща козметика.

# 185
  • Пазарджик
Харесвам тена си.Не харесвам сухотата и раздразненията.

# 186
Не ми харесва омазняването и склонността за образуване на пъпки, кожата ми е светла, с избистрен тен.

# 187
Не си харесвам кожата на лицето. Много е чувствителна. Постоянно се зачервява от топлина, от студа, при вятър.

# 188
Харесвам в кожата си това, че дори на годините, на които съм, бръчките са едва забележими. Не харесвам това, че е предразположена към бенки и ми излизат пигментни петна от слънцето.

# 189
Харесва ми, че общо взето изглежда свежа и с равномерен тен и не се нуждае ат ежедневен грим.

# 190
Не ми харесва, че е суха и чувствителна. Харесва ми, че е светла.

# 191
  • Plovdiv, Bulgaria
Харесва ми тенът. Не ми харесва мазната кожа на лицето и сухата кожа по крайниците. Не ми харесват също пигментните петна и луничките.

# 192
Харесва ми ,че кожата ми е нормална. Не харесвам това ,че започвам да имам чувствителност и зачервявания.

# 193
Харесва ми, че е много мека, гладка и нежна, тенът също ми харесва.

# 194
За възрастта ми и атмосферните условия на които е подложена, кожата ми е доста свежа.

Общи условия

Активация на акаунт