Любов на по-късна възраст - възможна ли е?

• 18 430
  • 704
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Аз съм съгласен, че правилата са различни, но не и в такава степен.
Това е дете, не е да ходи в манастир.
А и в крайна сметка, ще затриете бялата раса!
На 2ма човека по 1 дете предлагате.

# 571
Никой на никого нищо не предлага.
Всеки си пише от собствената камбанария. Аз поразсъждавах какви са вариантите и как ако се има друга сериозна връзка то нещата не са варианти. Поне за мен и моите виждания.

Не говорим да се поставят децата в центъра, но имайки дете някакси все техните нужди са на преден план.
Това, че във форума има 10ина случая на потребителки с втори съпрузи, приели техните деца от първия брак добре, не означава, че масовката е различна история.
Поне в Австрия е по-малко вероятно мъжете да имат българския широко ширещ се манталитет.

Тангра, ти пък си се загрижил за бялата раса.
Поне 3-4 имай ти тогава за да неутрализираш ефекта на единствените деца Simple Smile

# 572
Да де дете, нещо като куче, според теб.Нямаш деца, не ти е ясно.

# 573
Ако я тресне голямата любов, ще си роди още, ако иска. Въпросът тук е, че нищо не е загубено.
При авторката проблема е в илюзията за класическо семейство между мома и ерген, които остарели щастливо. Не се е получило. Голям праз. Това е.

# 574
  • София
Тангра, ти пък си се загрижил за бялата раса.
Поне 3-4 имай ти тогава за да неутрализираш ефекта на единствените деца Simple Smile
Аз това го мисля съвсем сериозно от едно 20ина години. И си спестете подигравките Wink

Да де дете, нещо като куче, според теб.Нямаш деца, не ти е ясно.
Уникална логика! Не си бъркал в контакта, затова не ти е ясно.
А тъмнозелените, с 10 деца, започвайки от 14 са едни мъдреци всезнаещи. Simple Smile

# 575
  • Paris, France
На 30 си толкова млада, че няма закъде.

Имайки дете вече е нормално да си прецежда контактите през много по-ситна цедка и да е още по-безкомпромисна в изборите на партньор, но аз вече дадох моето мнение, а то е да не се бърза с никакви връзки, да си гледа детето, да се усъвършенства , а другото има много време още.

Писах, че не разбирам стремежа да имаш мъж или жена задължително на тези години и смятам, че би живяла много по-добре ако сега се съсредоточи над детето и работата си и си я изгледа добре. На 45 ще е достатъчно млада и с изгледано дете и тогава може да си намери партньор, с който ще си пътуват, прекарват цялото си време заедно без негови/ нейни деца и ще се наслаждават на партньорството си.
Правилно ли те разбирам жената да стои сама до 45 години?
Пак прокарваш теориите си за дете-центъра.

Не, тя не е сама, а с детето 🥳🤩.

Няма проблем да излиза с мъже, но съжителство, брак и нови деца, доведени, заварени, породени усложняват ситуацията.

След 10 години майката ще е на 40г, а дъщерята на 16г. Кой ще е по-привлекателен физически за живеещ с тях мъж, който не им е роднина?

А за самотата на старини - баба ми беше женена за дядо, много се обичаха, ама дядо почина. Майка ми се събра с голямата си любов, живяха заедно, но той почина и сега живее сама.

Благодарна съм на майка, че ме отгледа без чужди мъже наоколо.

Бившата известно време сама жена има повече приятели от вечно забатачената в съпрузи и дечуря. Съответно и е доста по-лесно като остане вдовица или се раздели с гадже.

# 576
Тангра, съжалявам, че ще го напиша, но едно е да мислиш как се затрива бялата раса с по 1 дете или никакво, а съвсем друго да го имаш, отгледаш и направиш стойностен човек.

Иначе мисля като Невена.
Но излизането по срещи, стоенето по хотели и прекарването на време с приятеля е трудно логистично когато има и дете. За това писах, че никой вариант за връзка, която е само за кеф не си струват, а за сериозна връзка пък съвсем.

Тя е имала детето си доста млада, така, че още на 41 ще може да е с пълнолетно дете и имаща време за всички желано.

Последна редакция: ср, 20 яну 2021, 01:03 от Анонимен

# 577
Аз съм на 34. Когато отворих темата, очаквах, че е писала някоя дама на 60 год и повече и като прочетох 30 щях да падна 😂😂😂
Как така качеството спада на 30? Не разбирам. Ако авторката на темата не се харесва визуално вече има много дерматологични решения за всеки визуален проблем. Това е много остарял начин на мислене и е тъжно, защото една жена на 30 е в най-хубавите си години. Хем си млада, хем вече имаш опит в живота и отношенията.

# 578
Кефи ме как в някоя подобна тема се извъртят 7 страници в надцакване и препирни кое, как трябва, кой как що бил и изведнъж влезе някой и превърти играта. Laughing Дава отговорите от първа страница и ай пак на колелото. Bicyclist

Аз съм на 34. Когато отворих темата, очаквах, че е писала някоя дама на 60 год и повече и като прочетох 30 щях да падна 😂😂😂
Как така качеството спада на 30? Не разбирам. Ако авторката на темата не се харесва визуално вече има много дерматологични решения за всеки визуален проблем. Това е много остарял начин на мислене и е тъжно, защото една жена на 30 е в най-хубавите си години. Хем си млада, хем вече имаш опит в живота и отношенията.

# 579
Здравейте !

Тази година лятото ставам на 30.
Моля споделете - има ли измежду вас дами или пък господа, които са открили любовта на по-късна възраст? Чувствахте ли , че изборът за партньор се стеснява? Че имахте по-малко шансове?  Че сте хванали последния влак?

Ти не се майтапиш, ...не! 2 пъти го четох  и не мога да повярвам на очите си!
Момиче, за какви последни влакове говориш? Dizzy Face
Аз съм на 50 и ела да видиш, около мен е цяла гара! Joy
Лошото е, че на тази възраст аз съм невлюбчивата. Disappointed Relieved

# 580
  • Paris, France

Няма. СCOVID и надомната работа или хоум офис, както е модерно да се нарича все повече снежнобели хора ще се появяват и ще оцеляват за да си предадат гените:

https://www.reddit.com/r/interestingasfuck/comments/6g43uy/three … dian_family_with/

Вече и в Николаево:с износ към южната съседка:

https://news.bg/bulgaria/otkriha-roditelite-na-mariya-ot-farsala.html

И имат по доста повече от едно дете 🥳

# 581
Ама разбира се, как не се сетих, че да кукувам сама с години е по-здравословно за децата пред опит да им осигуря нормална, семейна атмосфера. Вторият съпруг на майката не става баща на децата, но не пречи да им е приятел.

А това, че ще заглежда детето като сексуален обект, върху който ще се прехвърли, е меко казано извращение. Не, че не се случва, ама то гаранция няма и с биологичния баща.

# 582
  • София
Невена, изолираните примери как белите са "снежно" бели и са ужасно грозни винаги са будели у мен отвращение. Но не към примерите, а към нихилистичния начин на мислене.
Аз съм от бялата раса, с пигментация, почернявам силно на слънце и съм горд и това, а и с цялата си генетика, външност, вътрешност, психика, интелект и тн.
Ако това ме прави расист и не знам какъв -фоб, нека съм!
Но има предостатъчно примери за красота от бялата раса. Особено районите от източна Европа, Украйна, а и България. Разбира се, Италия и тн.
Живял съм в Канада, и знам у някои хора с липсваща пигментация какви разсъждения се прокрадват. Белите са дефектни, черните са лекарството. Това за мен е болна концепция. Тъжно е.

# 583
Невена, изолираните примери как белите са "снежно" бели и са ужасно грозни винаги са будели у мен отвращение. Но не към примерите, а към нихилистичния начин на мислене.
Аз съм от бялата раса, с пигментация, почернявам силно на слънце и съм горд и това, а и с цялата си генетика, външност, вътрешност, психика, интелект и тн.
Ако това ме прави расист и не знам какъв -фоб, нека съм!
Но има предостатъчно примери за красота от бялата раса. Особено районите от източна Европа, Украйна, а и България. Разбира се, Италия и тн.
Живял съм в Канада, и знам у някои хора с липсваща пигментация какви разсъждения се прокрадват. Белите са дефектни, черните са лекарството. Това за мен е болна концепция. Тъжно е.
Ауууу
Ей ся очаквай 20 линка с контра доказателства 😄

# 584
A, aз не съм горда, че съм от бялата раса, докато има хора разсъждаващи така. Cry
И да, предпочитам да излизам с бели мъже, но нямам нищо против някои да харесват и черни.
Не го съдя и не го заклеймявам.
Всички сме хора все пак, не ли?

Общи условия

Активация на акаунт