Любов на по-късна възраст - възможна ли е?

• 18 482
  • 704
  •   1
Отговори
# 465
Е има и слънцеяди също. Част от  веганите са такива заради духовния аспект. А при него тялото наистина фукционира по друг начин и нямаш нужда от много храна, камо ли от месо и тн.

Но да се върнем към темата с любовта в зрялата възраст..Wink

Част от бонусите й са точно приемането и неосъждането на другия, та затова и мирни съюзи между вегани и месоядни има достатъчно..)

# 466
Не вярвам в тях Simple Smile

# 467
Уингче, то има и нека да има, но несериозно е интелигентен човек да вярва, че чрез слънцеядство и веганство се извисява духовно. Има начини и те не са тези. Wink

# 468
А, не знам. Има достатъчно исторически писания за грешници,  дето се качват в планините, пият само вода 40 дни и после ги канонизират за светци..))

# 469
Моя много близка приятелка от 10 г буквално агонизира в такава връзка с веган....
Това е съжителство с човек с обсесия, със зависимост, точно като наркоманията или алкохолизма. Той не беше такъв, стана впоследствие, тази зависимост запълни празнотата и депресията, които си дремеха вътре в него в следствие дусфункционалната семейна среда, в която беше израсъл, пренебрегван от баща си.

# 470
  • София
Е, то само с външно подражание не става.
Само че някой е станал светец за 40 дена не означава, че всеки който е отишъл в планината да чучне на някой камък ще се възвиси.
Необходима е вътрешна работа, участие на съзнанието.

А за слънцегледането, амии има лек положителен ефект. Но е абсурд да разчиташ само на това. А и много лесно може да се увредиш.

Аз лично преди много се присмивах на външните подражатели. Даже имаше такива форуми, за езотерички.
Пълно беше с външни подражатели и подражателки. Водени от модата и егото, без грам идея какво и защо правят.
Бях измислил 100 вица. Де що бях намерил виц за блондинка или за баби, го преиначавах за езотерички. А и бяха ужасно правдоподобни.
Хаха, а за тантра колко вица бях измислил. Защото и "тантра" "поклоннички" имаше.
Да, знам, че е много лошо нещо, посипвам си главата с пепел.

# 471
А, не ми закачай тантрата..))

П.С - аз съм минавала през подобен процес, имала съм лечебни гладувания и наистиан се отразява на съзнанието, променяш гледната си точка и възприятията и тн.

Но обща формула няма - за всеки е различно. И именно заради това няма смисъл да се убеждава и навива когото и да било за да ти пасне на разбиранията.

# 472
  • София
Ма, моля ви. Тантрата си е тантра, слънцеядството шит.

rf22, то, смешното беше, че го гледам тоя льольо и му слушам тъпизмите и го нитам - ти, разбра ли, че идваш на барбекю? Много месо, малко зеленчук и разядки? Разбрал, бил длъжен да просвещава. Питам го - сам ли ще си тръгнеш? Ама,чакай, аз.....

# 473

П.С - аз съм минавала през подобен процес, имала съм лечебни гладувания и наистиан се отразява на съзнанието, променяш гледната си точка и възприятията и тн.

Може ли да обясниш малко повече в какъв смисъл променяш гледната си точка?

# 474
  • София
https://forum.xnetbg.net/index.php?topic=340.msg205693#msg205693
Има и по други страници, малко са пръснати
бтв, и аз съм правил лечебни гладувания. Може би имам 10-12ина по 30 дена.

Скрит текст:
Цитат
Бат Пешо Езотерика и главния мастър гуру решили да се надпреварват кой е практикувал повече тантра. Застанали по средата на селото и се разбрали когато мине някоя жена, с която единият от тях е правил тантра да казва "цък". Стояли много време, но резултатът все бил равен. Накрая минали жената и дъщерята на главния гуру и той победоносно казал "цък". А Пешо Езотерика усмихвайки се, казал "цък, цък".

Пешо Езотерика бил овчар. Стоял си по цели месеци сам в планината (за да се извиси духовно). Един ден минал гуруто и гледа - Пешо си го топи в мляко и го ръга на една овца. Попитал гуруто:
- Какво правиш, Пешо?
- Аа, абе тантра правя, гуру, че да се възвиси и тя в новото измерение.
- Абе тя и мойта жена гурувица има нужда от възвисяване, що не дойдеш да направиш тая тантра?
Пешо езотерика грабнал едно менче с мляко и тръгнал с гуруто. Отишли у тях и бат Пешо почнал "тантрата". Гледа гуруто и си вика:
- Ако не беше това мляко, то тая тантра си е живо ебане...

Пешо езотерика се споминал и на оня свят се явил пред Господ и той го попитал:
- Кажи синко, понеже си мой човек езотерик, ти давам избор. В рая ли искаш да те пратя, при другите езотерици и езотерички, или в Ада.
- Ох, Господи, нека да е в Ада. Там са хубавите жени.

Една възрастна езотеричка я хванала болест и била на смъртно легло. Две нейни приятелки езотерички седяли край леглото и, за да и правят компания и си приказвали за преодоляването на егоизма и любовта и за бъдещото 4то измерение.
Единодушно решили, че приятелката им е победила всички егота и ще влиза вече в 4тото измерение.
По едно време от дума на дума както си говорели за душевната любов, така минали и на материалната. Едната казала, брее, пък да знаеш, на бат Пешо езотерика п...са му е колкото тая главня, цели две педи.
Тази, която била на смъртното легло промълвила: "Повдигнете ме, за да видя главнята."
Една езотеричка много искала да започне да чува гласове от отвъдното, да я напътстват и да и казват какво да прави.
Веднъж като била в тоалетната (в края на 2012та г) изведнъж чула благ и мъдър глас:
"Здравей!"
Тя се смутила, но събрала кураж и отговорила: "Здравей!"
Гласът казал "Как си?"
Тя: " Миии ... добре ..."
Гласът продължил: "А какво правиш?"
Тя: " Миии ... сера ... "
...
Последвало мълчание. Притеснила се женицата, че е разочаровала тайнствения глас.
...
След малко гласът казал:
"Айде, ще ти звънна по-късно, че някаква идиотка от съседната тоалетна само ми говори ... "

...

Как се поздравяват езотериците като се видят след Нова Година:
"За много прераждания!"

...

Бат Пешо езотерика среща Пена езотеричката:
- Добро утро, Пено!
А тя му отговаря:
- Ууууу, Пешо, че си сладкодумен! С две думи ме кандардиса!!!

Последна редакция: пн, 18 яну 2021, 15:05 от Танграта

# 475
Стрино,
В буквален.
Друг човек съм. Живота ми е друг и тн.

Ама наистина не е по темата и трудно би било разбрано от хора, които не са минали през подобни процеси.

Същото често се случва ако преживееш сериозен здравословен проблем или ситуация.

# 476
Тан(т)гра, слагай ти тези скучнотевини в скрит текст, човек.

Може ли да обясниш малко повече в какъв смисъл променяш гледната си точка?

Ами като постоиш гладен известно време и се смиряваш. Първо се омаломощваш, после ти се поизчистят мислите и вече не си така консуматорски агресивен и да са ти важно само онези 3 неща, борби за повече вещи, пари и т.н.

# 477
  • София
Дайте за любовта де!
Аз си представям /защото, честно казано нямам опит/, че новите връзки след 40-50 са много по-готини, зрели, забавни...

# 478
Дайте за любовта де!
Аз си представям /защото, честно казано нямам опит/, че новите връзки след 40-50 са много по-готини, зрели, забавни...
Потвърждавам. Голям кеф е..Wink

П.С - и искрено се забавляваме с драмите на младите (децата).

# 479
Дайте за любовта де!
Потвърждавам. Голям кеф е..Wink

П.С - и искрено се забавляваме с драмите на младите (децата).
Присъединявам се Simple Smile)

Общи условия

Активация на акаунт