Била, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - 12

• 100 135
  • 1 077
  •   1
Отговори
# 795
  • София
Хляб Симид в Била вече е 1,90 лв. Astonished
Иначе има хубав бял хляб от пекарната за 59 ст. тази седмица, Но той поне при нас се изчерпва бързо сутрин и след това май не пекат.
Ако този ( 0.59 лева ) е в брошура, съгласно гаранцията им за цена, са длъжни да ти предоставят подобен или аналогичен за същите пари, ако горния не е наличен.
Пробвай 🙂

# 796
В Кауфланд доскоро редовно имаше един хляб на промоция за 69 ст. (купуваме друг по принцип, но няма как да не я забележа тази цена). Ами, вече е 89 ст. на промоция...🙄 Явно навсякъде ще поскъпват...

# 797
Ох, тоя магазин Билла е ужас! Емнах се вчера да ходя да пилешкото панирано .. и го нямаше в магазина, в който ходя по принцип. Айде бръм с колата до другия край на града. Награбих няколко пакета. Моите деца го харесват , с и е с бяло месо, не мляно гадно и го ползвам в спешни случаи. Ама каква кочина да тия магазини. .. уф! Отивам да конкретни неща и излизам .

# 798
В Кауфланд доскоро редовно имаше един хляб на промоция за 69 ст. (купуваме друг по принцип, но няма как да не я забележа тази цена). Ами, вече е 89 ст. на промоция...🙄 Явно навсякъде ще поскъпват...

Ами не знам, взех някакъв Гергана, който излиза 1.70 лв за кг...
Иначе във Фантастико има симид произведен за тях 99 стотинки за 650 грама.

# 799
  • София
Иначе има хубав бял хляб от пекарната за 59 ст. тази седмица, Но той поне при нас се изчерпва бързо сутрин и след това май не пекат.
Много харесвам хляба на Била, а ако отида в голям магазин, където белият хляб е добре изпечен, винаги взимам от него. В малките магазини явно фурните не са пригодени за големи хлябове и обикновено не се надуват и изпичат добре. За първи път хлябът не става за нищо. Стои един прозрачен, с много пори и е без никакъв вкус. Оставихме го и вечеряхме с изсъхналите остатъци от предния ден. Не знам дали съм права, но според мен, за да постигнат ниската цена, са орязали здраво състава. Sad А може в конкретния магазин нещо да са се издънили.

Последна редакция: ср, 17 ное 2021, 22:16 от Тaня67

# 800
Днес успях да взема, при нас е леко препечен, но ми е вкусен на мен. Цената му е супер, в сравнение с 2,30 лв. на кг за опакован...

# 801

Иначе във Фантастико има симид произведен за тях 99 стотинки за 650 грама.
Не съм виждала този хляб, производство на Фантастико ли е, от тяхната пекарна ли е?

# 802
Така изглежда, има различни видове. На опаковката пише, че го произвежда Симид. Вчера четох във фейсбук група, че вече е 1.19 лв

# 803
Така изглежда, има различни видове. На опаковката пише, че го произвежда Симид. Вчера четох във фейсбук група, че вече е 1.19 лв

Благодаря!
Редовно посещам Фантастико, но не съм забелязала този хляб.

# 804
  • оттам, откъдето започва България
Задушени картофи с розмарин в Била, са само варени картофи. Frowning1

# 805
Обикновено картофите им са яко пълни с палмова мазнина.

# 806
Аз вчера помолих да ми нарежат Луканов салам като пишеше 19 лв за кг. Днес го гледам на лепенката на плика- 30 лв... Ама аз съм си виновна. Не се научих да следя кой какво маркира. А и се разсеях с малкия и изгорях жестоко... Яд ме е на себе си

# 807
Аз вчера помолих да ми нарежат Луканов салам като пишеше 19 лв за кг. Днес го гледам на лепенката на плика- 30 лв... Ама аз съм си виновна. Не се научих да следя кой какво маркира. А и се разсеях с малкия и изгорях жестоко... Яд ме е на себе си
Кофти е да,да,не говорим продавачките как блеят.

# 808
Някой пробвал ли е сиренето Била премиум в черните кръгли метални кутии? Заслужава ли си и кой е производителя?

# 809
  • София
Някой пробвал ли е сиренето Била премиум в черните кръгли метални кутии? Заслужава ли си и кой е производителя?
Лактоком Калипетрово е производителя и е много хубаво. В Л има същото ( друг цвят са кутиите, но същата форма ).

Общи условия

Активация на акаунт