Била, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - 12

• 96 834
  • 1 077
  •   1
Отговори
# 990
Ще се свържат с Вас до 5 работни дни, ако печелите ваучер. Ако печелите продукт, то си го получавате до 4 дни от някой магазин, където все пак е в наличност.

Според мен няма да се свържат - на мен ми изписа, че мога да си получа ваучера след 5 дни в избрания от мен магазин. Като за ваучерите май няма краен срок за получаване. А иначе другия месец ще теглят голямата награда /1000 лв като ваучер/ и там вече ще се свържат с печелившия, поне така е посочено в условията на кампанията.

# 991
За колко дни е активна наградата ?
До 4 дни от деня, следващ деня на спечелването.
Е!? Как четири? При мен, както изписа системата трябва да се свържат в рамките на пет работни дни.

Няма да се свързват с теб. След 5 работни дни може да отидеш в магазина, който си посочила, за да ти дадат ваучера.

# 992
  • Стара Загора

# 993

Закупено на 14-ти в Билла в изряден розов цвят. На вкус също му нямаше нищо. Днес вече изглежда така, а дори не лепне. Умишлено не пиша производител, защото на опаковката е изписано свински бут и имам съмнения, че това е марката , която съм поръчала. Не искам да набеждавам никого. Зорлем ще ме направят вегетарианка.

# 994
И аз да се похваля - спечелих ваучер за 30лв, който ще е активен след 5 дни. Тоест мога да си пазарувам за 30лв и на касата трябва просто да ми го сканират?

# 995

Закупено на 14-ти в Билла в изряден розов цвят. На вкус също му нямаше нищо. Днес вече изглежда така, а дори не лепне. Умишлено не пиша производител, защото на опаковката е изписано свински бут и имам съмнения, че това е марката , която съм поръчала. Не искам да набеждавам никого. Зорлем ще ме направят вегетарианка.
Направо ще ни откажат наистина от месото ако това въобще е месо де.

# 996
И аз да се похваля - спечелих ваучер за 30лв, който ще е активен след 5 дни. Тоест мога да си пазарувам за 30лв и на касата трябва просто да ми го сканират?

Не, получава се физически ваучер, който трябва да си вземете от посочения магазин след 5 работни дни следващи деня на печалбата.

# 997
  • София

Качеството в Билла на доста продукти е фрапиращо лошо!

# 998
Същата ситуация имах с месо от витрина на Кауфланд. Писах сигнал, дадоха ми ваучер със сума , равна на стойността на покупката

# 999
Харесва ми маслото Метро шеф, 250 гр. Взехме около средата на декември и едно немско масло в златиста опаковка, и то беше много хубаво.

Мисля, че беше намалено тогава на 3,59 лв, а Метро шеф беше на редовна цена 3,89 лв (по спомен). Какви са им цените сега?

# 1 000
Спечелих от играта на Била сок круша 1л.и Нова бразилия крема 225 гр., доволна съм ама падна едно сканиране докато стане, доста нелогично за мен защо така се получава. Добре че попаднах на неизнервена продавачка 🤣

# 1 001
Немското масло го има на промоция в Кауфланд на цена 3.99. Редовната е около 6 лв.

# 1 002
Не е същото немското масло в Кауфланд- вчера го гледах и пишеше, че е опаковано от Милки груп...А това от Метро е от Нова търговска компания или нещо подобно...

# 1 003
Милки груп нали ги осъди КЗК...

# 1 004

Качеството в Билла на доста продукти е фрапиращо лошо!
Ако в Била е лошо, какво ли да кажем за Кауфланд, където е събрано най-доброто от "храна за кучета, свекърви и тъщи". По принцип, който търси качествена храна, не пазарува от подобни вериги, но малко хора могат да го осъзнаят.

Общи условия

Активация на акаунт