Стилът ни според възрастта – лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 5)

• 52 037
  • 827
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Яко е!
Аз напоследък пък спрях да нося дънки и пуловер или слагам черен пуловер, така че всичко цветно ми е вдъхновение.

# 241
Не е хубаво и да отговаряш на лошото с лошо.
Преди време бях писала, че искам да те видя без нацупените устни. Ти не се показа.
Все още искам да видя такава снимка, но явно няма да се случи.

Останалото ще запазя за себе си.
[/quote]
Змия, тази става ли? 😉

Последна редакция: сб, 23 яну 2021, 11:45 от Lioness77

# 242
Аз днес съм черна гарга, от горе до долу.
Сега съм си наумила (дето нали нямаше нищо излишно да купувам 😅), че искам черна кожена пола, обаче от тънка и мека кожа или комбинация текстил и кожа. Да ме питате за какво ми е. Но не искам да поръчвам онлайн, задължително искам да пробвам, така че ще чакам масовото отваряне на магазини.

# 243
  • София
Лъвице, категорично не!

# 244
Light Beam, благодаря за темата и уютните ти постове. Heart

Янче, тук съм, чета и лайквам. Hug

Уингчето си я представям с булченска рокля, която е едновременно кежуал, но елегантно и ненатрапчиво показваща тези красиви крака. Не бих ги скрила никога под панталон. Ще постна като намеря нещо, в което си я представям.

И преди май съм писала, не е нужно всички да сме еднакви, с еднакъв вкус и всяка да се харесва на всяка. А още повече да се оправдаваме за това, което сме. На мен точно затова ми харесва темата, защото виждам различни хора. Оценявам смелостта на всяка дама да показва и бъде себе си в темата. Heart Eyes

Нося всичко зимата – и палта (новата ми страст), и якета, че и рокли/поли, пуловери, ризи, жилетки. Шалове и шапки обожавам. Сега заради пандемията и най-вече лошото време не излизам много, та и снимки нямам нови.

# 245
Lioness77, мен ме кафиш максимално. Харесвам щури мадами с есценричен стил и различни от масата. Не може всички да сме "консерви", много скука ще налегне, хубаво е да има и екстравагнтни, и цветни дами.
Аз нямам смелостта, но се радвам като я видя в друг.

Дез, палтенцето ти е разкошно!

Няма да ви изброявам поименно, ама всички сте готини, момичета! Много ви се радвам! Kissing Heart

# 246
  • пустинята Гоби
Човек като има проблеми със себе си, намира и на околните.

А синята рокля наистина беше САМО показана, никой реално не поиска коментар и мнение.

# 247
Попитаха вие имате ли такива лудости
По повод синята рокля.

# 248
  • София
Попитаха вие имате ли такива лудости
По повод синята рокля.
Аз може би бих носила синята рокля, ако е без ръкави. Но с килограмите преди Ковид-а.

# 249
  • София
Нали няма да превърнем тази така хубава тема в поредния змиярник? Всички сме различни, няма как да сме по калъп, извинете!
Аз днес съм с черна рокля пуловер и син чорапогащник. Трябваше да е горчица, обаче съм си насинила жестоко единия прасец и прозираше брутално, та се наложи да го сменя с тъмен. И така не е зле. Ще се пристрастя към тези рокли.

# 250
Днес имах одит, и ми е мрачно, и ми е вкиснато, и... по тоя случай съм се тафросала с ризка на цветенца, че а дано ми дойде настроението...

Зимата ходя с яке малко под дупето, вталено в сиво-бежов неопределен цвят. С палто рядко, че нещо вс ене мога да се стопля. Всеки ден с различен шал, пак за настроение, че мен мрака и студа много ме подтискат. Рядко слагам поли и рокли, пак заради студа. Нося леки кашмирени пуловери във всякакви цветове или блузка/ризка и жилетка...

# 251
Клеми, тъмно синьо и черно е много актуална комбинация Simple Smile

# 252
Обаче с горчица щеше да е по-яко Simple Smile поне за мен. Аз нямам чорапи в смели цветове, обаче на други хора много ми харесва. Ще се престраша някой ден.

# 253
Аз съм още болничка и съм така

# 254
На мен ми е пъстро постоянно Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт