Стилът ни според възрастта – лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 5)

• 52 033
  • 827
  •   1
Отговори
# 345
Пенева, може ли да споделиш кэде е направена първата снимка
Ресторанта в сградата на КНСБ (Морино май се казваше), терасата към Ботев,  отсреща е министерство на земеделието.

# 346
  • Виена
Много благодаря

# 347
От години пиша в едни и същи теми, но се оказа, че вече никой не пише в "бъдещи мами над 35"  Wink
Та, почти нямам какво да кажа по тази тема, защото съм една депресирана самутеста лелка /явно вече/, но ми се ще ей така, да пробвам. Може да ми повдигне духа.
Наложи се да питам гугъл - самутест, загубен, будала човек. И искрено се развеселих. Сега ако покажеш и самутест лайфстайл, със сигурност ще повдигнеш духа и на други позагубили го.
Добре дошла и казвай можем ли да помагаме за депресията!
По темата за диадемите и лентите, ползвала съм мнооого отдавна когато още тичах за здраве. Но никога като аксесоар. А днес фб ми напомни, че миналата година на този ден съм била навън без маска, по къс ръкав и съм пила бира. Сякаш е било в един друг живот. Angry

# 348
  • София
Ох, миналия януари по това време бяхме в Ниш...времето беше прекрасно. Нищо, че не си харесвах дрехите.

# 349
  • В градината...
Амии, аз си стоя предимно вкъщи, та лайфстайл=анцуг стайл Wink
Всъщност, от там е депресията.
Но обичам да чета и гледам. И да си измислям. Мания ми е да пазарувам от вторите употреби /пари за нови дрехи мнооого ми свидят/, откъдето намирам съкровища.

# 350
  • София
Аз бях на Крит миналата година по това време. С блузка от ву Simple Smile

# 351
Perunika, аз пък ходя само на работа, та лайфстайл = униформа стайл. ММ има РД след 2 седмици и аз подпитвам от няколко дни как иска да празнуваме. С тайната надежда че може да излезем и да имам повод да облека нещо по различно от дънки и гуменки. Simple Smile

# 352
  • В градината...
Че къде ще излезете, след като заведенията отварят на 1-ви март, освен да преместите РД.
Аа, аз гуменки и дънки не обувам.

# 353
Ох, миналия Януари бях на топло..((

Магни, има доста опции, практически всички хотели.

# 354
Perunika, при нас ресторантите не са затворени. Само баровете.
Ейнджъл, да, хотел е възможност. Даже оглеждам оферти за изненада. И съответно вечеря навън. Макар че аз така и не свикнах на опция от рода на варненци да ходят на почивка на Златни Пясъци. То островчето е общо взето с подобни размери. Simple Smile Не сме го напускали повече от година и здраво ни стягат шапките.

# 355
Ох, миналия Януари бях на топло..((

Магни, има доста опции, практически всички хотели.

То и сега може да си на толо Wink Педложения бол... Аз педи 2 години бях за последно зимата на топло и тази също си го планувах ама.....ММ отсече " В тази панедемия къде си тръгнала" Satisfied  Той е много уплашен....

# 356
Знам, че може..)
Но нямаме толкова време и средства вече..(

Магни, не е нужно с нощувка и оферти. Регистрират ви на рецепция само стещу 20 лв. на човек.

# 357
  • Бургас
Перу и мен ме е ударила хоум депресията, не съм и на 40+, че да се впиша в темата, но шпионирам, признавам си, защото ме зарежда. Броя дните да се върна в офиса и да запращам двойната, бойна дружина на ясла и даа сменя удобните, макар, спортни дрехи, с нещо по-така! И даа не е спам, вчера поръчах и аз  онлайн от Манго разни намалени неща за мен и каката/чакам и моловете да отворят, че поне разходка да си направя, а не всичко от дивана/. Ударило ме е нещо на пепити и жълто, идея си нямам защо, предвид че до скоро ги ненавиждах и двата десена

# 358
Не устоях и взех палтото, после ще му мисля с какво да го нося. 😅

# 359
  • София
Палтото е страхотно и може да се съчетава практически с почти всичко. Не виждам проблем с разцветката.

Общи условия

Активация на акаунт