Стилът ни според възрастта – лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 5)

• 51 419
  • 827
  •   1
Отговори
# 555
Да змия, ползвам. Писах, че е виолетов, но е син. Но косата ми не е абсолютно бяла (още).

# 556
  • София
Да змия, ползвам. Писах, че е виолетов, но е син. Но косата ми не е абсолютно бяла (още).
Твоят явно оцветява, а този, който ползва ММ, не оставя дори оттенък.

Преди години бяха с обезцветени кичури. Когато боята от тях се изми, започнах да ползвам бабешка синка Wink
Много хубаво ставаше, но тогава нямах нужда от боядисване на останалата част от косата.

# 557
Моята, в момента изглежда така
Скрит текст:
Като обезцветена ми стои в мрачно време. Дразни ме напоследък и се замислям дали да не и сложа някое студено кафяво.
През лятото си харесвам цвета, но тогава от слънцето става като изрусена на кичури. От седмица съм в дилема дали да си я оставя така до есента или да я мацна още сега.

Последна редакция: сб, 30 яну 2021, 12:03 от Light Beam

# 558
  • София
Сложи някоя 8 ца. После лесно ще изсветлиш с 9 или 10. Аз така правя през зимата.

# 559
Аз не се ориентирам много добре в цветовете, повече от 15 години не съм слагала никаква боя, но осмиците не са ли твърде светли? Мислех по-скоро за нещо в светло до среднокафяво.

# 560
  • София
Точно защото не си се боядисвала, предлагам 8. Със 7 може да си докараш много тъмно кестенява.
Ако ти се дават пари, иди при фризьор.
Я покажи какъв цвят искаш?

# 561
И аз не знам какво точно искам, но нещо такова по-скоро
Скрит текст:
Тук има поне два цвята, де. Това, което ме дразни в моята е точно, че е твърде светла и с нещо леко пепеляво в оттенъка. В комбинация с розовеещото ми лице, през зимата ставам доста бозава.
Иначе - да, на фризьор.

# 562
  • София
Да, за да може да те боядиса равномерно. Че аз така посрещах една НГ на петна в опит от русо към черно. Отпред се бях направила, обаче отзад...

# 563
  • София
Болна тема ми е косата. Имам 10 бели косъма и си правя кичури. Не искам да я боядисам изцяло, защото нямам нерви за поддръжка, а ми е тъмна основата, но не се възприемам с изцяло тъмна коса, а ако я изсветля, корените ще ме побъркват.
Лайт, много ми харесва този цвят.

# 564
Лайт, мисля, че ще ти подхожда, много хубави цветове, леко омбре е.

# 565
  • София
Лайт, не я потъмнявай, русото ти е добре.
Ти беше със сини очи, нали?

# 566
Не харесвам сива и бяла коса. По отношение на черната, малко са жените, на които им отива.

# 567
  • В градината...
Лайт, много ти е хубава косата. На такава коса, като започне да побелява, не й личи. Баща ми е така, а е на 74.

# 568
И аз не знам какво точно искам, но нещо такова по-скоро
Скрит текст:
Тук има поне два цвята, де. Това, което ме дразни в моята е точно, че е твърде светла и с нещо леко пепеляво в оттенъка. В комбинация с розовеещото ми лице, през зимата ставам доста бозава.
Иначе - да, на фризьор.
Light Beam, имай предвид, че ако подтона на кожа ти розовее, този цвят от снимката ще придаде на лицето ти допълнилна чевенина.
Веднъж съм се сдобивала с такъв цвят по грешка и изглеждах като зечеволо бузките рускинче, привсе че моят подтон е жълтеещ.
Избери нещо в студената гама. Гъбено русо, капучино или опушен лешник. За съжаление не знам с коя боя се постига, ако знаех бих си я купила незабавно.

Последна редакция: сб, 30 яну 2021, 14:57 от Sysly

# 569
  • София
Зимата обичам да ми е топло. Много съм зиморничава. Задължително съм с дънки и топъл пуловер. Много обичам шалове. При мен проблем са зимните боти, ботуши. Не мога да си намеря удобни.
Доскоро боядисвах косата с цвят патладжан, последно м. август миналата година. Хоум офис съм, не се боядисвам от м. 9.20г. И понеже доста падна от боята, имам желание да се боядисам със сребрит нюанс. Знам, че е актуален. Не нзам длаи ще се получи добре, но мисля да пробвам.

Общи условия

Активация на акаунт