Стилът ни според възрастта – лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 5)

• 52 001
  • 827
  •   1
Отговори
# 360
  • В градината...
Ние така и така мол и модерни магазини нямаме, остава да си поръчвам по интернет. Аз харесвам трикото, доста прикрива, ако е подходяща кройка. Тази рокля си бях харесала, но е само XS.
Скрит текст:
Tази също, но я има само в пепел от рози М, черната пак само XS
Скрит текст:

# 361
Стрина Калина, страхотно е палтото, честито!
Мисля, че е доста универсална покупка. Може да се съчетава както с дънки и груби обувки, така и с по- строго облекло. Със здраве да си го носиш и да ни разваш с комбинациите, които си му измислила!

# 362
Мисля, че е доста универсална покупка. Може да се съчетава както с дънки и груби обувки, така и с по- строго облекло. Със здраве да си го носиш и да ни разваш с комбинациите, които си му измислила!
Благодаря! Аз си падам по монохромните комбинации и може би затова не го виждам с нещо цветно.

Тази рокля си бях харесала, но е само XS.
Скрит текст:
Tази също, но я има само в пепел от рози М, черната пак само XS
Скрит текст:
Откъде са роклите?

# 363
  • София
Много ми харесва палтото. Аз имам панталон и топ в подобен десен. Съчетавам ги с Бордо, червено и лилаво.
И роклите са супер.

# 364
Стрина Калина,
Дали защото е пред мен в момента и го гледам, но бих му сложила ярко жълт шал за акцент, цвят и настроение.

Със здраве да го носиш, и да показваш тоалети Wink

# 365

Магни, не е нужно с нощувка и оферти. Регистрират ви на рецепция само стещу 20 лв. на човек.
Ако става въпрос само за ресторант, предпочитам да не е хотелски, Ейнджъл. Ако е с нощувка се предполагат повече глезотийки, басейн, спа, но тогава ще трябва да извадя бански, не рокля. Simple Smile
Пепел от рози роклята много ми хареса. Точно и ботуши белички имам подобни. И аз искам да знам от къде е!

# 366
  • София
Стрина Калина,
Дали защото е пред мен в момента и го гледам, но бих му сложила ярко жълт шал за акцент, цвят и настроение.

Със здраве да го носиш, и да показваш тоалети Wink
Дааа, за жълто съм.

# 367
Точно и ботуши белички имам подобни
Ето нещо, което никога няма да обуя в този живот (не се кълна, де но... шанс - 0)

# 368
Скрит текст:

Магни, не е нужно с нощувка и оферти. Регистрират ви на рецепция само стещу 20 лв. на човек.
Ако става въпрос само за ресторант, предпочитам да не е хотелски, Ейнджъл. Ако е с нощувка се предполагат повече глезотийки, басейн, спа, но тогава ще трябва да извадя бански, не рокля. Simple Smile

Бански за спато, рокля за вечерята. Идеално се вързва Simple Smile
Миналата седмица бях  така, релакс и хубава храна - винаги добре ми се отразява.

Последна редакция: ср, 27 яну 2021, 12:15 от Sweta

# 369
  • В градината...
Роклите са от HM.

# 370
Благодаря! Аз си падам по монохромните комбинации и може би затова не го виждам с нещо цветно.

Трябва да призная, че колкото и да бягам от черното напоследък, си те представих с изцяло черна визия под това палто. При това, не зная защо, с поло. И як акцент в грима. Дали ще е някой цветен грим на очите, или червено червило- със сигурност ще си просто ТОПа. Heart Eyes

# 371
  • В градината...
Калина, аз не съм те виждала, но много ми харесва пепитеното палто. Сега, зависи вече от човека. Мен пепитът ме прави много бледа и ми стои като покривка на тялото.

# 372

Трябва да призная, че колкото и да бягам от черното напоследък, си те представих с изцяло черна визия под това палто. При това, не зная защо, с поло. И як акцент в грима. Дали ще е някой цветен грим на очите, или червено червило- със сигурност ще си просто ТОПа. Heart Eyes
За черното и полото улучи на 100%, за грима никакъв шанс да сложа цветно. По принцип не нося никакъв грим, но ако нося е черна очна линия, тип cat eye.

Калина, аз не съм те виждала, но много ми харесва пепитеното палто. Сега, зависи вече от човека. Мен пепитът ме прави много бледа и ми стои като покривка на тялото.
Пепитът по принцип на покривка ми прилича и на мен, но ми хареса, че е почти до кокалчетата и е oversize. Планирах го предимно с бели кецове и mom jeans.

# 373
По принцип бягам от черния цвят в чанти и обувки. Приемам го на дрехи, бельо и аксесоари. Обичам си цветното и това си е.

Последна редакция: чт, 28 яну 2021, 09:33 от Lioness77

# 374
  • волно калдъръмче
Винаги ми е било интересно защо някои жени предпочитат да имат купища дрехи пред минималистичен гардероб. Аз също бях натрупала инвентар, в който се губех. Буквално! До момента, в който открих, че предпочитам определени цветове и кройки. Ограничих се цветово заради косата и цялостния цветотип - кожа, очи. Най ми подхождат графит, черно, зелено, светлосиньо, нави, тъмнолилаво и определен нюанс на кафяво (студено). Горчица много ми харесва, но биещата на жълто ме прави безлична и бледа, затова до лицето горчица найн - нагоре черно, надолу може горчичено. Преди с фуксия, червено и корал бях шемет, но косата беше черна.

Та, съобразявате ли тези неща или предпочитате пъстро и разнообразно?

Общи условия

Активация на акаунт