Стилът ни според възрастта – лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 5)

• 51 448
  • 827
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Аз си ги скубех 90те, когато беше модерно. След това си ги пуснах без проблем.

# 481
Аз си ги скубех 90те, когато беше модерно. След това си ги пуснах без проблем.
Аз за първи път като ги оскубах, ги оскубах сама. Излишно е да казвам, че двете нямаха нищо общо. Най-интересното е, че още след първото скубане имаше места, на които никога повече не излезе косъм и колкото и да се мъчех да ги оправя, просто не ставаше.

# 482
  • София
Аз съм от тези, които също оформят веждите от години, бяха гъсти и дебели, но с времето не само където скубя се разреди разстоянието между косъмчетата и се налага да ги рисувам.
Изобщо не ги харесвам без молив, но пък ме е страх и да ползвам нещо перманентно и за по дълъг период, така че сутрин ги подчертавам за минута. Обичам да ползвам грим и ако не ги уплътня леко ми е някак безцветно.
Скрит текст:

# 483
  • София
Аз съм от тези, които също оформят веждите от години, бяха гъсти и дебели, но с времето не само където скубя се разреди разстоянието между косъмчетата и се налага да ги рисувам.
Изобщо не ги харесвам без молив, но пък ме е страх и да ползвам нещо перманентно и за по дълъг период, така че сутрин ги подчертавам за минута. Обичам да ползвам грим и ако не ги уплътня леко ми е някак безцветно.
Скрит текст:
Много красиви очи имаш. Подстригваш ли веждите?

# 484
  • София
Момичета, мислите ли наистина, че черната коса е неподходяща след 40 години?
Има ли някой идея кой е начинът да се смени черното с по-светъл червен или друг цвят, освен изсветляване с блондор?

# 485
Подходяща е, по-скоро зависи от това колко бели коси имаш и колко често ще се налага да ползваш боя.
Черното се маха само при фризьор, не си прави експерименти вкъщи, най-добро намерено го казвам🤗.

# 486
  • София
Момичета, мислите ли наистина, че черната коса е неподходяща след 40 години?
Има ли някой идея кой е начинът да се смени черното с по-светъл червен или друг цвят, освен изсветляване с блондор?
Зависи от кожата. Ако сменяш драстично цвят, отиди при добър фризьор. Черното подчертава бръчки, петна, несъвършенства. Рядко ми харесва дори на млади хора.

# 487
  • София
FlushedНе променям веждите си според модата. Приемам ги като част от лицето ми, не като аксесоар. Цял живот с едни и същи вежди ходя. Не знам защо на снимката излезе, все едно имам размазан грим и синини...Flushed
Освен това очите ми са тъмно сини, а са излезли черни. Макар че това често се случва при мен.

# 488
Черното ми е твърдо не след 40 години, а при мен даже и след 30. Приличах на вещица, отделно всяко петънце и пъпчица лъсваха очеизвадно направо. Състарява този цвят и то много, на мен ми придава и изтормозен вид. По мои наблюдения след 40 най-добре изглеждат разни шоколадови тонове, както и нюанси на русото, но тези между кестеняво и русо, а не някоя 11-ка. А махагоновите също слагат годинки според мен.

# 489
  • София
Черното ми е твърдо не след 40 години, а при мен даже и след 30. Приличах на вещица, отделно всяко петънце и пъпчица лъсваха очеизвадно направо. Състарява този цвят и то много, на мен ми придава и изтормозен вид. По мои наблюдения след 40 най-добре изглеждат разни шоколадови тонове, както и нюанси на русото, но тези между кестеняво и русо, а не някоя 11-ка. А махагоновите също слагат годинки според мен.
Аз много харесвам бяли коси, но имсм само няколко побелели косъма. Косата ми е тъмна и си правя кичури. Искам да променя стила, но не ми се боядисва всеки месец.

# 490
  • София
Reunion , не подстригвам веждите, когато нанасям помада за вежди или молив, успяват да се пригладят и фиксират да не стърчат извън формата.
Още когато бях около 20-годишна, фризьорката ми говореше  черно след 40 години рядко подхожда на жените, изостряло чертите и подчертавало бръчките и това така ми се е набило в главата, че още преди да навърша 30 минах в по светли тонове.  Винаги има и изключения естествено, но лично мое мнение е че от тъмните цветове кафявите нюанси са по подходящи за нашата възраст от колкото гарваново черно или синьо черно.

# 491
  • София
Reunion , не подстригвам веждите, когато нанасям помада за вежди или молив, успяват да се пригладят и фиксират да не стърчат извън формата.
Още когато бях около 20-годишна, фризьорката ми говореше  черно след 40 години рядко подхожда на жените, изостряло чертите и подчертавало бръчките и това така ми се е набило в главата, че още преди да навърша 30 минах в по светли тонове.  Винаги има и изключения естествено, но лично мое мнение е че от тъмните цветове кафявите нюанси са по подходящи за нашата възраст от колкото гарваново черно или синьо черно.
Моята коса е много тъмна, почти черна. Искам някакво карамелено, корените ще ме побъркат.

# 492
  • София
Черно, тип гарваново, 1, ми е твърдо не. Евентуално тъмна 6ца и то на някаква по-късно прическа.

# 493
Аз много харесвам бяли коси, но имсм само няколко побелели косъма. Косата ми е тъмна и си правя кичури. Искам да променя стила, но не ми се боядисва всеки месец.
Ако имаше като мен поне 70% бяло на 40, грам нямаше да харесваш белите коси Smiling Imp

# 494
  • София
Смятам, че белите коси състаряват и най-младоликото лице. Изобщо не харесвам дами, които си оставят естествено посивели прически.

Общи условия

Активация на акаунт