Стилът ни според възрастта – лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 5)

• 51 348
  • 827
  •   1
Отговори
# 765
  • София
А това е адски ретро мироглед.
Майка ми го има малко. Облича се добре, защото общува с хора, но не прекалено добре, не се гримира и т.н. сакън да не олекне.

# 766

Според мен тя както и да се облече все ще си изглежда така...не си я представям с нещо шик.
Направо я уби.Жената носи шалове и чанти Хермес, но да, пак си изглежда като лелка.
Еми носи, ама дори не й стоят шик... и през ум не ми е минало, че чантите са и Хермес, но не съм се вглеждала честно казано в тоалетите й. Grinning И да допълня мен ми е приятна, обичам да я слушам да говори, умна е, и не й пука от нищо.

Последна редакция: вт, 02 фев 2021, 20:23 от mimi.7299

# 767
  • София
Според мен има доста способни жени, особено в сфери, предопределени като предимно "мъжки", които ако изглеждат добре, често стават жертва на клишето, че няма начин да е хем умна хем красива, т.е. ако е красива то постиженията ѝ не се дължат на способности, а на нечии протекции. И вероятно  всячески се опитват да заличат красивото и женственото в себе си. За да ги вземат на сериозно.

Само че в интелектуалния и неженствен вид няма нищо лелешко. Типът "лелка" е на жена, затънала в битовизми, на която животът ѝ се върти около кухнята и децата, която няма никакви интереси и не се развива професионално. Иначе редовно си боядисва косата и се докарва в лелешки костюмчета.

# 768
Дончева и Дърева надали съзнателно се опитват да заличат женското,те просто не се вълнуват от тези категории. Суетата е последна грижа. А Дончева не беше ли и с едни игриви пъстри очи? Дърева е в емоционалното и идеалистично  крайно  ляво, а това е повече от младежко:) Наивно дори.

# 769
Струва ми се, че в наши дни няма много жени, които наистина бихме могли да наречем лелки. Говоря за външен вид. Дори поколението на над 60 годишните от поне 2 десетилетия се обличат сравнителни модерно. Друг е въпросът дали с вкус.
Поколението на майка ми, над 70 годишните, навремето си шиеха костюмчета, по липса на друго. Но дори те сега носят панталони, понякога дънки, дори бермуди лятото Grinning

# 770
Татяна Дончева си е успешен адвокат ,съгласна съм ,че е умна, за Велислава Дърева ....не знам ,комунистически кукумицин  е малко ,цял живот под крилото на партията майка ......
А пък Юлиана Дончева дето изглежда най-голямата кифла е строителен инженер по професия и говори няколко езика .Тя верно изглежда перфектно 💪и роди на 50 години ,там обаче според мен е намесена и хормонално заместителнс терапия  и аз натам съм се запътила  с бодра крачка ,събрах доста  инфо  и съм си насрочила стартови изследвания ...обаче нищо няма да ви кажа щото тука не се обсъжда нищо освен чанти и парцалки 😜 и предният път ме нападнахте яростно 😅

# 771
Момичета, не забравяйте, че и Дърева, и Татяна Дончева са супер интелигентни жени, там фокусът като че ли е друг. Те не са особено суетни. Татяна Дончева обичам да я слушам как говори, култова.
И ние тук сме супер интелигентни, но и суетни модници Simple Smile

No_frame bitch, изписаха ми хормони и на мен, но като прочетох страничните действия, тоест само едно ме впечатли и то беше възможно напълняване, и светкавично се обадих на аптеката да ми отменят рецептата.

И за да не е спам, ето трендове 40+ за 2021
https://www.fountainof30.com/spring-2021-fashion-trends-for-women-over-40/

# 772
Аз напоследък пропускам по едно 10-тина страници поради свръх заетост, и може да не съм много в час с обсъжданите теми в последните дни, но исках да се похваля с каква рокля-пуловер се сдобих от намаленията в Дика. И да поискам мнения/съвети.

Скрит текст:

Нямам с какво друго да я нося, освен с обувки, с които сега ще ми е студено, или с тези боти:
Скрит текст:
/Снимката е от пробната и над ботите стърчат обикновени чорапи, игнорирайте ги/.
Какво мислите, става ли с ботите? И с какъв чорапогащник според вас??

# 773
  • Sofia
Виждам я с велурени бежови ботуши до коляното. Чорапогащника невидим.

# 774
Същите трендове спокойно могат да се носят и от 20-30 годишни. Трудно ми е да си представя 40+ годишна в дрехи, представени от 20-ина годишни манекенки.

# 775

Мерси, Карън, ама нямам такъв ботуш, бе, душа! За чорапогащника и аз така го виждам. Обаче искам да пробвам и с някакъв фигурален как ще е (малко съм бръмната на тема фигурални чорапи 😌)

# 776
  • София
Кити, такава рокля никога не бих носила с боти, те винаги скъсяват оптично краката.
По-добре с ботуши.

# 777
Оффф. Убивате ме. Сега тръгвам на лов за ботуши заради вас.
А съм зодия Везни, за бога! Пощадете ме!

Другият вариант е просто кротко да дочакам пролетта.

# 778

Мерси, Карън, ама нямам такъв ботуш, бе, душа! За чорапогащника и аз така го виждам. Обаче искам да пробвам и с някакъв фигурален как ще е (малко съм бръмната на тема фигурални чорапи 😌)
Черните са много силни на тази нежна рокля, фигурален спред мен няма да върви, ще се бие с декорацията на роклята. Мтого красиви рокли има в ДИКА. Със сив елегантен велурен ботуш също ще върви...

# 779
  • Sofia
Роклята е с десен на цветя и фигурален чорап ще дойде в повече.

Общи условия

Активация на акаунт