За тези, които четат любовни романи № 38

• 63 440
  • 750
  •   1
Отговори
# 495
  • Бургас
Прочетох Vow of Deception (Deception Trilogy #1)by Rina Kent  защото видях, че на 8-ми април излиза книга 2. Хареса ми, краят е отворен. Започнах Tempted by Deception by Rina Kent /втора книга/, в която супер странно, но действието се развива преди първата. Обичам да поглеждам финалните 1-2 изречения на книгите, докато ги дочета и съм ги забравила, но сега видях, че и тук края е отворен и не зная как ще дочакам да излезе третата.... Много ме е яд, че ги започнах преди да излезе цялата трилогия. А има и мистерия, и  интрига... уф! Иначе за любители на дарк любовни истории горещо препоръчвам авторката.

И мен ме чакат Целуни звездите и Опортюнистката. И още няколко на хартия ама май много не ми се чете в момента.

# 496
През последната седмица прочетох:
https://www.goodreads.com/book/show/55930049-the-revenge-pact отново много добра книга от авторката. Много хубава колежанска история, в която главният герой е такъв сладур, че просто не можех да оставя книгата. Скоро мисля да продължа и с останалите книги от поредицата, доста ми е интересно това, че е написана от три авторки. Досега не съм чела нищо от Меган Куин и Адриана Лок, та тепърва ще се запозная и с техния стил.

След това прочетох и https://www.goodreads.com/book/show/50724052-the-devil-wears-black Шен се завърна със страхотна самостоятелна книга. Отново много ми хареса. Героите бяха интересни, забавни, саркастични някак ми напомниха на героите от друга любима книга от авторката Dirty Headlines, и много се надявам Сиела да ги издадат някога, определено си заслужават.

# 497
  • София
Първата съм я започнала и зарязала, но втората май ще я пробвам.

Сега чета това – https://www.goodreads.com/book/show/21063217-assumption
Ако харесвате типажите (главно мъжките) на К. Ашли, вероятно ще харесате и тази история.

# 498
  • близо под тепетата
Отдавна не съм писала, а толкова много книги прочетох. Rina Kent за пореден път доказа,че може да пише хубави dark романи. С нетърпение чакам да излезе и третата част на Deception Trilogy. Но поне ще е съвсем скоро Blush много ми хареса историята за Адриан и Лиа, неочаквано за мен се развиха нещата във втората книга. С две ръце препоръчвам. Пробвала съм и други автори, които ги хвалят за дарк, като T.M.Frazier, Willow Winters, но не могат да ѝ стъпят на малкия пръст Grin тя и Natasha Knight са ми любимите Heart
Открих и нов за мен автор - Meghan Quinn, която пише сладки любовни романи, има си пак интимни сцени, но не са горещи. Много забавни ситуации има във всички нейни книги, които четох. Започнах с See me after class, след това няколко от поредицата The Brentwood Boys Series, последната която прочетох беше The wedding game. Все хубави разтоварващи книжки.
Прочетох и на Шен новата -  The devil wears black, както и The invitation от Кийланд и The crush на П.Уорд - не разочароваха Heart Eyes

Мъча от известно време Naked or dead -A.E.Murphy, но бавно ми върви. Ще я оставя за след няколко дни. Иска ми се да продължа с мафиотски босове, но не ме грабва никой анонс. Zavarelli също не ми допадна кой знае колко с Boston underworld и не знам дали да пробвам с някоя друга нейна. Rolling Eyes

# 499

Мъча от известно време Naked or dead -A.E.Murphy, но бавно ми върви. Ще я оставя за след няколко дни. Иска ми се да продължа с мафиотски босове, но не ме грабва никой анонс. Zavarelli също не ми допадна кой знае колко с Boston underworld и не знам дали да пробвам с някоя друга нейна. Rolling Eyes

Ооооо, за "Naked or dead" те съветвам да не спираш да четеш, така ще те завърти... Поне мен успя, много странна книга ми беше, още ми изплува в съзнанието като нещо различно от всичко, което съм чела...

# 500
Днес прочетох тази книга https://www.goodreads.com/book/show/56037021-a-vow-of-hate и въпреки, че ми вървеше много бързо и с интерес отгръщах страниците, не съм сигурна дали ми хареса. В началото започна добре, плот туиста  средата не ме изненада, дори го очаквах.  И все пак не разбирах главните, мотивите им, куп нелогични действия от тях. А това, че главният, който беше на 30 + се оказа девствен, също ми беше доста недостоверно, за главната разбирам, но той?! А финала беше един такъв миш-маш, излязъл от всякаква логика, направен сякаш за да смъкне вината от плещите на главната.

Последна редакция: нд, 11 апр 2021, 22:01 от mi666i

# 501
  • София
Аз препрочетох "Искам само теб" на Лайза К. Еми, много ми хареса, макар да я чета за пореден път.

# 502
  • Euskal Herria
Завърших "Целуни звездите". Щастлив финал, в последните страници беше развръзката. Малко странни ми бяха терзанията на главния, обикновено жените са тези, които се дърпат. Simple Smile
Почнах шеста книга от "Тайните на Мейдън Лейн" - Елизабет Хойт. Мислех, че това ще е края на поредицата, ама не би. Погледнах в Уики - цели 15 книги са. Поне първите страници на тази се четат леко и гладко. Дано така да бъде до края.

# 503
  • София
Как са книгите на Елизабет Хойт? Загледах се по кориците, но някъде бях чела (може би тук), че са скучни и това ме спря.

# 504
  • Euskal Herria
Не е лоша серията. Но можеше да са по-добри книгите. Има си интригата, отмъщение за престъпления наред с любовната история. Обаче или не е свестен преводът, или просто сюжетът е нахвърлян някак и недоразвит. Не знам дали и в оригинал е така.

# 505
Как са книгите на Елизабет Хойт? Загледах се по кориците, но някъде бях чела (може би тук), че са скучни и това ме спря.

Стават еднотипни, героите се въртят едни и същи, но във всяка отделна книга се развива любовната история на по една двойка, като в предишните книги героите от тази двойка съща биват описвани и споменавани. На мен ми дотегна самата тема за джина и злото в Сейнт Джайлс, а и се напрягам да се сетя кой кой беше, малко на принципа кой зет, кой сват, кой на булката брат.

# 506
Аз препрочетох "Искам само теб" на Лайза К. Еми, много ми хареса, макар да я чета за пореден път.
Обожавам ги двете поредици на Лайза Сезоните и Хатауей макар че има объркване в подредбата Искам само теб се явява първа не пета отделно има шеста която не е издадена у нас май че е новела не съмм сигурна
A Wallflower Christmas но са много хубави бих искала да прочета и тази последната, но едва ли ще я издадат, щом досега не са.... Sad

# 507
  • Бургас
Обожавам ги двете поредици на Лайза Сезоните и Хатауей макар че има объркване в подредбата Искам само теб се явява първа не пета отделно има шеста която не е издадена у нас май че е новела не съмм сигурна
A Wallflower Christmas но са много хубави бих искала да прочета и тази последната, но едва ли ще я издадат, щом досега не са.... Sad
Да, в Уикипедия може всеки да си пише каквото си иска. Поправих го. Пилотната книга Again the Magic всъщност е преведена като "Искам само теб", а последната A Wallflower Christmas не е преведена. При серията Хатауей са преведени всички книги. Шеста няма, има една новелка A Hathaway Wedding (The Hathaways #2.5) от 28 страници. https://www.goodreads.com/series/43172-the-hathaways
Чета "Целуни звездите", не е съвсемо моето нещо, но ще я дочета. Някак много ми е разхвърляна и хаотична тази книга. Едни чувства и емоции профучават като куршуми и после нищо. Докато си говорим за ламперията и изведнъж той още не е влязъл в стаята, пък през нея като стрела преминава, я страст, я похот... и продължаваме да четем за цвета на тавана....

# 508
  • София
Препрочех за не знам кой път "Принцеса Александра".  Къде са тези интересни, романтични книги? Не мога да намеря такива като Сезоните и Хатауей на Лайза напр.

# 509
  • Варна
Нямам търпение.

📣 Очаквайте на 20 април: "Да завоюваш херцог" от Сара Маклейн.

ТЯ ЖИВЕЕ, ЗА ДА СЕ НАСЛАЖДАВА НА ЖИВОТА

Джулиана Фиори е магнит за неприятности. Дръзка и импулсивна, тя няма нищо общо с благоразумните английски дами. Джулиана отказва да играе по правилата на висшето общество и говори онова, което мисли; не се интересува от чуждото одобрение и може да нанесе юмручен удар с удивителна точност. Нейната скандална природа я е превърнала в любим обект на клюки. Тя е точно типът жена, с която херцог Лейтън не би искал да има нищо общо...

ТОЙ ЖИВЕЕ ЗА СЕМЕЙНАТА ЧЕСТ И РЕПУТАЦИЯ

Скандалът е последното нещо, за което Саймън Пиърсън има място в своя подреден живот. Херцог Надменност, както го наричат в общест­вото, е твърде съсредоточен върху опазването на тайните си и репутацията на семейната титла. Но когато една вечер открива Джулиана да се крие в каретата му, той рискува всичко, което му е скъпо, за да научи безразсъдната красавица на благоприличие...

„Ако искате да се насладите на остроумен, забавен и страстен исторически любовен роман, препоръчвам ви която и да е от книгите на Сара Маклейн.“ – Лайза КлEйпас

📖 Откъс от книгата можете да прочетете тук: https://ibis.bg/da-zavoiuvash-hertzog-otkas-sara-maklein.html

➡️ Линк за предварителна поръчка (с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА): https://ibis.bg/da-zavoiuvash-hertzog.html

Общи условия

Активация на акаунт