За тези, които четат любовни романи № 38

• 63 601
  • 750
  •   1
Отговори
# 150
Сделката - предстоящо
Очаквайте красивата ромнатична история на Ел Кенеди, затрогнала хиляди читатели по света

За първи път на български излиза още една от най-популярните авторки на романтични романи в света Ел Кенеди с пламенна история за любов и съблазняване.

Еееее супер щастлива съм. Страхотна поредица, четох я миналата година и много ми хареса. Хубаво е, че Сиела се ориентират към нашата таргет група със повече такива интересни поредици и автори. Доколкото видях в плана им и Пенелопе Дъглас също трябва да я очакваме по някое време.

# 151
  • Плевен / София
На мен ми хареса поредицата, обаче Тиара успяха да издадат само 7 книги от нея.
Още една поредица останала недовършена...

# 152
  • в сърцето на един мъж...
Здравейте, приключих поредицата Фрайдей Харбър на Лайза Клейпас и ми допадна има и любов и секс и малко магия. Може ли да препоръчате нещо подобно:heart_eyes:

На Нора Робъртс поредицата Кръгът - Кръстът на Мориган, Танцът на боговете, Долината на мълчанието, още една има нейна - THE CALHOUN WOMEN

Скрит текст:
Courting Catherine (1991) Опасна тайна

Четирите чаровни сестри от фамилията Калхун не са единствените "семейни съкровища" - някъде в невероятния им роден дом, напомнящ замък, бабa им е скрила преди години безценна огърлица от изумруди. Ужасно много зависи от това, кой ще я открие. Но внезапно се оказва, че и друг търси огърлицата, при това е готов на всичко, за да се добере до нея пръв! "Опасна тайна" е първият от четирите бестселъра за сестрите Калхун, посветен на най-малката от тях - Катрин. Неотразимият Трентън Сейнт Джеймс желае да купи семейната им къща на брега на океана, за да я превърне в луксозен хотел. Той се надява да осъществи сделката без проблеми. И почти успява, докато не попада на пламенната и независима Катрин, която настръхва като дива котка само при мисълта, че любимият им дом ще се превърне в брънка от някаква си хотелска верига. Ала Трент е от мъжете, на които трудно може да се откаже...

A Man for Amanda (1991) Съпруг за Аманда

Аманда Калхуун винаги се е стремяла да предпази от неприятности ексцентричното си семейство. В мига, в който зьрва привлекателния архитект Слоун 0'Райли, тя знае, че мъжът ще й създаде проблеми. Този арогантен, непоносимо самоуверен каубой, изглежда твърде заинтригуван от фамилната история на рода Калхуун и от изчезналата изумрудена огърлица...

For the Love of Lilah (1991) Любовта на Лайла

Старинното имение, напомнящо замък, където са живели предците на Лайла Калхун, и досега е обгърнато с тайнственост и легенди. Изчезналите семейни изумруди продължават да привличат любителите на лесна печалба, някои от които с престъпни намерения. Пак заради изумрудите в замъка се появява и мъж, какъвто красивата и дръзка Лайла не е срещала никога. Затворен и саможив, Максуел Куотърмейн преподава в колеж и се чувства далеч по-добре в тишината на миналото, отколкото в настоящето. Но когато по време на буря Лайла го спасява от океанската стихия, животът придобива нов смисъл за него. Смисъл, какъвто може да му вдъхне единствена любовта...

Suzanna's Surrender (1991) Изумрудите на Бианка

Сузана Калхуун и красивите й сестри на всяка цена трябва да намерят безценната огърлица от изумруди, скрита някога от тяхната прабаба Бианка в старинната им родна къща, напомняща замък. Легендарното семейно съкровище е ключът към трагичната загадка, тегнеща десетилетия над дома им. Ала за Сузана то е и нещо повече - свързва я с мъжа на живота й, чието минало е преплетено с нейното по удивителен начин. Холт Брадфорд я обича от много години. Той никога не й е признавал чувствата си, но сега ще го стори. Защото няма друг избор. Защото трябва да я опази от злавещите сенки, които кръжат около нея. И най-сетне да я направи своя...

Megan's Mate (1996) Скрити тайни

Меган О'Райли се надява да започне нов живот с деветгодишния си син и полага всички усилия да загърби миналото си с много труд и упорство. Тя е вече сериозна делова дама, превърнала сърцето си в недостъпна крепост. Натаниъл Фюри я харесва от мига, в който я вижда за пръв път. Той не е от мъжете, които се отказват лесно. Но как да преодолее недоверието и предпазливостта й и да я накара да се влюби отново?

# 153
Здравейте, приключих поредицата Фрайдей Харбър на Лайза Клейпас и ми допадна има и любов и секс и малко магия. Може ли да препоръчате нещо подобно:heart_eyes:

На Нора Робъртс поредицата Кръгът - Кръстът на Мориган, Танцът на боговете, Долината на мълчанието, още една има нейна - THE CALHOUN WOMEN
Ах, и двете поредици ги обожавам, но Долината на мълчанието е една от книгите, гравирани в сърцето ми 💗💗💗

# 154
На мен ми хареса много “Рискована любов” . Прочетох всички книги докрая и само мога да кажа ,че непреведените са още по-вълнуващи. Редовно попадам на поредици,към които има интерес ,но остават непреведени докрай .

# 155
Прочетох „Порочни намерения” Елизабет Хойт, не ми допадна много. Започнах „Коприна за съблазън” Лорета Чейс, и тук греда. Минах около 50 страници и пълна скука. Май, че ще си препрочета някоя любима книжка.

# 156
Поредицата Фрайдей Харбър на Лайза Клейпас и на мен ми беше харесала много, това всъщност бяха първите книги, които четох от авторката. По първата има коледен филм.
А поредицата на Нора Робъртс "Кръгът" ми е една от най-любимите. Последната книга най-вече ми хареса.Тази за сестрите Калхун също я харесвам, любима ми е и поредицата и  за Родът О'Дуайър, също и  "Хотелът" и  "В градината“.
 Поредицата на Джейн Ан Кренц за "Обществото Аркиейн“ също много  я харесвам и се надявам да преведат и останалите книги от нея.
И като говорим за поредици попаднах на ето това:
https://chitanka.info/serie/makenziblektorn
Първо харесах по резюме четвъртата, а пък после харесах героят Невада, който е герой на 5-тата книга. Та така ...малко отзад напред ги чета. Но двете книжки ми харесаха. А и останалите ми се струва, че ще ми допаднат.  А за кой е първата книга, знаете ли?
И последно да похваля ето тази серия:
https://chitanka.info/serie/charley-davidson
Чета втора книга от нея вече . Доста различна, странна, забавна и не мога да се отърва от усещането, че съм гледала някакъв такъв сериал с подобна героиня- Жътвар на души.

# 157
Ако някой е харесал и започнал да купува поредицата "Проклятие за мрак и самота" на Бриджит Кемерер...ами честито да ни е, Егмонт и тази поредица няма да довършат и то точно финалната. Ама все се заричам да не им започвам поредиците, преди да ги видя докрай издадени и пак на едно онлайн намаление спонтанно си ги взех.
Не са лоши книгите, young adult фентъзи с всъщност доста интересна история. Жалко, това издателство все повече разочарова.

# 158
  • Euskal Herria
А някой чел ли е новата поредица на Девни Пери, от която вдругиден пускат първа книга?

# 159
  • Варна
Ако някой е харесал и започнал да купува поредицата "Проклятие за мрак и самота" на Бриджит Кемерер...ами честито да ни е, Егмонт и тази поредица няма да довършат и то точно финалната. Ама все се заричам да не им започвам поредиците, преди да ги видя докрай издадени и пак на едно онлайн намаление спонтанно си ги взех.
Не са лоши книгите, young adult фентъзи с всъщност доста интересна история. Жалко, това издателство все повече разочарова.
А това къде го казват, защото аз видях един коментар:
Егмонт Тийн Здравейте, се още нямаме конкретна информация, но веднага щом имаме ще споделим!

# 160
  • София
Чете ми се хубава съвременна история за готин пич. Може да е и в wattpad, макар и да не съм много запозната с тази платформа.

# 161
А това къде го казват, защото аз видях един коментар:
Егмонт Тийн Здравейте, се още нямаме конкретна информация, но веднага щом имаме ще споделим!

Във фейсбук беше качен този чат, силно се съмнявам нещо да се промени в бъдеще относно решението им, но пък знае ли човек.
Скрит текст:

# 162
  • Варна
Жалко. Аз имам книгите, но не съм ги чела. Поне втората има ли някакъв край,или е отворена.

# 163
Жалко. Аз имам книгите, но не съм ги чела. Поне втората има ли някакъв край,или е отворена.

За съжаление и тя е с отворен край.

# 164
  • Варна

За съжаление и тя е с отворен край.
Оф не знам защо не си завършват книгите. Поне ще се утешавам, че съм взела двете с 35% намаление.

Общи условия

Активация на акаунт