За тези, които четат любовни романи № 38

• 64 266
  • 750
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Не съм чела нищо на Джули Гарууд. Какво бихте ми препоръчали? Предпочитам съвременни романи. А иначе си препрочитам от време на време Аби Глайнс- поредицата Твърде далеч.

Последна редакция: сб, 27 мар 2021, 17:50 от danka

# 451
  • в сърцето на един мъж...
Не съм чела нищо на Джули Гарууд. Какво бихте ми препоръчали? Предпочитам съвременни романи. А иначе си препрочитам от време на време Аби Глайнс- поредицата Твърде далеч.

Може да започнеш с това - Списък с убийства

Убийствен чар, От милост, Разбивач на сърца, Идеалният мъж

# 452
  • Плевен / София

Може да започнеш с това - Списък с убийства

Убийствен чар, От милост, Разбивач на сърца, Идеалният мъж
Въобще цялата поредица "Бюканън-Ренард" си заслужава да бъде прочетена...12 на брой..Сладки приказки, Скрита камера са ми любими наред с цитираните в поста...
Бих препоръчала и Джудит Макнот-Съвършенство, Гордост,Спомни си кога и Всеки мой дъх...

# 453
  • София
И от мен глас за тази поредица.

# 454
Ако ще се чете Бюканън-Ренард да се почне от книга 1. Те са си отделни истории, но са малко вплетени героите - кой брат, кой сват ... Така че, поред.

# 455
  • в сърцето на един мъж...
Мда, прави сте Simple Smile Ето как върви поредицата - може да почнеш от Разбивач на сърца

# 456
  • София
Благодаря за препоръките. Заемам се Simple Smile

# 457
  • Бургас
Обожавам историческите и любовни романи. Пробвай и тях обезателно, много са хубави.

# 458
Обожавам историческите и любовни романи. Пробвай и тях обезателно, много са хубави.
И аз съм фен на историческите любовни романи. Препоръчвам горещо писателката Джуд Деверо и конкретно поредицата "Кадифе". Любимата ми е "Клариса". "Алисия" също е добра. Надявам се после да споделите мнение, ако решите да ги прочетете.

# 459
  • София
Прочетох първите две книги от Хартуей. Харесаха ми. Защо бях зарязала поредицата, не знам. Втората книга ми хареса повече. Кн. 3 заслужава ли си да се купува? Гледам, че м. април ще излезе кн. 4, която коментирахте тук.

# 460
  • Плевен / София
Прочетох първите две книги от Хартуей. Харесаха ми. Защо бях зарязала поредицата, не знам. Втората книга ми хареса повече. Кн. 3 заслужава ли си да се купува? Гледам, че м. април ще излезе кн. 4, която коментирахте тук.
Аз я имам на хартия и като цяло поредицата ми харесва...

# 461
  • София
Мерси много, Гости!

# 462
Третата ми беше най-интересна

# 463
Аз съм на тийн вълна. Чета книгите на Симон Елкелес и ми хареса първата-Перфектна химия. Сега започвам втората -Правилата на привличането, дано и тя да е хубава.

# 464
  • София
Третата ми беше най-интересна
На мен главните от третата книга ми се сториха малко скучни (съдя по втората), но вероятно греша.

Общи условия

Активация на акаунт