За тези, които четат любовни романи № 38

• 63 454
  • 750
  •   1
Отговори
# 465
  • Варна
Аз съм на тийн вълна. Чета книгите на Симон Елкелес и ми хареса първата-Перфектна химия. Сега започвам втората -Правилата на привличането, дано и тя да е хубава.
Главните във втората ми бяха такива сладури. Третата книга обаче ми беше най слаба.

# 466
Третата ми беше най-интересна
На мен главните от третата книга ми се сториха малко скучни (съдя по втората), но вероятно греша.
Така е. Геройте от втората с техните скандали са много по-готини. Но аз третата я чаках толкова време и тя ми беше най-интересна като история

# 467
  • София
Третата ми беше най-интересна
На мен главните от третата книга ми се сториха малко скучни (съдя по втората), но вероятно греша.

О не напротив Grinning Делия и Майк са доста интересна двойка, да не говорим за всички детайли зад връзката им Simple Smile

# 468
  • София
Навихте ме Smile. Два пъти я започвам и двата пъти запецвам още на първата.

# 469
  • София
И аз бях така, но избуташ ли 1/2 от първата книга, ще потръгне поредицата.

# 470
  • София
Да, точно тя ми беше проблемът. Вървеше ми вяло, мудно, не беше както в Дъблин стр. да ме грабне още от началото. Но щом се оправя, ще чета.

# 471
  • София
https://www.goodreads.com/book/show/38727445-the-art-of-dating – идвам да препоръчам това. Започнах я на шега, защото някога съм я качила на киндъла, а зарязах предишната, която четях. Съвременна е, "приятели – любовници", има свеж хумор, чете се бързо и леко, има малка драма накрая, но без да е натоварваща.

П.П. Киндълъг ми се оказа претъпкан, което не вярвах, че е възможно, защото редовно качвам книги "за всеки случай", но не ги чета. Та сега ги започвам тях.

# 472
"Двор от сребърни пламъци" на Маас започнах. Идва ми да убия собственоръчно Неста( и отпредишните книги,но сега...)... То не беше " Никой не ме разбира" , другата сестра Илейн пък- "Принцесата"... Хайде стига- едната недооценена,другата галена с перце!  Пфу, как ми писва от идиотски образи...  и съм в началото на книгата! Идва ми да им разбия главите!!!А е любима поредица!  Дано се подобри...

# 473
Към края се подобряват нещата. Също ми е любима поредица, но първите три са много по-добри от четвъртата книга.

Прочетох Без спомен на Л. Блейк и ми хареса. Повече криминалната част от колкото любовната. Не съм чела предната поредица за братята Лолес, а тук доста се загатва. И все пак чакам книгата за най-малкия брат Ноа. Та се чудя дали да прочета предните книги?

# 474
  • София
Към края се подобряват нещата. Също ми е любима поредица, но първите три са много по-добри от четвъртата книга.

Прочетох Без спомен на Л. Блейк и ми хареса. Повече криминалната част от колкото любовната. Не съм чела предната поредица за братята Лолес, а тук доста се загатва. И все пак чакам книгата за най-малкия брат Ноа. Та се чудя дали да прочета предните книги?

Лолес поредицата е много добра Simple Smile

# 475
  • Плевен / София

Прочетете ги....

# 476
И аз прочетох онзи ден "Без спомен" констатацията ми е "добре, че ми я подариха, та не си изхарчих парите за нея" Joy любовната история беше от краката за главата , криминалната история не беше лоша, но разкрих убиеца още на страница 200, четох до края само за да разбера мотива за убийството Joy На места хуморът беше доста добър. Hands Ok Hand
Не си спомням много добре предните книги на авторката , но помня че ми бяха харесали. И на мен ми стана интересен Ноа като персонаж Thinking

Прочетох "Първо правило: Не се влюбвай", но май не коментирах в темата. Очарована съм от тази книга. Любовната история си беше на ниво, приключенската част също. Страхотни диалози и герои. Heart

В момента чета ето тази
https://www.goodreads.com/book/show/30355565-love-to-hate-you?fr … XkKfoar&qid=4
Ето от тук може да се изтегли с превод на английски , има я в същия сайт и в оригинал на италиански.
https://bg1lib.org/book/4622855/84a313
Книгата прилича на "Игра на омраза" на Сали Торн и "Закони на привличането" на Джули Джеймс. В началото съм още , но диалозите са страхотни , много са забавни главните герои , докато се мразят Joy

# 477
  • Плевен / София
И аз прочетох онзи ден "Без спомен" констатацията ми е "добре, че ми я подариха, та не си изхарчих парите за нея" Joy любовната история беше от краката за главата , криминалната история не беше лоша, но разкрих убиеца още на страница 200, четох до края само за да разбера мотива за убийството Joy На места хуморът беше доста добър. Hands Ok Hand
Не си спомням много добре предните книги на авторката , но помня че ми бяха харесали. И на мен ми стана интересен Ноа като персонаж Thinking

Прочетох "Първо правило: Не се влюбвай", но май не коментирах в темата. Очарована съм от тази книга. Любовната история си беше на ниво, приключенската част също. Страхотни диалози и герои. Heart

В момента чета ето тази
https://www.goodreads.com/book/show/30355565-love-to-hate-you?fr … XkKfoar&qid=4
Ето от тук може да се изтегли с превод на английски , има я в същия сайт и в оригинал на италиански.
https://bg1lib.org/book/4622855/84a313
Книгата прилича на "Игра на омраза" на Сали Торн и "Закони на привличането" на Джули Джеймс. В началото съм още , но диалозите са страхотни , много са забавни главните герои , докато се мразят Joy
Ще се радвам да споделиш впечатления за книгата, защото чета само на руски....английският и италианският са ми тъмна индия Joy

# 478
  • Варна

На мен ми харесаха книгите за братята Лолес. Непременно ги прочети.

# 479
Благодаря на всички. Почвам поредицата за братята тази вечер.

Аз стигнах до средата на Първо правило:Не се влюбвай и я оставих. Ще я пробвам пак. Харесаха ми диалозите, номерата, който си правят главните, но нещо ми липсваше. Или просто не е било врето за нея.

Общи условия

Активация на акаунт