С дъжд и слънце есента пръска злато по света 25.09-01.10

• 8 163
  • 215
  •   1
Отговори
# 60
...при нас празниците тепърва започват...
Тали Дан, ами те израелските ще свършат и от декември почват БГ, при вас наистина доста наситена празнична програма се заформя. Дано скоро се похвалиш с оздравял малък Чаровник, мога да си представя колко Ти е напрегнато сега!  Hug
...Надявам се всичко да е наред ...
Дидолинката, всичко и ще бъде наред. Там ще намериш това което Ти липсва в странство, лично време, хора който да Те разбират и на който можеш със спокойна душа да повериш двете Си съкровища, и най- вече ще се запълни една празнина в душата Ти! Ще се справите, а път назад винаги има! Честит Ти нов аватар, и малкият Рошлю и Мама са разкошни! Heart Eyes
Ели, а Ти имала ли си някога домашен любимец? Hug
Мамо Щтрумпф, а какви са тез колоездачески наклонност при Теб? Как е диетата, спазваш ли я все още? Hug
Карилиус, къде водиш Алексчето през деня, на някой детски клуб ли, или с баба му е най- добре? Hug
Амейка, стискам палци за следващият път! Hug

# 61
Благодаря ти Калида за пожеланията  Hug я ни кажи ти с каква професия си - т.е. какво си завършила в Бг-то Wink Бих се очудила ако не еПсихоЛогия newsm78

# 62
Искам да попитам - къде се загуби мама Б  Cry
Ехооооооооооо....чувам ли се до Финския бряг Heart Eyes

Хайде - аз отивам да гледам Джои и после хър - мър и гуши - гуши hahaha.... а на вас ви пожелавам един ден, изпълнен с чудни вълшебства  Hug

Лека нощ и на Калида Wink

# 63
Добрютру от мъгливото ни ъгълче в Европа! Hug
И аз  като Амей ще чакам дядо Коледа да ми донесе радости. Засега ще стискам зъби да се справя с болките.

Sorry, тук трябваше да има снимка с много апетитна закуска, ама...
Не ми е ден!

Последна редакция: ср, 27 сеп 2006, 12:26 от Вечерница

# 64
  • в шоки-land
добро утро на всички малки и големи  Hug Heart Eyes
не 3нам от кьде да ви сложа 3акуска, но да ви е вкусно  Hug Heart Eyes
 и лек ден  bouquet

# 65
  • в шоки-land
,
сега е по -добре Wink....
приятна 3акуска от мен   bouquet  bouquet  bouquet

# 66
Добро утро, сладурки  Heart Eyes Hug  bouquet
Тук е пекнало такова хубаво слънце, та ме кара да се усмихвам по-честичко и да съм много положителна  Grinning
Дидка, сигурна съм, че всичко ще е наред и ще вземете най-правилното решение!  Peace
Амейче, много хубава закусчица, грацие  Crazy
Бременните мамчета, по-малко  Sick и повече усмивки на вас  Heart Eyes

# 67
  • Чехия
Здравейте мами,  сега ставам ....и ето една закуска подобаваща и за мен
Тук няколко дни не бях в най-добрата си форма доста ма измъчи повръщането  Sick не мога да се дочакам края на този период вече.(ако въобще се подобря  Sad )..така ми омръзнаха тези препечени филийки ...а и от напъването ми се пукат капилярите покрай очите и не сядам на ПС-то та съвсем да не заприличам на Чичо Фестър ... smile3557

Мъжлето се опитва да ме разведрява както може .... той се смее като някоя моя колежка му се похвали , че не имала никакви такива проблеми и ми вика ,,споко другия може да не и се размине,,( защото само му обясняват как те са имали чудесни бременности и как бременността не била заболяване и само злодарно ме обсъждат как така съм повръщала толкоз  ooooh! ) .....
Иначе той само се радва на сегашното ми надуващо се състояние особено на гръдната част  bombs ... 
Миналия път като бях на контролен преглед и с шега казах на докторката си, че след някой ден ще изглеждам като силиконова бомба..А тя ми се засмя и каза..,,Я чакай малко ще си говорим за това дали ще си БОМБАААААа като родиш,,  Laughing ...
 Това са новините от мен..
Много се надявам на още бременелки тук ...и на сладки летни бебенца догодина..
Амейче,   bouquet стискам палчета този нов, месец да успешен..Страхотна торта,  kyllmg
Калида  ти беше питала дали се радва бъдещия тати..Еми как да ти отговоря?
Вчера отидох да си потърся банани, и като се връщам гледам го стой пред магазина за колички и бебешки неща и премисля...никога преди това не се е загледа, дори сега започна да разпознава количките по марка.. Laughing и да обмисля коя ще е най-подходяща за нас..
Звездичкаа  ти как си  Hug , успя ли да минеш на преглед ?
Елиnewsm51  ще празнуваме ли утре Свети Вацлав  Crazy ..аз се надявам да ни донесат гъбки ,,вацлавки,, сега било най-доброто време за тях.

Иска ми се и аз да пиша на Дядото с бялата брада ...направо идеята е страхотна

Лек ден момичета.

P.S.Аз ще се заемам с къщната работа докато ми по-добре, после ще ида на стоматолог защото много ме притеснява, че започнаха да ми кървят венците..Ако не се сърдите, после ще ви пусна и снимка от новите ни дънки който са снимка талия и са доста широкички в колана  Rolling Eyes

# 68
  • Italia
Леле,Амейски ,е как да не си хапне 4овек от тия вкусотийки  Blush И кафенце Ще си пийна с кеф (то от виртуалните сладости добре поне,4е не се пълнее  Rolling EyesHug

Хайде сега добро утро на вси4ки ви   bouquet

Амей4о,жалко за двете 4ерти4ки,но не губи кураж,идва нов тираж и ти стискам палци. На Катето съЩо.  Peace Hug Heart Eyes

Мам4е Смърф4е,добре завърнала се.  Hug Толкова ми стана мъ4но като про4етох за Ванийката  Sad Върнах се назад във времето,когато и моя ку4о си отиде и прекрасно разбирам как се 4увстваШ. И наЩия младеж си беШе 4аст от семейството и остава голяма празнина след това.Едно голямо гуШ от нас и да цункаШ малкото Смърф4е,много им е сладка снимката на двамата  Hug Heart Eyes Blush

Сърф4е,много е сладка малката Мони...пу пу. Heart Eyes На тази снимка дето сте две4ките сте много лъ4езарни   bouquet Не знаех,4е рисуваШ  Party

Тали4ке,голямо празнуване му удряте вие,блазе ви. Blush А подаръци има ли ? Работите ли по време на празниците или сте си у дома? Хайде да оздравява Вик4е бързо и стига болести. Hug И вие ли сте с фебрилни гър4ове? И на мен ми се слу4и и Щях да отка4а от страх. Дано не се повтаря,4е голяма гадост  Praynig Peace

Звезди4,как си,колежке? Надявам се да си малко по_добре  Hug  bouquet

Дидон4е Бонбон4е,най_напред по една голяма целуФка на двамата братоци,толкова мило ми става като им погледна снимките в подписа ти  Blush Heart Eyes Hug И една оЩе по_голяма за теб,заЩото слън4вата ти усмивка отразява наистина едно златно сърце и един прекрасен 4овек. Hug  bouquet Стискам палци сестрьонката ти да излезе от кофти периода ,в който се намира а и вие като си идете и сте там мисля ,4е Ще и помогнете да преодолее вси4ки трудности. Peace Дано успеете да натъкмите багажа и да вземете това,което ви е нужно. Peace Hug

И аз да попитам:мам4е Б,къде се загуби?ЛипсваШ ни  Hug Heart Eyes  bouquet

Калиди4ке,с името на боб4ето сме до под кривата круШа. Всеки си има идейки ,но но неЩо не можем да стигнем до консенсус. Тоест ние с Джулия ве4е сме се разбрали ама татето неЩо се цепи от колектива. Но то има оЩе доста време,де  Wink Peace  bouquet

Ели,зна4и сърфист или кануист,а. Wink Татито ви е много далновиден,хем Ще си ходят заедно по лагери ,хем Ще са му под око и Ще контролира дъЩеря си и кандидат зетя. Wink Peace

Карилиуска,вие докога Ще сте си в Бг а Алекс4е?

Желая ви лек,слън4ев и усмихнат ден   bouquet Hug

# 69
Добриутро и от на с Алекс4ето моми4ета  Hug

При нас от снощи вали нон стоп  Sad и а малкия сме си вкъщи и на него това хи4 не му се нравииии.

Калдка, не го водя на детски кътове ами си се разхождаме в махалата или в близкия парк , разбира се и с баба, 4е тои без нея никъде не иска  Laughing

Макдирок4е, до 9 октомври сме в БГ, а последните 5 дена и татито ще се присъедини към нас и ще си ходим заедно.

Елинце, само аз ще ходя до Пловдива града голяма  Wink а малкия с баба си остават в София, щото тои не може да изттрае БГ администрация, а и 4и4о ми е на смъртно легло и на малкия хи4 не му е там мястото  Cry Cry

Цунки на вси4ки от нас  Peace

# 70
  • Italia
Карилиус,съжалявам за 4и4о ти  Sad
Вие доста голяма ваканция при баба си направихте,блазе ви. Hug  bouquet

# 71
Алохаааааа дами,

Я да ги прибирате тия торти и гевреци, че някои хора трябва да си влеzат в старите гащи Twisted Evil...

ДиДОлиНКа, страхотен аватар...твоя пич да не го държиш по 5 мин. под напрежение преди да го снимаш, я иzдай тайната на тая готина фриzура Laughing? Мадамката е нацелувана подобаващо, каzа да върнеш цунки по муцунки на двамата герои...искренно се надявам да се вклЮчваш от БГ_то мноооооого ще ми липсват твоите "ВъЛнИЧки", но стискам палци всичко да се нареди по най_добрият zа вас начин bouquet.

Тали Дан, бърzо да се преборвате с тия бацили и да се мятате на праzненствата Peace  bouquet.

ivalex , ще мине не се бой...и да zнаеш после колко гоооотино ти става Mr. Green...да си приzная единственото, zаради което бих се zамислила при евентуално второ бебе са гадните първи 16 седмици....но пък като ти просветне се чувстваш като прероден Wink...

mcdirock, благодарско bowuu...какво да кажа ми всички бебоци са сладки и лъчеzарни като се хилят...ама като ревне и ми иде да ходя да я връщам в болницата Mr. Green...а иначе аz си рисувам от както се помня, кога повече, кога по_малко...но готиното тук е, че може да си превърнеш хобито в професия, докато в БГ, ако се отдам на рисуване ще опъна петелата от глад Sick...
За името то като има 2 женски гласа таткото лесно ще клекне...особенно твоята бонбонела като го "понатисне" Laughing.

Амейче, Кате, и другия месец е месец...пък и до сега не съм чула някой да се оплаче от много бебеправ "упражнения" Wink...аz лично съм на мнение, че бебоците сами си решават кога да станат и като решат нито паzене, нито нищо може да ги спре...но пък си е готино да им "помагаш" в появяването Party.

Eli_cz , Симона, Симолина, Симоналайн или Мони...но най_често е Симон_Бонбон, Симон_малък слон, Хиполайн(хипопотамче на немски), Симолина_Буболина  Mr. Green...на последък мисля да я прекръстя на Летящата холандка или Карлсон, че има няма и на всеки ден два намира някое високо място от където да се метне Embarassed...а ти zащо вярно не връzваш опашлета на твоята мацка? Аz толкова си мечтаех zа русо бебе, ама нашто вzе, че хвана от моята "боя". Crazy

Хайде лек ден на всички Hug.

# 72
мамо Б, много ми липсваш вече.... да не би да не пишеш понеже се местиш в Нова Къща? newsm78 newsm09  love001  love001

Дидке, не мога да ви се нанагледам на с патето! Hug Heart Eyes Колко дена останаха до тъжното за нас събитие? Rolling Eyes

Миленке,
,
 този нов аватар на малката принцеса ми грабна сърцето да знаеш... много е красива...ако си имате и още една подбна красавица... не знам колко редици от младежи ще се има пред вашата къща smile3521

Амейка, айде другия месец по усърдно да се трудите Mr. Green

surfline, така се смях с тениската... Joy...
 Ми значи ще си мислиш за след първите 16 седмици Mr. Green майтапя се... казват, че втората бременност може да НЕ прилича на първата - ДИДКЕ, я кажи така ли беше с теб? newsm78

kariluis Rolling Eyes така съжелявам за чичо ти Hug Hug Hug

Tali Dan, по-добре... вече ми се гади само по около 3 пъти на ден  и то за по малко - сутрин следобяд и вечер...колкото да не е без хич newsm44 newsm68

Mama Strumpf, много съжелявам за Ваний Rolling Eyes

ivalex
какви гевреци не е истина eat Как си днес, как мина стоматолога? Мен от няколко дена ме понаболява зъбче с коронка и все си викам нещо на нервна почва тралалала...ама в понеделник и аз ще ходя на зъболекар newsm45 Така ме е страх smile3518

Момичета, да ви споделя от днес какво ще правя....
Като бях при личната докторка и като ми дадоха пакетчето"Бременност" там имаше брошурка"майки за майки", в която се обяснява, че хормона HCG, съдържащ се в урината на бременните бъдещи майки е  в основата и на медикаменти давани на жени с проблемно забременяване! Цялата работа е от 6-7 г.с. да се дарява урина в продължение на 5 до 10 седмици...Дори идват да я вземат от къщата ти...Като се замислих, колко стрес изживях докато видя  EFP, реших, че непременно трябва да допренеса с каквото мога... и днес имах малко интервю и от днес започвам ( за 8 седмици)!!!!

# 73
Пролетни поздрави от нас и дале4ните земи! Heart Eyes
Гледам - доста сте писали, а аз сега има да 4ета...

Амейски, не стават бързо хубавите работи, нали знаеш?Simple Smile Търпение му е майката! Стискам палци!

Кате, стискам и за теб, мила!

Как са милите ни бременни слън4ица Макдирок4ето, Звездолинка и Ивалекс?  Hug Heart Eyes

Много се вълнувам, когато някой близък ще си има беб4е, ама наистина много. Тези дни една приятелка тук ми сервира подобна новина и много ме въодушеви. Цял ден не можех после да се концентрирам на работа! По4ти по същото време разбрах за други 2 познати мои българки тук 4е са бременни. Има нещо тези дни .... все хубави бебешки новини! Какво по-хубаво от това  Grinning

# 74
Какво по-хубаво от това  Grinning

ами и ти да сложиш подобна лентичка Heart Eyes Hug

Общи условия

Активация на акаунт