С дъжд и слънце есента пръска злато по света 25.09-01.10

• 8 155
  • 215
  •   1
Отговори
# 75
Мам4е Щрумпф, ужасно съжалявам за загубата ви. Аз никога не съм имала домашен любимец, така 4е не знам какво е, но по думите ти разбрах, 4е е все едно да загубиш 4лен от семейството...  Cry

Дидка мили4ка, не се натъжавай за сестри4ката ти. Всеки има трудни периоди в живота си, но помисли само - скоро ще я гушнеш и ще имаш възможност да си до нея в този тежък период. Късмет и пожелавам.

Сърфи, много сладка бебка си имаш!   bouquet

Калида, благодаря ти за благопожеланията относно настъпващата пролет тук при нас.

Тали, как е малкото ти мом4енце? А той колко пъти до сега е полу4авал такива гър4ове, или не е? Останах с впе4атление 4е е склонен към такива. А те не са ли типи4ни само за бебетата?  newsm78

Звезди, браво за благородния жест, на който си се решила. А това за урината аз за първи път го 4увам...

# 76
Какво по-хубаво от това  Grinning

ами и ти да сложиш подобна лентичка Heart Eyes Hug

О да, би било страхотно. Благодаря ти Звездице, 4е се сети да ми го пожелаеш, така да се каже.
Принципно искаме 2 деца, но за сега си траем, не "бебеправим". Пазим се.

Бобиииии, къде се изгубииииииииии?!

# 77
Е, Майка, вие си знаете от кога да почвате с бебеправенето, ама ти пожелавам от първия път да стане Hug Hug Hug
 как е Томи?
А ти нали щеше да търсиш нова работа или за сега ще си на старата? newsm78

# 78
Добро УтрО Есенни Феи

Днес започвам да стягам втората чанта ooooh! и всичко в къщи е мама - миа на всичкото това, МикаелЧО не иска да спи много - иска на ръчички, да му се пее и да го забавляват Party

НЯмам много време да пиша сега - искам само да благодаря на surfline и Миленката за добрите думи и на всички Вас

Хайде, черпя ви с една палачинка, която правих за вечеря вчера - бЪрзо, лесно и вкУсно Peace
За рецептата - ако има желаещи - ще я пиша Wink
Звезди по натам ще ти дам указания и за тутманичето Hug

# 79
Слънчеви и усмихнати привети, и от нас Момичета!

Джорджа, желая Ви успешно и леко, безпроблемно пренасяне и нанасяне! Ще ни липсваш, но ние умеем да чакаме! Hug
Мамо Б, поздрави и  на Теб с Гогата, в далечна, красива и може би вече студена Финландия! Hug
Татянка, позрави и на Вас с Миленката! Докъде стигна с къщата? Hug

...Бих се очудила ако не еПсихоЛогия...
Дидолинке, не се чуди. Психологията е далеч от мен, тя е привилигирована част за Джорджа и красивата Борянка, за Мариакара, за Вечерницата Ни, и отчасти за Тали Дан/ специално в детските й нюанси/, а също е слабост на Сонитка и Мистик! Вземаш ли подаръци вече?Hug
Вечернице, нещо доста "болезнен" ми се стори днешният Ти постинг. Желая Ти от все сърце, новата година да Ти подари това за което мечтаеш, но в по- близък план Ти желая скоро отново да има радост и усмивка в писанията Ти до нас! Липсва ни ведрото Ти настроение! Hug
Амейка, страхотна "бременна" закусчица си спретнала! Hug
Сонитка, как мина вечерната сватба в петъка, Ти вече май си овладяла вируса, чувстваш се по- добре, нали? Работиш ли по- обещаните снимчици от БГ, нали си с нова прическа, обеща ни?! Hug
Ивалекс, а какъв е утрешният Ви празник "свети Вацлав", какво празнувате? И ще чакаме снимчиците на новите Ти бременни дънки, да знаеш! Hug Успех на стоматолога, днес! Peace
...А подаръци има ли ?...
МакДирок- че, да Ти отговоря вместо Тали Дан, Тя ще доуточни. Има подаръци, особено от шефовете/ те са задължителни/. Честит Ти  нов аватар на красивата Джулка! А Ти защо заведе Джулката на очен преглед, в какво се усъмни? И как протича очен детски преглед? Hug
Сърфлайн, а ти какво обичаш да рисуваш- пейзажи или човешки лица? Hug
Звездице, а как са твойте юнаци сега- Рос и Тоби, дали усещат каква конкуренция им се готви след няколко месеца, или те ще бъдат задължение за 1/2- та Ти? Hug
Майка, а как Ти е Томасчето, ходи ли вече с удоволствие на градинка, хапва ли там? На Теб мина ли ужиленото? Hug
Тали Дан, как сте днес с Вик, свалихте ли ТоС? Мади измисли ли на кой ще иска прошка в понеделник? Hug
Карилиус, значи и Татито ще изкара 5 дни в БГ, друг път изкарвал ли е по- дълъг период, харесва ли му там?  HugДа Ти кажа и аз, че съжалявам за болният Ти чичо/ ама Ти имаш доста голяма рода- бабчето Ти е във Варна, Ти живееш в София, и имаш и чичо в Пловдив/. Peace
Ели, ами ако Бадемката следва Мама в баскетбола, и обърка на Татито плановете за лагерите с канута? Hug
Мистик, дано новият ден Ти е бил много по- хубав от вчерашният. Целувки за Лени! Heart Eyes
Мамо Щтрумпф, пийваш ли червен чай още, в БГ май го беше позарязала?! Heart Eyes
Зайченце, поздрави и на Вас с Криската. Оправихте ли се с дядото, взема ли го още от детската градинка?  Hug

Лек и хубав остатък от срядата Ви желая!

# 80
  • MERIGNAC, FRANCE
Благодаря ви моми4ета за добрите думи   bouquet

Дидка, издавай бързо рецептата за пала4инката   chef

Калида, и 4ай не пия, и диета не правя, не съм в подходящо настроение. А колело ще карам и тази неделя, стига да не вали. Има о6те един вело-преход, този път от 32 км. Дано да оцеля хубаво време  Grinning

Звезди, да цункаш Тоби и Рос и корем4ето  Heart Eyes

Майка, Макдирок, Сърфи, Кари, Амейка и вси4ки останали-да гушнете сладките си слън4ица  Hug

# 81
ДиДОлиНКа СЛАДолиНКА, ще чакам с нетърпение указанията за тутманика...ама давай и указания за паланчинката, че като отворих страничката със снимката мъжО беше наблизо и двамата олигавихме в синхрон екрана и сега ще търчим към  newsm55 да нацелуваш малкия и големия красавец и себе си да не забравиш Heart Eyes

Kalida, както падне... не сме мислили още... newsm78

Mama Strumpf, задължително Hug Heart Eyes

# 82
Ето заповядайте  Wink

Палачинка във вид на руло (чудех се как да я наименувам)  newsm78

8с.л. брашно (с връх)
4 яйца
0.5л пр. мляко
1 ванилия (ако искате да я правите с шоколад, сладко, но ако се прави със саламче - без нея)
1ч.л. сол
1ч.л. захар

Всичко се разбърква добре - трябва да е течна, малко по рядко от консистенцията на боза  Peace и се слага в правоъгълна тавичка и се пече на 150-180С около 25-30м.
Тавичката да е добре омазнена и отгоре с брашно Wink

Да ви е сладко  Heart Eyes довечера мисля да направя с шоколад или сладко от ягоди Joy

# 83
Цитат на:

Да ви е сладко  Heart Eyes довечера мисля да направя с шоколад или сладко от ягоди Joy[/tt
[/size]

Сладолинке и аз ще я правя довечера  chef Wink

# 84
Сладолинке и аз ще я правя довечера  chef Wink

Ооооо...Мимке, здравей в нашата темичка Hug
Това е моя приятелка момичета, с която си пием кафенцето  bouquet Дано тя ми поеме щафетата Mr. Green

....и вече съм ДявоЛИНка 

# 85
ДявОЛИнке  Mr. Green
Много ти опасен ника  Mr. Green

тази палачинка е супер лесна  Wink аз нормални дори не мога да правя  Embarassed
Свекито ме е научила за тази, че дори и голяма тава за палачинка една Коледа ми подари  Laughing и по едно време всяка неделя я закусвахме  Wink Crazy Mr. Green
Само дето мойте мерки са една чаена чаша брашно, същата чаша и половина мляко, останалото е същото  Wink Grinning
А и на снимката изглежда чудесно   chef Party

# 86
Мимката, добре дошла и от мен в нашата усмихната седмична темичка! Целувки за Марчелка и Дими. Успех с палачинковото рулце, ама май Ти беше виновницата за това изкушение, Дидката каза че си я гостила вчера с палачинка, която Тя била излапала! Да се похвалиш, чули! Hug
...Това е моя приятелка момичета...Дано тя ми поеме щафетата ...
Дяволинке, ще Я приобщим към нашата темичка, не се притеснявай, но и Теб няма да губим, никога, било то в красивият Монтреал, било то в родна БГ! Ти Си нашата незаменима Дидка- Любопитка, Дяволинка и Хубавинка и си държим на твоето присъствие, не ни търси заместители, моля! А, Мимката вече е част от нас, нали Мимче?!:hug:
Мамо Щтрумпф, в неделя ще се радваш на хубаво и слънчево време, ще видиш! А кой ще Ти гледа малкият Смърф? Hug
Звездице, какво ще кажеш сега за поредното изкушение на Дидката, дори и 1/2-та ще го хареса, че става и без сиренце, нали?! Hug

# 87
Уау хора голям смях пада тук, вси4ки се радват на изкуствените цветя, манджите и подправките към тях. Аз ве4е се заме4тах за поне един нормален 4овек, който не винаги се хили или готви, или разказва какъв апартамен ще си купува, как ще го обазавежда, лакира, облизва от щастие и после какъв ков4ег ще си поръ4а след 99 години.  За тези , които веднага ще се обидят, моля да не се обиждат. Но само това ли ви вълнува? Кой какво материално благо ще си достави и по какъв най-мъдър на4ин ще го оползотвори.

В този дух да кажа, 4е си купих преди две седмици един стенен 4асовник, прекрасен е - оооо, ааа, пак оооо. Другия път ще сложа и снимка да ми кажете дали ви харесва. Пък ако на компанията не харесва , ще взема да го хвърля, нали затова споделям такива неща с вас.

Самотата е погубваща за 4овека. Но 4овек не може ли да излезе от релсите и да сподели нещо разли4но от битието?

Или като се махнат материалните блага, нищо не остава за разказване?... Надявам се, 4е не е така. Аз като нямам какво да разказвам не пиша. Ето сега ще напиша какво става в мен, зад мен, извън мен и в малкия, прозра4ен, двули4ен и м-а-т-е-р-и-а-л-е-н свят, обкръжаващ мен и моето семейство.

С мен реално нищо не става за сега. Животът ми те4е в една особена равномерност, други ще се осмилят да я нарекат рутина. Ами да, рутината подяжда твор4еският дух, а какво да говорим за моят дребен домакински такъв. Винаги има за какво да съжаляваш. Особено когато си зле и самотен. Аз ве4е не съжалявам за нищо. Може би само за деня когато на една гара в Бамберг ( Германия) не посмях да поискам телефона на един младеж. Ами тогава бях на 17 години, много срамежлива...Какво да ви разкажа моми4ета, нали все пак проповядвам разказването на истории, без да вклю4вам как ще си купуваме нова кола, нова къща , нови души.

В интерес на истината, аз мразя парите. Мразя хората, 4ийто живот се върти около парите, хора които имат погубена ( за мен ) ценностна система. Само да кажа, 4е от години всяка събота пускам лото-фиш, но ако някой ден спе4еля 6-тица незнам какво бих направила с парите. Не ме4тая нито за къща с два басейна, нито за еди каква си кола ( аз дори мразя да карам..), нито за хайвер и шампанско ( въпреки, 4е не бих отказала това, но тогава бих умряла от цироза за една година..), мразя днешното общество, идеологията за живот и съществуване, ненавиждам празната глупост в о4ите на могъщия идиот, който ме гледа и мисли, 4е се намира над мен, само защото мирише на нещо по-скъпо. Това ме подлудява! (не това,4е миризмата му в парфюмерията струва по-скъпо....) А то какво било, аз всъщност също от 8 години се парфюмирам с 4ерути...Къде е проблемът тогава?

Проблемът е, 4е стадото овце винаги се движи на вълни. 4е редките овце, които са посмели да се отцепят и съм имала щастието да срещна, са толкова малко и толкова дале4 от мен, 4е уникалният шанс да бъда овца-шматка-със собствено, странно мнение и кураж да говори ВИСОКО, се оказва задушаващ за мен. Аз в този форум си се надявах накак си да срещна сродни души. Души, които не мислят само за ядене, пиене, ядене, правене на бебета, ядене, купуване на стоки в магазините, ядене, купуване на тоалетни ( като се яде...) и в крайна сметка смърт. Смърт на 4овека. На уникалното в нас. Пиша тук от месеци ве4е, не познавам никой, знам само кой какво е си е купил или изял.

На моите приятелки -  Сърфи ( оби4ам те!!!!!, ах, как те оби4ам!), Ве4ерница ( ами и теб те оби4ам...), Нана ( на теб Нана съм много благодарна, защото ме караш да се 4увствам като дете, специални целувки...), Дидка ( ти, позитивна такава, радвам се като си говорим!), Татяна ( с теб не се познаваме много, но винаги е било много интересно)- ще кажа, 4е винаги съм била 4естна и не трябва да ми се сърдите за глупостите, които правя. Това е 4аст от мен. Ето, за първи път написах какво мисля в един момент. А ако някой иска данни за какво съм си купила да пита, ще приложа снимки и касови бележки. Сори хора, шматка съм, тези които ме познават, си ме знаят, само не мога да се сдържам като ме сърби езикът....

Лека ве4ер на вси4ки!

Последна редакция: ср, 27 сеп 2006, 23:26 от mystic

# 88
mystic
след този твой постинг спокойно мога да кажа , че изглежда си сбъркала форума  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Съжалявам че не можеш в този форум да срещнеш сродни души, което потвърждава мнението ми за твоето объркване  Wink Grinning

Във форума фалша и двуличието царуват  Mr. Green с времето съм се научила да не им обръщам внимание  Wink но разбирам когато някой не издържа на това  Wink
За мен този форум е шега, неусетно запълване на свободното време, разтоварване, виртуалния живот хич не ми е присърце...

Има много форуми в интернетното пространство, където със сигурност ще намериш сродни души Wink

Хайде със здраве  Grinning

# 89
Привет!

Дидка, знаеш 4е малките де4ица и беб4овци усещат напрежението на мама и тати, когато предстои някаква голяма промяна. Може би това прави Мики неспокоен! Но ти си майка - героиня и ще устискаш фронта, а след по-малко от 2 седмици ще имаш отмяна!  Heart Eyes А пала4инката изглежда много вкусно!  chef  bouquet
Аз само да кажа и нещо, което ме притесни: какво ще ре4е "да поеме щафетата"?!  Confused Много ме натъжи да знаеш! Мим4ето е добре дошла да си лафи с нас. С удоволствие ще си бъбрим, НО това не озна4ава ти да не се появяваш!!! Та той форума няма да е същия без теб!   bouquet

Калида, моят юнак Дон Томазо ходи с удоволствие на градина, слава Богу! Хапва уж, поне информацията, която ми дава, винаги съвпада с написаното на таблото /какво са им готвили/. А ти скоро ще си имаш мамина двегодишна Дана Сладурана! Hug Heart Eyes Подготвяте ли се за събитието?

Макдирок4е, пак си с хубав нов аватар!  bouquet Нещо съм пропуснала...Какво ви има на о4и4ките?

Добре дошла на Мим4ето в нашата тема!   bouquet Разкажи малко з авас.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт