Отговори
# 465
Това ми харесва! Значи Серкан няма да помни Еда... но ще е женен за нея и ще е със старите си настройки. Лично аз предвиждам много смях и комични ситуации, никаква драма. Ще бъде забавно и наистина един вид започваме отначало. Колко ли ще протакат амнезията е въпросът?! Според мен, докато Серкан отново се влюби в Еда - когато тя го спечели за втори път, ще си спомни всичко. Дали обаче Балджа и бабата няма да се възползват от тази амнезия?! Не мога да си представя Серкан отново този, който беше в началото. Свикнах с новия Серкан. Сега отново ще е недоверчив, затворен, особен, безчувствен. Хубавото нещо е, че Балджа няма да може да му ходи на гости без предупреждение! 😅😅😅

Бърборанке ,ти ми даде друг поглед над амнезията. 😂 Аз се притесних, че ще е някаква драма, но като ти прочетох мнението се успокоих и се замислих. Ще бъде комично и според мен!
В РП имаше такъв кратък момент, но не бяха женени и пак беше много забавно.
А тук сега ще бъдат И женени евентуално и ще е  още по-комично!
Дано го включат! 😂😂

# 466
  • София
И на мен клишето за дете от друга жена, която се появява след години раздяла, ми е “любимо”. В нашия сериал се надявам да няма такова. Не е хич подходящо за ромком. Малко ме е яд обаче, че ни издадоха какво ще стане. Това с катастрофата и амнезията на Серкан имам предвид. Струва ми се много подходящо и логично за нашия сериал. А и ще доведе след себе си последствия и интересно развитие. Сега ще видим една Еда, бореща се за Серкан, защото до момента гледахме само Серкан, борещ се за Еда. Обаче няма да я има изненадата. Ах, лоши италианки значи!!! 😤

Ще ви кажа защо такова развитие (амнезия на Серкан само за последните няколко месеца, тоест не помни Еда) ми харесва - защото няма да има драма и интриги, нова раздяла, сълзи, игра на котка и мишка, заяждане, други жени и мъже. Пак имаме проблем, но ще е много по-забавно и позитивно. Само си представете онзи Серкан от първи епизод, женен за Еда. 😅😅😅 Напушва ме смях дори само при мисълта за това. Щеше да е още по-забавно, ако Еда беше бременна или имаха малко дете. Ама и така ще е достатъчно комично. Не вярвам Еда да му се ядоса след първия скандал, да се врътне и да си тръгне. Каквато е инатлива, ще иска ей сега на мига той да си спомни всичко, ще го оцени истински и ще си иска обратно най-романтичния робот на света. Според мен ще видим една Еда, която се старае и обгрижва Серкан, търпи и приема особеностите на робот Болат, на моменти ще си изпуска нервите, разбира се. Но тогава очаквам на него да му светва лампичката. Абе... ще бъде интересно. И ще са под един покрив. Това е най-якото. В Любов под наем много ми харесваше това, че Дефне почти постоянно беше в дома на Йомер.

Ааа, и още нещо чок комик - я си представете старият Серкан каква толерантност ще има към Семиха и Балджа?? Нулева. 😅 Ще е много интересна динамиката в отношенията му с хората. Селин я няма. А бившият й му е съдружник. Тъкмо стоплиха отношения, но Серкан и това няма да помни. Няма да помни никой освен майка си, Пъръл, Енгин и другите от офиса. Но ще е същото онова дърво от първи епизод, в който Лейля обявяваше “Серкан бей идва, Серкан бей идва” и всички полудяваха. Ах, как ми липсваше този Серкан! Сега го осъзнах. Не че беше лошо момче, но го класифицирам към “лошите момчета”, а винаги този тип характери са ми по-интересни. Влюбеният Серкан е прекрасен, разбира се. Но ми липсваше чарът на робот Болат. Wink

Последна редакция: ср, 20 яну 2021, 13:30 от Бърборанка с розови очила

# 467
Абе още не е сигурно какво ще стане, те италианките си харесват Ранобудна птичка, може би затова са решили, че и тук ще повторят клишето със загубата на паметта.
Нали повториха сцената с трапа, в РП Санем падна в капан за животни, при нас Еда падна в капан за животни по време на тиймбилдинга...
Има логика. Може и да повторят загубата на паметта, ако Айше е заложила такова развитие.  Smile

Ама то досега какви ли не теории се изписаха:

1) Еда се събужда при принца в 29 еп., а еп. 28 се оказва сън, който е сънувала докато са я отвличали заспала в буса, в който я новариха Joy
2) Бабата организира похищение над Серкан и Серкан не се явява на сватбата и има скок във времето и виждаме Еда завръщаща се от Италия като световноизвестен ландшафтен дизайнер Anguished
3) Бивша любов, дете от друга жена Scream
4) Тайна/лъжа за семейството на Серкан или Еда, която излиза наяве и кара героите да отменят сватбата Cold Sweat
5) Нови заплахи от страна на бабата
6) Загуба на паметта на Серкан Flushed

Няма да се настройвам предварително, че имаме първо 28 епизод да изгледаме Simple Smile

# 468
  • София
Кукличка, това с амнезията на Серкан ми се струва най-правдоподобно и възможно. Защото след толкова протакана раздяла и проблеми между тях, няма да си позволят нова интрига, която да ги раздели. Ще ни подарят красива сватба и приказен меден месец, а загубата на паметта ще дойде тамън като рифреш за сериала и ще създаде повече комични ситуации отколкото драма - точно в жанра на сериала. Wink

# 469
А може би точно загубилият паметта си С.Б. ще се влюби отново... но този път в Балджа Scream
И Сузи ще се окаже права Joy

# 470
  • София
Сакън! Представям си обаче как Серкан пита Айдан: “Майко, как така съм се оженил за тази жена вместо за Селин, най-логичната за мен??”
А може би точно загубилият паметта си С.Б. ще се влюби отново... но този път в Балджа Scream
И Сузи ще се окаже права Joy

# 471
Ако Серкан забрави Еда, то ще забрави и за инцидента, за баща си и за още куп неща...
На мен не ми се вярва, колкото и розово и готино да го описва Бро, мисля че феновете ще запопнат да приказват, че много ще приличаме на птичката и ще е вярно 🙄

# 472
Има ли вероятност да забрави за връзката си с Еда или за чувствата си към нея само?

# 473
  • Плевен / София
Има ли вероятност да забрави за връзката си с Еда или за чувствата си към нея само?
Амнезията може ли да е избирателна Миля, че тя е за спомени от близко или далечно минало....

# 474

Значи ще бъде друг филм...Лошо няма. Така спрях да гледам "Забранената ябълка", а сега смятам да започна да гледам "Дъщерята на посланика"...Единственият филм, в който успях да приема трансформацията на чувства на главната героиня от един към друг герой беше "Мелодия на сърцето"...но историята беше друга, тя просто допускаше този вариант...

# 475
  • София
Серкан просто ще забрави случилото се през последните месеци. Запознанството с Еда, договора, влюбването в нея, инцидента, любовта и връзката им. Но за случилото се в миналото и с баща му Айдан ще му разкаже, сигурна съм. Абсолютно никакъв проблем не виждам. Аз не съм гледала РП и затова не сравнявам. Въобще не ме интетесува какво ще кажат “феновете”. По-нагоре вече изказах мнение относно претенциите на феновете за сценария, няма да се повтарям. Wink И да, мисля в розово за предстоящите събития, ако са такива, защото сме ромком и амнезията няма да внесе драма в сериала, а комични ситуации. Аз лично ще се забавлявам с робота Серкан, женен за Еда. Simple Smile

# 476
Налбантова, няма да те цитирам но те подкрепям напълно. Явно съм още под снощното въздействие и бих приела една загуба на паметта  евентуално съвсем за кратко. То е ясно, че какво искам аз и какво правят сценаристите са си различни неща, ама все ми се струва че ако поискат могат да разчупят тези дизи клишета. Според мен, ако имат истинска идея и я следват, а не пишат на парче серия за серия спечелилите ще сме всички фенове. Аз знам, че съм лаик и непрофесионалист в тази област, но винаги съм мислела че просто разказваш една история, в която си измислил и началото и края. Моля не ми се сърдете, просто изразявам мнението си.

# 477
Амнезията може ли да е избирателна Миля, че тя е за спомени от близко или далечно минало....
знам, че не може, но ако забрави за Еда, ще забрави, както казаха преди мен, за инцидента, за бабата, за баща му и ще стане голяма, голяма каша..  как ще му се обясни къде Алптекин и защо го няма? Или коя е партньорката му в холдинга? Предвид всички неща, които му се случиха след появата на Еда (скара се с баща си, той замина и е в затвора, холдинга е 45% на непозната за него жена, самият той беше в затвора) може да не са много топли чувствата му към Еда в началото. Това ако има амнезия. На пръв поглед веднага се сетих за това.
В РП амнезията на Джан беше спрямо Санем. Беше и нанесъл много болка и решението на мозъка било да я изтрие от съзнанието му, но не бяха женени..

# 478
  • София
Ами освен да спрем да гадаем и да развиваме различни теории, и без това достатъчно ни спойлнаха, а аз предпочитам да си беше останало изненада. Ще видим как ще са го измислили сценаристите. Всеки има право да го хареса или пък не. Simple Smile

# 479
Ами освен да спрем да гадаем и да развиваме различни теории, и без това достатъчно ни спойлнаха, а аз предпочитам да си беше останало изненада. Ще видим как ще са го измислили сценаристите. Всеки има право да го хареса или пък не. Simple Smile

Бро, едва ме нави.Smile

Общи условия

Активация на акаунт