Малки убийства (Ufak tefek cinayetler) - bTV

• 53 056
  • 656
  •   1
Отговори
# 525
Ти ги слагаш,но някои си гледат по тв и са до там.
Аз бях пропуснала доста серии,сега ги изгледах и почнах от вбокс със субтитри. Нямам нерви да чакам по 40 мин серия и да гледам още два месеца. Grinning

# 526
  • Sofia
Аз го гледам от тв-то 😁
Достатъчно ми е по 1 серия на ден.

# 527
Финалът на сезона е разочароващ за мен. Очаквах нещо повече. Няколко серии парти, бой и т.н.и накрая нищо интересно.Във втория сезон има ли нови интересни сюжетни линии, към тези които са го гледали?

# 528
Финалът на сезона е разочароващ за мен. Очаквах нещо повече. Няколко серии парти, бой и т.н.и накрая нищо интересно.Във втория сезон има ли нови интересни сюжетни линии, към тези които са го гледали?

Скрит текст:
Ще има нови герои. Също така убиват и една от главните героини.
.

# 529
  • София
Аз отново неразбрала да питам...
От к’ъв зор Ойя се настани в къщата на Мерве?! ..,че и слугинята чак взела.....и къде живее сега тя?
Колко неочаквано... Fearful
Поднасям извинение, но не мога да се въздържа... не ми е хрумвало, че на някого толкова може да му дожалее за Мервето, една зла и отмъстителна жена.
Тази къща да не е пришита за нея? А слугинята тя я "завеща" на Ойя, за да получава инфо и да я следи изкъсо готова за нови удари.
И като допълнение, Мерве съчини ясен план да убие Ойя и само Серхан я спаси от сигурна смърт и то секунди преди това, но къщата е много по-важна ... А, да не забравя и слугинята... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 530
  • Sofia
Мерси за разяснението.
Изпуснала съм явно някой детайл...
Не ми е жал за никоя от”приятелките”...пази боже от такова лицемерно приятелство 🤨

# 531
  • София
Явно аз съм се заблудила... то било за слугинята, а не за Мерве... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 532
  • Sofia
Няма проблем 😉

# 533
Аз го гледам от тв-то 😁
Достатъчно ми е по 1 серия на ден.

То и на Voyo/OK.ru/PlayTube  са по една серия на ден. Поне няма реклами, за разлика от сериите по телевизията, както и качените в bTV Plus

СЕЗОН 2, ЕП.4 https://playtube.tv/watch/%D0%BC%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D0%B8-%D1%83% … 4RxF3xnQc2Bs.html

# 534
Ама то тоя бой беше преди една седмица. Защо казваш "вчера"?
Слагам линкове с 5 серии напред
Ами аз гледам по телевизията сега, затова. Бавно и с удоволствие, но напоследък нещо взех да се изнервям, Май ще изгледам наведнъж твоите линкове, ама все не ми остава време.

# 535
И на мен ми стига по една серия на ден. Великия бой го бях гледал и не съжалявам, че го дочаках и в сериите по БТВ. Много добре сътворен и яко екшън Simple Smile))

# 536
  • Варна
Някоя добра душа ще ми пише ли, може и на лични, кой падна от прозореца и на кой тялото изплува от морето?

# 537
  • Варна
Някоя добра душа ще ми пише ли, може и на лични, кой падна от прозореца и на кой тялото изплува от морето?

Едип падна от прозореца, но защо и откъде накъде - идея нямам.
От морето изплува  змията Елиф - мисля, че така се казваше,  гинеколожката-психопатка.

# 538
Съжалявам само за Едип. Изобщо не ме е жал за Елиф. Елиф си го заслужи. За Елиф важи с пълна силна поговорката:”Който гроб копае на другия, сам пада в него”.

# 539
  • Sofia
Втори сезон колко епизода са?

Общи условия

Активация на акаунт